Gestuntel van RIVM en rechtbank gewraakt: Jeroen Pols, Willem Engel, Miriam Hekker

Datum:
 • vrijdag 26 juni 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Vandaag 25 juni 2020 werd het kortgeding van VirusWaanzin gevoerd tegen de overheid.


  De ontknoping kwam aan het slot van de zitting. Advocaat Jeroen Pols miste vertrouwen in de rechter en wraakte haar. Opmerkelijke en zeer gefundeerde actie na een gloedvol pleidooi van VirusWaanzin.
  3 reacties :

  Anoniem zei

  Was dat niet dezelfde vrouwelijke rechter die het niet zo nauw neemt met het begrip "onafhankelijk"?
  Als je als rechter als bijbaan bij verzekeringsmaatschappijen bij klust is dat al discutabel, maar als je als rechter dan ook nog rechtspreekt in een zaak tegen de maatschappij in het voordeel van die maatschappij dan deug je niet en dan behoor je onmiddellijk ontslagen te worden. In Nederland niet want de politiek heeft dergelijke rechters nodig die gehakt maken van de onafhankelijke rechtspraak als het ze zo uitkomt.

  Anoniem zei

  Zouden er nog mensen te vinden zijn, op Rutte en een stel randdebielen na dan, die het RIVM nog serieus nemen?

  Anoniem zei

  @anoniem 2, gisteren in een bomvolle binnenstad vertoeft van Eindhoven. Plein met terrassen vol, binnenstad vol met winkelende mensen. En niemand die zich daar aan de bullshit 1,5 meter mindcontrol regel van Rutte houdt, en gelijk hebben ze want in de buitenlucht is het besmettingsgevaar nihil. Waar de Nederlandse media van alles schreeuwt over Trump mbt verkiezingsfraude wordt het steeds duidelijker dat bij de laatste verkiezingen er hier in Nederland iets grondig mis is gegaan...

  Een reactie posten