7 doden op 5 miljoen inwoners, en toch in strengste lockdown ter wereld

Datum:
 • vrijdag 14 augustus 2020
 • in
 • Categorie:
 • Samenleving en economie Melbourne compleet op slot vanwege 7 doden – ‘Piek idioterie’:

  7 doden op 5 miljoen inwoners, en toch in strengste lockdown ter wereld

  —————————————————————————————————————————————-
  Samenleving en economie Melbourne compleet op slot vanwege 7 doden – ‘Piek idioterie’: Overheid Wisconsin stelt ook voor videogesprekken mondkapjes verplicht (foto) – Ook Nederlandse journalisten verslaafd aan verspreiden angstpropaganda
  ——————————————————————————
  We hoeven eigenlijk niet meer te herhalen dat de corona pandemie-hoax helemaal niets te maken heeft met volksgezondheid en veiligheid, maar alles met totale controle, die de elite noodzakelijk acht omdat de finale instorting van het financiële systeem is begonnen. In bijvoorbeeld de stad Australische stad Melbourne zijn de afgelopen weken draconische maatregelen tegen Covid-19 genomen. En waarom? Omdat er van de 5 miljoen mensen welgeteld 7 (ZEVEN) zijn overleden, en dan nog allemaal oudere mensen van boven de 70.
  In de hele staat Victoria – bijna zes keer zo groot als Nederland – zijn van de 6,56 miljoen inwoners 56 mensen – bijna allemaal bejaarden in verzorgingstehuizen – aan Covid-19 overleden, oftewel nog geen 0,0001%. Desondanks zijn ook aan de andere kant van de aardbol de autoriteiten en media erin geslaagd om totale paniek te laten uitbreken. 7 doden waren genoeg om een complete stad met 5 miljoen inwoners volledig op slot te zetten.
  De lockdown maatregelen zijn bijzonder streng. Zo mag je niet verder dan 5 kilometer van je huis reizen (staat ons dat ook te wachten zodra er een tweede lockdown wordt afgekondigd)?. Dat geldt ook voor boodschappen doen, die maar door één lid van een huishouden gedaan mogen worden. Als je thuis in quarantaine zit, mag je één uur in de buitenlucht bewegen. Bezoek ontvangen in verboden. Begrafenissen en huwelijken mogen nog nèt wel, maar met niet meer dan 10 gasten.
  Verder zijn ALLE bedrijven en diensten gesloten, en ALLE bouwprojecten stopgezet. De beperkingen duren ‘voorlopig’ 6 weken, maar we weten inmiddels uit eigen ervaring wat er met ‘tijdelijke maatregelen’ gebeurt: die worden gerekt en gerekt, en dan in een – zogenaamd ook ‘tijdelijke’ – wet gegoten.
  Het echte ‘nieuwe normaal’ – straks ook bij ons?
  De kans is daarom groot dat u hierboven het echte ‘nieuwe normaal’ leest – niet alleen voor Melbourne, maar straks voor een heel groot deel van in ieder geval de Westerse wereld, inclusief Nederland. Zal daar ook een ‘piek idiotie’ maatregel bijkomen, zoals in de Amerikaanse staat Winsconsin, waar medewerkers van het departement Natuurlijke Hulpbronnen ook tijdens videogesprekken verplicht een mondkapje moeten dragen, zogenaamd om ‘het goede voorbeeld’ te geven? (2)
  De lockdown in Melbourne wordt met keiharde middelen afgedwongen. Mensen worden door politie of M.E. als misdadigers tegen de grond gewerkt en gearresteerd, zoals deze moeder die de regels zou hebben overtreden, en tevens een boete van $ 1652,- kreeg:
  Anderen krijgen gedwongen een mondkapje op hun gezicht gedrukt:
  Een Amerikaan die met zijn gezin in Melbourne woont, schrijft dat ‘mijn drie kinderen gedwongen niets moeten doen en verplichte mondkapjes moeten dragen… De kapjes-nazi’s zijn het nieuwe gevaar voor weldenkende burgers. Sinds de ‘Vuile Oorlog’ in Argentinië in de jaren ’70 heb ik niet meer zoiets als dit meegemaakt. Er komt inderdaad een duistere tijd aan. En o ja, de pers: die specialiseren zich in het te schande maken van iedereen die hier tegen is, en doen dat met hele gemene woorden.’ (1)
  Nederlandse journalisten verslaafd aan verspreiden angstpropaganda
  Ook in Nederland wordt iedereen die niet volgens de voorgeschreven partijlijn denkt en schrijft, verkettert. Zo gooit Volkskrant columnist en ‘journalist’ Erdal Balci alle ‘complotdenkers’ op één hoop met ‘gekken’ en ‘waanzinnigen’, en dat terwijl een dubieuze randfiguur zoals Janet Ossebaard in de verste verte niet model staat voor de vele serieuze denkers, schrijvers en journalisten die in de vrijheidsbeweging actief zijn.
  De onbenulligheid en het venijn dat van zijn woorden en conclusies afdruipt is onthutsend en zelfs stuitend, vooral omdat hij zich nog ‘journalist’ durft te noemen ook:
  ‘Verslaafd als ze zijn aan het geluk van heroïne in hun bloed, reiken ze de hele mensheid de naald, de lepel en de aansteker aan. Maar we beginnen er niet aan.’
  Stuitend, omdat hij ‘complotdenkers’ precies dat verwijt waar juist hij en zijn ‘soort’ zich dag na dag massaal aan schuldig maken. Veranderen we deze zin daarom naar de realiteit van vandaag, toegepast op Balci en bijna al zijn collega’s in de mainstream media:
  ‘Verslaafd als ze zijn aan de kick van angst in hun bloed, reiken ze de hele mensheid de naald van het Covid vaccin, de (pap)lepel van hun paniekpropaganda, en de aansteker van het kruitvat dat onze samenleving opblaast aan.’
  Laten alle onafhankelijke denkers en wakker geworden burgers en ondernemers dáár aan toevoegen: ‘Maar we beginnen er niet aan.’ Wij weigeren nog langer jullie angstpropaganda te gehoorzamen. Wij weigeren nog langer met jullie totalitaire maatregelen mee te werken. Wij staan niet toe dat jullie in het elitaire complex van media en politiek onze samenleving opblazen en onze toekomst vernietigen.

  Xander

  0 reacties :

  Een reactie posten