Borderlinecowboys (Politie) slaan in op vreedzame betogers

Datum:
 • zaterdag 22 augustus 2020
 • in

 • De politie – ik noem ze sinds mijn gewelddadige arrestatie Borderlinecowboys- speelde gisteren bij de Spoedwetdemonstratie weer de rol van gewelddadig provocateur, als verdedigers van een tirannie die onze economie (mkb) en vrijheiden door het toilet spoelt, op basis van bedrog.


  De ‘doorgesnoven hooligans’ van Rutte, zijn eigen personeel
  Demonstranten maakten er gisteren filmpjes van. Net als bij de boerendemonstraties waren weer zogenaamde ‘Agent Provocateurs’ in actie.
  Wat zijn dat?
  In burger/hooligan-uitrusting geklede politie-agenten die escalerend optreden. Petjes op, oortjes in voor instructies. De motivatie daarvoor is van politieke aard. Het is bedoeld om zo aan vreedzame demonstraties in media een criminaliserend luchtje te geven.
  Zo van ‘zie je wel wat voor volk dat is’…
  Hier laat het regime dus haar ware gezicht zien. Zo vals en achterbaks werkt deze leugenachtige corrupte overheid.

  Ze komen uit een ME-busje gerend, slaan wat in het rond. En als mensen zichzelf dan verweren hebben ze met hun andere Borderline-cowboys plots een aanleiding gemaakt om je te arresteren.
  Dat gebeurde ook bij de vrijheidsdemonstratie van Juni. En vervolgens kon Mark Rutte in media mooi zijn door de spindoctor aangereikte puntje maken in hun media (NOS en Algemeen Dagblad van Belg-miljardair Christian van Thillo) over ‘doorgesnoven hooligans’. Daarbij niet vertellend, dat die van hem en Remkes kwamen.
  Hippie in elkaar geslagen, meisje nu doelwit
  Dat escalerend optreden zie je op dit filmpje ook gebeuren. En vervolgens hebben ze een aanleiding gemaakt om met een hondenbrigade aan te komen, zodat ze de aanwezige demonstranten kunnen verjagen.
  Dit maal hakt zo’n flinke jongen met knuppel op een weerloos meisje in, dat zo bang wordt dat ze er van in de broek moet plassen. Nadat ze eerst een bejaarde hippie tot bloedens toe slaan.
  Kenteken
  Flinke jongens hoor, die politie! Mogelijk wilden ze zo de neiging tot bescherming bij mannelijke omstanders oproepen, zodat ze die dan voor het leven kunnen verminken. Zoals de ME in Juni bij iemand deed (drievoudige kniebreuk slaan), door er op los te slaan en ze te arresteren.
  En dan kan hun staatsomroep NOS aan het betogen voor je vrijheid weer een crimineel luchtje geven. ‘Aanhoudingen bij…’ Gelukkig heeft bijna iedereen tegenwoordig een mobieltje met camera. Dus dan werken zulk soort tactieken steeds minder, zonder dat je dan gesnapt wordt.
  Echt een beroep om trots op te zijn! Borderlinecowboy.


  Militairen en politie van Nederland, luister naar de oproep van uw collega. Weiger dit regime van dwang en bedrog verder nog te dienen, verraad je eigen volk niet voor de belangen van Bill Gates, Globalisten en hun boodschappenjongetje, Mark Rutte.
  Wees een patriot die voor de eigen mensen opkomt, ze beschermt tegen bedreigingen van binnen en buiten.

  Niet voor niets noemen we deze webzijde ‘Interessante Tijden’. Dat hadden we 3 jaar geleden goed voorzien. Wie weet waarmee ze bezig zijn (globalistisch-technocratische tirannie instellen, Nederland hun Europese proeftuin) laat zich hier niet door verrassen.
  Abonneer je of bestel ‘m los via www.epoque.media
  Het is nog maar pas begonnen. Je hebt nu nog niets gezien. Vorig jaar schreef ik al voor Epoque het verhaal ‘George Orwell in de Polder’… Toen stonden alle schaakstukken al op het bord. Nu gaan ze vol gas voort met de voortzetting van de Koude Oorlog, nu tegen de eigen bevolking.

  INTERESSANTE TIJDEN

  Studiecentrum voor Natuurlijke Historie

  1 reacties :

  Anoniem zei

  En Soros? Die heeft hier toch ook wel mee te maken?

  Een reactie posten