Is er een staatsgreep gepleegd?

Datum:
 • vrijdag 3 juli 2020
 • in
 • Categorie:
 • 180 gemeentes luidden de noodklok, omdat ze in grote financiële problemen zijn gekomen door het beleid van de politiek.

  Is er een staatsgreep gepleegd?

  Screenshot_69
  (Door: “Elise Nijmegen”)
  Onderstaand artikel leert ons dat jurist Mike van Leeuwen een schokkende ontdekking deed; namelijk dat de grondwet een geldigheidsdatum heeft die gaat tot en met 6 juni 2020. En het lijkt erop dat alle wetten en wetboeken zijn ingetrokken. De wijzigingen zijn al meer dan 5 maanden gaande, wat betekent dat men hier al mee bezig was voor de, door de politiek gecreëerde, coronacrisis begon, zegt Mike.
  Het lijkt erop dat er stiekem een staatsgreep heeft plaatsgevonden, vervolgt Mike van Leeuwen.  Wij denken dat, als dat zo is, meneer Rutte als hoofdelijk verantwoordelijk persoon ons het recht ontneemt. Dit WAS strafbaar gesteld in Art. 93 Wetboek van Strafrecht en de geldigheidsdatum van dit wetboek is volgens bovenstaand screenshot vastgesteld tot 26 mei 2020.
  Als onze wetten inderdaad op deze manier stilletjes buiten werking worden gesteld, geeft dit het leger en de marechaussee het recht om de huidige regering op rechtmatige wijze af te zetten, ze hebben immers trouw gezworen aan de grondwet!!!
  https://jdreport.com
  De gevolgen van de zogenaamde “intelligente” lock-down zijn verschrikkelijk voor veel mensen, vele bedrijven gaan failliet en vele mensen hebben hulp nodig. In onderstaande video legt een hele slimme jongeman uit hoe belangrijk vrijheid is voor ons. En hoe onze rechten nu worden geschonden door deze in mijn ogen krankzinnige regering.
  https://youtu.be
  Het is voor veel mensen nog niet echt te begrijpen is dat we met zijn allen, mondiaal, voor de gek worden gehouden, dat we gewoon voorgelogen worden, maar in dit YouTube filmpje kunt u zien dat dit een vooropgezet plan is, dat er een platform is waar iedereen die zich registreert kan zien wat de impact van Covid-19 is, de impact op gemeentes, op beleidssystemen, op de mensen enz. Een groots platform, dat jaren kost om te maken. Het Wereld Economisch Forum heeft dat Covid Action platform gelanceerd www.weforum.org.
  Deze Minister-president van Nederland heeft samen met de rest van de pionnen van de NWO Nederland systematisch afgebroken. Alle sectoren, of het nu gaat om de leraren, de boeren, de zorgmedewerkers, de gepensioneerden, de studenten, de ZZP’ers of de vaderlandslievende medemensen, we hebben allemaal last van het beleid dat Rutte dictatoriaal over ons heen gooit. Een beleid dat ons financieel uitkleedt en hetzelfde doet met de gemeentes.
  180 gemeentes luidden de noodklok, omdat ze in grote financiële problemen zijn gekomen door het beleid van de politiek. De kans dat de gemeentebelastingen gaan stijgen, is groot en alles komt weer op de ruggen van de hardwerkende burgers die zich scheel betalen. Geld, dat weer wordt gebruikt om ons land verder af te breken… “Het rijk” geeft de gemeentes al jarenlang steeds minder geld en meer verantwoordelijkheden.
  https://jdreport.com
  We zouden met zijn allen samen moeten vechten voor het behoud van onze rechten, onze vrijheid en onze Nederlandse normaliteit! We zijn verraden door de politiek, maar we hebben het nu door en samen gaan we het weer rechtzetten!! Dit is óns Nederland, niet van de in mijn ogen narcistische, satanische, pedofiele, onrealistische en globalistisch ingestelde dwazen die zich om de één of andere onbegrijpelijke reden nog steeds politici mogen noemen…
  Sluit u aan bij andere strijdvaardige Nederlanders die onze vrijheid en rechten willen behouden, ieder van ons heeft kwaliteiten die ingezet kunnen worden in de strijd voor het behoud van onze vrijheid en ons land. Voor een goede en veilige toekomst voor onze kinderen, een toekomst in vrijheid, zonder globalisme en dictatuur!
  Door:
  “Elise Nijmegen”(voor www.ejbron.wordpress.com)

  4 reacties :

  Anoniem zei

  Verwacht mag worden dat zelfs bij de meest trouwe Rutte fan de schellen toch ooit eens van de ogen zullen vallen want zo dom kan niemand zijn.
  Rutte, de lachende leugenaar die heel Nederland naar de verdommenis helpt en niemand die hem tegen kan of wil houden.

  Anoniem zei

  HAHAHAHA SUKKELS!! Wetten gaan gewoon door hoor

  Anoniem zei

  Anoniem 2, hoezo sukkels? Is het u niet helemaal duidelijk of is het te lastig om te begrijpen?

  Unknown zei

  Het IRF Getal van Corona ligt op 0.14% en Influenca zit op 0.17%.
  Dat is niet bedacht, dat is toegegeven door velen virologen en Artsen.
  De WHO zegt nu zelfs, Lockdowns hebben geen zin.
  Je kan er wegens domheid om lachen, maar dit zijn feiten.
  Ik heb ook nog wel een Potcast opname waar Gommers zegt dat Corona politiek is.
  Laatste filmpje van Jensen op kanaal TV Nederland Online op YouTube is dat ook te horen.

  Een reactie posten