RIVM: 3 nieuwe sterfgevallen en 5 ziekenhuisopnames

Datum:
 • maandag 8 juni 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Het RIVM heeft de afgelopen vierentwintig uur drie nieuwe meldingen van sterfgevallen door het coronavirus binnen gekregen. Gisteren ging het om twee gemelde sterfgevallen. Ook kwamen er vijf nieuwe ziekenhuisopnames binnen. Het totale dodental stijgt hiermee naar 6016.

  1 reacties :

  Dekker zei

  het RIVM heeft een uiterst merkwaardige manier van meten want er worden gevallen meegeteld van weken oud, zowel sterfgevallen als opnames.
  Bovendien kan op deze wijze van meten nooit het werkelijke aantal sterfgevallen worden gemeten. Oversterfte geeft ook geenduidelijkheid want er sterven honderden, zo niet duizenden mensen aan andere kwalen zoals hartfalen, die niet naar een ziekenhuis vervoerd worden wegens Corona, dus die mensen sterven wel en worden meegeteld bij de oversterfte terwijl deze mensen normaal gesproken bij ziekenhuisopname wel een grote kans van overleven zouden hebben. De sterfte cijfers zijn niet nauwkeurig en geven aan wat een gigantische puinhoop het bij de overheid is. Er wordt amper getest en een test geeft niet meer zekerheid als 75%.
  Als iemand het beter weet hoor ik het graag.

  Een reactie posten