Corona-vaccin: ons laatste redmiddel?

Datum:
 • vrijdag 19 juni 2020
 • in
 • Categorie: , ,
 • Antwoord van Emeritus-Hoogleraar Cees Hamelink
  VIDEO – Corona-vaccin: ons laatste redmiddel?


  Geplaatst door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)
  h/t “Konkie”

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Helaas, Nederland is niet meer te redden. Heel veel mensen zijn van mening dat de dictatoriale maatregelen van Rutte geweldig werken.
  Een voorbeeld: gister in de wachtkamer van de tandarts zat, in de hoek verstopt naar wat later bleek, een zorgmedewerkster uit een verzorgingshuis.
  Na wat inleidende beschietingen beweerde ze, als zorgmedewerkster, dat Rutte fantastisch werk deed. Toen ik haar vroeg waarom had ze eigenlijk geen antwoord. Toen ik aangaf dat Nederland met 17 miljoen inwoners meer dan 6000doden had en Duitsland met 83 miljoen inwoners ongeveer 8000 doden, dus verhoudingsgewijs had Nederland gemeten naar Duitse maatstaven 3 1/2 keer zoveel doden als buurland Duitsland. Hoe dat kwam kon ze niet verklaren. Wel gaf ze aan dat er veel meer doden zijn gevallen als het RIVM ons wij maakt. Waarop ik antwoordde dat dat wel een heel erg kwalijke zaak is. Daar was het mens het niet mee eens. Vervolgens gaf ik aan dat het verplegend personeel, onbeschermd en niet getest, op de ouderen werd losgelaten, dat beaamde ze.
  Vervolgens vroeg ik waarom geen beschermende maatregelen genomen maar wel de ouderen opsluiten. Antwoord: er waren geen mondkapjes en er was geen testcapaciteit. Ik legde uit dat Rutte & CO in maart 500.000 mondkapjes aan China had gezonden en dat de GGD onwillig was om testen af te nemen.
  Dat was allemaal niet waar want ze had er niets over gelezen in de krant en niets gehoord op het nieuws. Met deze gebeurtenis wil ik aangeven dat discussiëren met mensen die alleen geloven wat ze willen geloven volkomen zinloos is en helaas zijn dat heel erg veel mensen die te dom zijn om na te denken.

  Een reactie posten