Gemeentelijke website die banen en werkzoekenden koppelt, is volgens wethouder van Den Helder succesvol

Datum:
 • woensdag 15 juli 2020
 • in
 • Categorie:
 • Tweehonderd ingevulde profielen, vijftig aanmeldingen voor diverse werktrajecten en vacatures. En twee personen die werkervaringsplek hebben bij GameDay.  Dat is de oogst van de website Helder zicht op Werkdie op 31 maart is gelanceerd. De gemeente Den Helder heeft de website in het leven geroepen om werkzoekenden en werkgevers met elkaar te verbinden.

  Aanmeldingen

  Sinds de lancering van de website op 31 maart hebben meer dan tweehonderd mensen een profiel aangemaakt en zijn er meer dan vijftig aanmeldingen voor deelname aan diverse werkervarings- en trainingstrajecten en vacatures. Twee zijn er inmiddels geplaatst op een werkervaringsplek bij GameDay.

  Enthousiasme

  Pieter Kos, wethouder participatie, ziet enthousiasme en motivatie:,,Het is leuk om te merken dat veel mensen die wij spreken enthousiast zijn. Ze zijn blij met de hulp die ze aangeboden wordt. En we zien dat er goede gesprekken over kansen en mogelijkheden voor de toekomst uit voortvloeien. Het is leuk om met gemotiveerde mensen aan de slag te gaan!”

  Inkomen

  De website Helder zicht op Werk geeft overzicht en informatie over werk en inkomen. Handig voor iedereen die op zoek is naar werk en daar ondersteuning bij kan gebruiken. En ook voor personen die niet op zoek zijn naar werk, staat nuttige informatie, bijvoorbeeld over uitkeringen op die site. Wie aan een re-integratieproject wil meedoen, kan zich via de website melden.
  Werkgevers kunnen vacatures aanmelden op de website door contact op te nemen met Julian Bor via 
  e-mailadres j.bor@denhelder.nl
  Noordhollands Dagblad

  0 reacties :

  Een reactie posten