Corruptie, belangenverstrengelingen en de waarheid

Datum:
 • woensdag 5 augustus 2020
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Nederland betaalt, altijd weer.


  Corruptie, belangenverstrengelingen en de waarheid


  Screenshot_41
  (Door: “Elise Nijmegen”)
  Nederland betaalt, altijd weer. En ook nu betaalt Nederland weer aan het coronaherstelfonds… De coronacrisis, zo is de mening van journalist Arno Wellens, wordt gebruikt om de banken te redden in de eurozone. 80% van alle banken zijn namelijk technisch failliet. In Italië bijvoorbeeld zijn alle banken, op één na, failliet. Ook de Deutsche Bank is failliet door politiek wanbeleid.
  Er is een overeenkomst met wat er gebeurde met de Lehman Brothers in 2007-2008. De banken pleegden toen “feitelijk fraude” door hun eigen producten een veel te hoge waarde te geven.  Tegelijkertijd dumpten ze elkaars aandelen, want ze wisten allang dat de crisis van 2008 eraan kwam.
  Nu doen de banken feitelijk exact hetzelfde. De koers van ABN-AMRO, waarvan de Nederlandse staat één van de grootste aandeelhouders is, staat gelijk aan die van de Deutsche Bank. Het punt van Dhr. Wellens is dat als de koers van je aandeel gedurende een crisis ver onder de boekwaarde per aandeel zit, je er nooit meer uitkomt, en dan kapotgaat. Dan veroorzaak je een kredietcrisis en ga je failliet en zal je de overheid om hulp gaan vragen. Deze banken worden als “too big to fail” gezien en zullen dan ook door de politiek gered worden met het geld van de hardwerkende burgers.
  Aan het einde van het jaar zullen bij de banken in de eurozone de jaarrekeningen worden opgemaakt en zal de “schade” groter zijn dan de buffers die de banken hebben en gaan ze op papier failliet en zal 2020/2021 net zo worden als de crisis van 2008.
  https://jdreport.com
  De lijntjes van de farmaceutische industrie worden steeds meer zichtbaar en er is vaak sprake van belangenverstrengelingen.  Vrijheidsactivist Frank Ruesink heeft onderzoek gedaan en stuitte op een gigantische belangenverstrengeling tussen de vaccinatie-industrie en de Nederlandse overheid.
  Mijns inziens is het verdienen aan de vaccinaties voor heel veel mensen belangrijker dan de gezondheid van de mens. Over Ab Osterhaus heeft Dhr. Reusink het volgende te zeggen; de man die op een harteloze manier met een fles whisky in de hand stond te juichen bij het eerste zieke kind en die schaamteloos alle Nederlanders angst aanpraatte om zo zijn persoonlijke financiële belangen te behartigen.
  De directeur van AstraZeneca Duitsland, waarmee minister de Jonge een contract heeft afgesloten voor vaccinaties die nog uitgevonden, getest en gemaakt moeten worden, blijkt de broer te zijn van coronagezant Feike Sijbesma, die dus zijn broer voorzien heeft van miljoenen van ons belastinggeld. Daarom moest de vaccinatiedeal van 700 miljoen, mijns inziens ook gewoon totaal onnodig, natuurlijk “staatsgeheim” blijven.
  Er zou een vaccinatie moeten komen voor het corona Covid-19 virus, een virus waaraan minder mensen doodgaan dan aan de griep!! Wereldwijd stijgen de besmettingen, doordat er meer getest wordt, maar het aantal doden ligt wereldwijd al een poosje op ongeveer 0,1%…
  https://jdreport.com
  Ook Edith Schippers houdt dingen onder de tafel en houdt van geheimhoudingsverklaringen, zo blijkt uit onderstaand artikel. Het schijnt dat mevrouw Schippers zelf medicijnen inkoopt, en die dan doorverkoopt aan zorgverzekeraars…
  www.wanttoknow.nl
  Was het u eigenlijk al opgevallen dat niemand griep heeft gekregen dit jaar? Normaal worden we doodgegooid met de griepcijfers, maar dit jaar worden we, zal wel vanwege de coronahype zijn, niet verveeld met griepcijfers.
  Volgens onderstaand artikel blijkt dat het RIVM goochelt met cijfers. Dat hadden de wakkere Nederlander en de meeste boeren allang door, maar nu wordt er gegoocheld met de cijfers van griepdoden. Die bestaan niet! Ook in Australië hebben ze geen doden dit jaar van de griep. Best vreemd, vindt u niet?
  Ook op de website van het in mijn ogen corrupte RIVM wordt het aantal mensen dat is overleden aan het “zo gevaarlijke virus”, dat is zeer minimaal, nu weggelaten en wordt er enkel gepraat over het aantal besmettingen… Er is een zogenaamde mondiale pandemie, maar over het aantal doden wordt nauwelijks meer gepraat. Misschien komt dat omdat er niet bijster veel mensen sterven aan het mondiaal gehypte virus…
  https://jdreport.com
  Er zijn in ons land nog veel mensen die geïnformeerd worden door de MSM en hun weg naar de alternatieve media helaas nog niet hebben gevonden. Ook deze Nederlanders hebben recht op de waarheid over de corruptie die Nederland in zijn greep heeft, over de VN-dictatuur die de politiek over ons heen wil gooien, over het gevaar van dictatoriale ideologieën, over satanisme, het gevaar van 5G in combinatie met en over kinderen die vermist en misbruikt worden. U kunt deze mensen de andere krant bezorgen.
  www.deanderekrant.nl/
  Ook u heeft kwaliteiten die ingezet kunnen worden om de waarheid aan het licht te brengen en de vrijheid en de democratie in ons land te herstellen! Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze kinderen ook vrijheid kennen, vers voedsel kunnen halen bij onze boeren en veilig op kunnen groeien.
  Door:
  “Elise Nijmegen”(voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten