RIVM: 3 nieuwe sterfgevallen door corona, 6 nieuwe ziekenhuisopnames

Datum:
 • vrijdag 26 juni 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Het dodental door het coronavirus is gestegen tot 6103. In de afgelopen 24 uur heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) 3 sterfgevallen doorgekregen. Gisteren ging het ook om 3 doden.


  26-6-2020
  Het werkelijke aantal doden ligt hoogstwaarschijnlijk hoger, omdat niet iedereen op het virus is getest. Bovendien hebben veel mensen in Nederland het coronavirus gehad zonder dat zij klachten hadden.
  6 mensen werden de afgelopen 24 uur in ziekenhuizen opgenomen. Dat totaal staat nu op 11.868. Gisteren werden 5 ziekenhuisopnames gemeld.
  Het virus werd bij nog 96 mensen vastgesteld. Sinds eind februari hebben 50.005 mensen het opgelopen, maar ook dat aantal ligt in werkelijkheid vermoedelijk hoger.

  Geen dagelijkse cijfers meer

  Gisteren werd bekend dat het RIVM vanaf 1 juli niet meer zal komen met dagelijkse cijfers over het aantal doden ten gevolge van het coronavirus, het aantal nieuwe ziekenhuisopnames en het aantal nieuwe besmettingen. Voortaan gaat het om een wekelijkse update.
  Logo van de Dagblad van het Noorden

  2 reacties :

  Anoniem zei

  De angst propagandacampagne eindigt 1 juli. Gaat Nederland dan eens ontwaken en stoppen om nog langer mee te werken aan de staatsgreep van aan het kabinet Rutte 3. Doe gewoon niet meer mee met al die bullshit van Rutte 3.

  Anoniem zei

  Hoeveel doden zijn er gevallen vanwege o.a. kanker?
  Er sterven 153.000 mensen per jaar aan kanker terwijl er o.a. volop met landbouwgif gestrooid mag worden.
  https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/27/kanker-oorzaak-van-3-op-de-10-sterfgevallen

  Een reactie posten