De volgende politieke moord is al in de maak (deel 2)

Datum:
 • woensdag 29 juli 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • In 2018 stierven er ruim 4500 mensen per week (!) aan de griep,.....
   Geplaatst op 29 juli 2020door E.J. Bron  (Door: Drs. E.N. Schilder)
  (Lees hier deel 1 van het artikel)
  In de categorie “zoek de verschillen” onderstaand de symptomen van COVID-19 versus influenza:
  Symptomen Covid-19: neusverkoudheid, niezen, keelpijn en droge hoest, loopneus, hoesten, verhoging of koorts, verlies van smaak of reuk door neusverstopping, * benauwdheid
  Symptomen influenza: neusverkoudheid, niezen, keelpijn met droge hoest, verlies van smaak of reuk door neusverstopping, pijn achter het borstbeen (veelal van het hoesten), hoge koorts -binnen 12 uur oplopend tot 39 graden of hoger -, koude rillingen, hoofdpijn, heftige spierpijn en vermoeidheid, gewrichtspijn, keelpijn en droge hoest, *kans op longontsteking waaraan veel zwakkeren en ouderen uiteindelijk sterven, omdat de longen langzaam vol lopen met vocht. En ik kan u melden dat u het dan HÉÉL erg benauwd krijgt. Zeker als er ook nog sprake is van COPD (van het roken). Ziet u de leugens omtrent – en de overeenkomsten tussen – influenza en Covid-19…?
  Dit betekent dus dat u, of u nu een griepje heeft of onschuldig een verkoudheid heeft opgelopen, vanaf nu ALTIJD positief getest zult worden op Corona! Moet u eens nagaan wat dit betekent voor mensen die bijvoorbeeld altijd al neusverkouden waren. Die mogen als het aan de veeartsen van het RIVM en derhalve aan Rutte en Hugo-bloemschoen ligt, de rest van hun leven NOOIT meer naar buiten. Vaccinatie, vaccinatie, vacciNAZI’s!
  Als u ALLE jaren vóór 2020 op Covid zou zijn getest, was u 100% zeker, ALTIJD positief bevonden… maar TOEN heette dat gewoon een griepje. Daar deed niemand paniekerig of moeilijk over. En dat is nu exact mijn punt. Het gaat om afleiding door dingen vele malen groter te maken dan ze zijn, sterk vergelijkbaar met dat elk stevig briesje tegenwoordig een naam krijgt alsof het een orkaan is. Pure besodemieterij derhalve op basis van maximale angstzaaierij en de daarmee gemakkelijk te verkrijgen macht over u door instanties en overheden waaronder met name de zichzelf gekozen EU-‘top’. Ondanks het feit dat er nauwelijks verschil is qua symptomen hebben de maatregelen tegen ‘Covid’ bijna de gehele economie naar de kloten geholpen, heeft u er mogelijk uw baan door verloren (of gaat u die mogelijk nog verliezen), zijn uw opnames voor andere hoognodige operaties NIET doorgegaan – waardoor u meer pijn en ongemak heeft ervaren of mogelijk zult sterven – en zijn veel ouderen weggekwijnd in eenzaamheid en (nòg) slechte(re) zorg!
  Onbenullen? Onbenullen!
  In 2018 stierven er ruim 4500 mensen per week (!) aan de griep, waarbij er nauwelijks ziekenhuisopnames waren. Slechts 16.000 ziekenhuisopnames over de gehele periode, waarbij ze toegeven dat dit zeker NIET allemaal griepincidenten waren. Sterker nog: het betrof jaarlijkse  longontstekingen, verwaarloosde ouderen, auto-ongevallen, kanker en andere ziektes en aandoeningen. Allemaal zaten ze verwerkt in die 16.000 opnames… En niemand luidde de noodklok of deed er moeilijk over. Dat was heel normaal. In 2020 echter zijn bijna ALLE opnames zogenaamd Covid gerelateerd…
  En allemaal gepusht (!) en ‘geadviseerd’ door de ‘knappe koppen’/VEE-artsen van het RIVM (vandaar de ophokplicht?) en de uiterst volgzame ‘politieke’ PRUTSERS (!) die zich veilig achter hen verschuilen, maar feitelijk geen van allen ook maar enig idee hebben van wat ze nu eigenlijk aan het doen zijn. Opgehokt door een stel in het rond radende, machtsgeile randdebielen die zichzelf binnen twee zinnen al tegenspreken of waarbij het de dag erop alweer een heel ander verhaal blijkt te zijn… ONBENULLEN!
  Wat ‘we’ ervan zouden moeten leren, is dat als u ziek bent u NIET gaat werken! Dan hebben we het over verantwoordelijkheidsgevoel! Wat ook mee zou werken, is als de goedgeefse regering – tenminste voor wat betreft Zuid-Europa en gelukszoekers! – bij ziekte de 70%-uitkering/straf-voor-ziekte aanvult tot 100%, zodat mensen zich niet GENOODZAAKT behoeven te voelen om te MOETEN komen werken als ze ziek zijn. Eenvoudig omdat ze anders niet rond kunnen komen of de werkgever dat eist…
  JENSEN zit helemaal FOUT!!!
  Robert Jensen, die zo onderhand een behoorlijk groot ‘Ik Weet Alles Beter’ gehalte begint te ontwikkelen, bekritiseert Maurice de Hond voor wat betreft zijn ventilatieonderbouwing, maar slaat hierbij ZÈLF de plank volledig mis. Maurice de Hond heeft namelijk volkomen gelijk voor wat betreft de huidige airco- en ventilatiesystemen waar GEEN verse lucht wordt toegevoegd (veelal binnen bedrijven en zorginstellingen). Ten eerste is dat, zoals Jensen zelf zegt, bewezen met de massale betogingen in Amsterdam en het onnodig harde, maar mondmaskerloze ´optreden’ van de politie tegen de oudere mensen en een weerloos bloemenmeisje in Den Haag. Het meest eenvoudige bewijs echter heb ik gekregen via mijn echtgenote. Zij is een stuk jonger dan ik en nog wel enige jaren werkzaam. Elk jaar wordt ze door een gesloten ‘lucht-rondpomp-systeem’ – en daarmee door haar collega’s (veelal met kinderen en/of kleinkinderen) aangestoken en krijgt de griep of loopt op z’n minst een paar weken te snotteren. Ikzelf heb vervolgens bijna twee maanden last van een zware hoest, waarbij ik de nodige codeïne mag slikken om er weer vanaf te komen. Dit jaar echter moest mijn echtgenote al heel snel thuis gaan werken waar onze ventilatie prima op orde is, en wat denkt u? Beiden hebben we nergens last van gehad! Niks, nakko, nada!
  Mijns inziens wordt Jensen overigens (helaas!) met elke uitzending minder geloofwaardig. Enerzijds legt hij keiharde feiten vast (waaraan ik nu ook steeds meer ga twijfelen) en anderzijds doet hij blauwe-gewaden-voorspellingen en bidt hij tot ‘god’… En dat is vreemd voor iemand die zegt de feiten te onderzoeken en te weerleggen, toch? Hierbij dus even een persoonlijke vraag aan Robert Jensen: kom Robert, vertel me het verhaal over ‘god’ nog een keer alstublieft. Ik begin, en u maakt het af, oké? Ik ben namelijk ZÓ benieuwd naar uw onderzoek, heldere onderbouwing en steekhoudende argumenten… En het staat in de bijbel, dus DAN is het ‘waar’… toch? Want u ‘gelooft’ in ‘god’ zegt u. Geloven echter betekent letterlijk: ‘ik weet het niet zeker’. Nou Robert, komt ‘ie dan: Eva werd door ‘god’ uit een rib van Adam geschapen en ze kregen samen drie ZONEN (!) …en daaruit is de mensheid ontstaan… En hier is mijn vraag: de mensheid is derhalve ontstaan uit drie ZONEN? HOE DAN? Kom op (speciaal voor u in het Engels zoals u dat zo graag hanteert), MAKE MY DAY!
  Vierdaagse versus grootste moskee van Europa
  Over machtsgeile onbenullen gesproken: Burgermeester Bruls kennen we onder andere van de vooraf ingevulde aanklachten tegen Geert Wilders voor wat betreft de “minder Marokkanen” uitspraak. Vooraf ingevuld, omdat het grootste deel van de – zich nog altijd van de Nederlandse samenleving afkerende – Marokkaanse medemens, na ruim 50 jaar in Nederland, nog stééds geen woord Nederlands begrijpt – laat staan spreekt – maar er uiteraard WÈL zo veel mogelijk ‘aanklachten’ tegen Wilders moesten komen… En als het om ‘die zielige’ moslims gaat is ‘meneer’ Bruls altijd bereid het meest absurde te bewerkstelligen en te sponsoren. Zijn streven om Nijmegen – uit duistere gelden – de grootste moskee van Europa ‘te schenken’ blijft derhalve als een Midden-Oosterse-met-geluidboxen-versterkte-katten-jank-toren (minaret) fier overeind staan, terwijl hij anderzijds heeft aangekondigd dat de Nijmeegse vierdaagse in 2021 ZONDER vaccin (en dat ‘tegen’ een jaarlijks genetisch VERANDEREND/evoluerend virus!) alvast NIET door zal gaan! Over Corona in verband met de megamoskee uiteraard geen woord… Tja, als CDA-vazal in dienst van GroenLinks (studenten/GL-stad) MOET deze proleet lege-ogen-Hugo-bloemschoen uiteraard blijven na-Brullen en de ‘vredige’ moslim op zijn wenken blijven bedienen. Het probleem met moslims echter is dat zij steeds meer en steeds hogere eisen stellen. En als u ze eenmaal één vinger heeft gegeven, vreten ze hem af tot aan het laatste kootje van de ANDERE hand met alles wat daar tussen zit. En nòg is het dan niet genoeg!
  In Berlijn is overigens een 24 jarige man met een Mercedes SUV ingereden op een grote groep mensen. Er werd meteen onderzoek gedaan naar een eventuele bom in de auto wat in combinatie met een Mercedes mijns inziens voldoende zegt over de uiteraard verzwegen afkomst van de man. Toch is hij al weer op vrije voeten gesteld, omdat opzet niet bewezen kon worden… maar dat even geheel terzijde.
  Over nog meer onbenulligheid gesproken: met het oog op de uitstervende insecten en vogels in Nederland: in het voorjaar hebben gemeentes ‘preventief’ gif gespoten tegen de processierups… En ja, we hebben inderdaad maar weinig last van de processierups gehad dit jaar… Alleen ZÓ jammer dat al die broeikastjes voor de meesjes niet in gebruik werden genomen, omdat alle vergiftigde insecten die mama mees naar het nest bracht daarmee eveneens haar kroost doodde. En gezien het hoge aantal dood liggende hommels in en naast de parken en perken zijn ook die door deze complete onbenulligheid massaal vernietigd. Spuiten of nestkastjes, een eenvoudige keuze, maar beide werkt over evident NIET!
  ‘Groot-denkers’
  Ursula von der Leyen, Timmermans, Verhofstadt en al die andere pro-EU-idioten hebben met de gratis geld‘donatie’ aan onder andere Italië, Spanje en Polen een enorme overwinning geboekt. Het is een overwinning voor mensen die ‘groot durven te denken’ volgens von der Leyen. Even ter referentie (en die kant zijn we heel hard op aan het gaan, alleen hebben ze een andere vlag): Adolf Hitler en Heinrich Himmler waren eveneens ‘groot-denkers’…
  De volgende moord?
  Als Geert Wilders of Thierry Baudet als nieuw slachtoffer van de huidige linkse demonisering OOK vermoord worden, hoeft u qua wegwerken van bewijzen niets anders te verwachten dan hoe het in 2002 ging. Het verschil alleen is dat DÀN enkele eerder genoemde ‘politici’ die hen bewust in een kwaad daglicht hebben gezet exact hetzelfde lot zullen ondergaan. Dan zal het NIET blijven bij loze doodsbedreigingen Rosenmöller(!), Melkert (ja, u zijn we ook niet vergeten), Klaver, Jetten, Kaag, Ollongren, Simons, Azarkan, Öztürk, Kuzu, Akwasi, Kick-out-Zwarte-Piet en andere gluiperige gifslangen. Nederland ziet feilloos wat u probeert te doen, maar Nederland is Pim NIET vergeten!
  Nederland is een land waar iedereen die zich naar eer en geweten Nederlander VOELT in vrede met elkaar kan leven. Voor ‘mensen’ die anderen willen opleggen hoe ze moeten leven, zowel uit marxistische, vermeend humane/‘liberale’ of uit religieuze gronden, is hier geen plaats. Het ‘liberale’ globalisme is echter een combinatie van communisme en nazisme en we komen wereldwijd maar op één manier van ze af. Op EXACT dezelfde manier waarop ZIJ zich ZELF van hun politieke tegenstanders ontdoen (en van Pim Fortuyn hebben ontdaan!)
  Door:
  Drs. E.N. Schilder(voor www.ejbron.wordpress.com)

  2 reacties :

  Anoniem zei

  De mensheid is zelfs ontstaan uit twee zonen, want Kain sloeg Abel dood toch?

  Anoniem zei

  Voor wat het waard is: ze hadden egen kinderen, waaronder dochters.
  En nogal wat incest, anders kunnen wij daar niet allemaal van afstammen. Het begon allemaal dus niet bepaald fris.
  Of het is lariekoek, wat waarschijnlijker is.

  Een reactie posten