Pure misleiding en censuur!

Datum:
 • zondag 7 juni 2020
 • in
 • Categorie:
 • En dit is waarvoor de hele wereldeconomie is ingestort.......


  Pure misleiding en censuur!

  Geplaatst door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Wat ik niet snap is waarom Thierry Baudet dan toch zo graag een complete lockdown wilde, nog méér dan de intelligente lockdown die we kregen. Kan iemand dat uitleggen?

  Dekker zei

  Anoniem 1: inmiddels is er meer bekend over het virus al blijft het RIVM volharden in inmiddels achterhaalde feiten, maar dat zal het RIVM wel ingefluisterd worden door Rutte. In 1e instantie was de Lock Down de meest verstandige optie. De zogenaamde intelligente Lockdown waarvan nog steeds bijna niemand begrijpt wat er intelligent aan was, heeft geen enkel effect gehad omdat de regels volstrekt onduidelijk waren en nog steeds zijn. Achteraf blijkt dat de behandelingen in de ziekenhuizen averechts hebben gewerkt, het binnenblijven de slechtste oplossing was omdat gebleken is dat het virus zich vooral binnen kan verspreiden(airco in ziekenhuizen en verzorgingshuizen) en niet buiten. Bovendien is willens en wetens de behandeling van de mensen in de verzorgingshuizen op een schandalige manier geschied omdat het verzorgend personeel, al of niet met een besmetting, toch verplicht werd de ouderen te verzorgen. Waar familie niet op bezoek mocht en mag daar liep het onwetende verzorgende personeel onbeschermd door de verzorgingshuizen. Dat is willens en wetens besloten door dit Kabinet. Er werden en worden overal nieuwe maatregelen en wetten afgekondigd door dit falende kabinet, maar als een burgemeester in Amsterdam opvallend faalt omdat ze zelf een activiste is wordt het door haar collega burgemeesters en door het kabinet met de mantel der liefde bedekt. Desondanks worden nog steeds horeca ondernemers met forse boetes opgezadeld omdat klanten zich niet helemaal aan de regels houden terwijl 14000 mensen op de dam waaronder burgemeester/activiste Halsema lak hadden aan alle maatregelen.
  Het virus, waartegen voorlopig geen vaccin zal worden ontwikkeld omdat uit dezelfde groep als het HIV virus, al jarenlang na uitgebreid onderzoek nog steeds geen vaccin is gevonden, dus waarom wel tegen Corona? Als bovendien het Corona Virus muteert dan zullen de vaccins nutteloos blijken zoals ook met de jaarlijkse griepinjecties die nutteloos zijn als het virus het jaar erop gemuteerd is. In Italië is gebleken dat mensen die een griepvaccin hadden gehaald extra bevattelijk voor Corona waren als de niet tegen de griep ingeënte mensen. Dat komt omdat door de injectie met het griepvaccin de weerstand van mensen afneemt.
  U kunt alles nagaan of het klopt, niet via de reguliere media of de overheid want die maken er een potje van en liegen alsof het gedrukt staat.

  Een reactie posten