Stop deze zeer onintelligente lock-down!

Datum:
 • donderdag 23 april 2020
 • in
 • Categorie:
 • Mensen krijgen geen of bijna geen thuiszorg ..........

  23-4-2020


  Stop deze zeer onintelligente lock-down!

  Screenshot_24
  (Door: “Elise Nijmegen”)
  Honderdduizenden ouderen, één derde van alle ouderen, krijgen nu door de door de politiek gecreëerde corona-crisis niet de juiste zorg. Dat zegt Dianda Veldman, directeur van de Patiënten Federatie Nederland. Mensen krijgen geen of bijna geen thuiszorg meer, worden o.a. niet meer dagelijks geholpen bij het douchen en vele dingen moeten de ouderen nu maar zelf oplossen… In het zuiden van het land zit de helft van de mensen zonder thuiszorg!!! Vanwege het corona-virus.
  U weet dat de cijfers die de paniek veroorzaakten inmiddels gerectificeerd zijn en de realistische cijfers onder die van de normale griep liggen? Er zijn dus eigenlijk technisch gezien, afgaand op de cijfers, besmettingen en het aantal doden, geen redenen voor het opsluiten van de mensen!
  https://commonsensetv.nl
  Het ambulancepersoneel in ons Nederland doet stuitende ontdekkingen. Men vindt verwaarloosde mensen in hun huizen. Mensen die al niet veel sociale contacten hadden voordat deze in scène gezette corona-massahysterie uitbrak, vereenzamen in hun huizen en zien nu soms wekenlang niemand.
  Het psychische leed, de pijn die de bevolking voelt, omdat ze niet naar hun naasten mogen gaan, zal mijns inziens door de Nederlandse bevolking niet gauw vergeten worden, of vergeven. De ellende die de mensen ondervinden door deze corona-maatregelen, de hoeveelheid bedrijven dat failliet gaat, is niet te overzien. Schande is het en diep triest dat Rutte en zijn kabinet voorbijgaan aan de feiten en meegaan in de paniek die door de WHO, onderdeel van de dictatoriale VN, is veroorzaakt. Amerika is ook gestopt met de financiering van de WHO, de grootste donateur aan de WHO is nu Bill Gates…
  www.ad.nl
  In het Verenigd Koninkrijk laten de nieuwe cijfers van het Britse Bureau voor de Nationale Statistiek zien dat het aantal sterfgevallen als gevolg van de griep en longontsteking driemaal hoger is dan het totale aantal sterfgevallen als gevolg van het corona-virus dit jaar.
  https://summit.news
  Ondertussen gaat het in Franse steden helemaal mis. In minstens 25 Franse steden en dorpen zijn de afgelopen twee weken rellen uitgebroken en “jongeren” vallen de politie aan en probeerden zelfs een politiebureau in brand te steken.
  www.breitbart.com
  Onderstaand artikel, erg interessant, gaat over de massale opsluiting van de mensen en over de achterliggende agenda.
  https://off-guardian.org
  Er is een patent aangevraagd door Microsoft in juni 2019 voor een technologie waarmee het menselijk lichaam rechtstreeks wordt gekoppeld aan een digitaal betalingssysteem. Het patent heeft nummer: 2020-060606.  Lees en huiver als u de plannen doorneemt die Bill Gates, de Bilderbergers, de nazaten van de Club van Rome en andere globalisten met economische interesses voor ons in petto hebben.
  https://detheorist.nl
  U bent het vast met me eens dat de Nederlandse regering onethisch het beleid van de EU en de VN volgt in plaats van Nederland en de Nederlanders te vertegenwoordigen en te verdedigen. Nederland, net zoals vele andere landen, heeft getekend voor Agenda 21 en 2030, de zogenaamde duurzaamheidsagenda, waarin staat hoe de regeringen van de landen die getekend hebben beleid moeten voeren.
  Daarin staat onder andere dat de zelfredzaamheid van de burgers moet verdwijnen, iets waar de corona-crisis helaas voor zorgt. Miljoenen mensen verliezen hun bedrijf en/of hun baan.
  Daarin staat ook dat privé-landbezit niet meer zal zijn toegestaan, dat is ook waarom er zoveel boerderijen “verdwijnen”.
  Daarin staat ook dat de welvaart herverdeeld moet worden, en niet naar de burgers toe, maar richting multinationals en boven genoemden. Ook dat lukt best aardig, er zijn al duizenden aanvragen gedaan voor uitkeringen.
  Verder ook wordt er gezegd dat de wereldorganisatie, de NWO/VN, de controle moet krijgen over het water, de energie, het voedsel en de productie ervan en over de bevolkingen.
  Stiekem getekende internationale verdragen en resoluties doen ons Nederland de das om, maar dat kan alleen met onbetrouwbare communistisch ingestelde regeringen en wat Rutte en de zijnen nu gedaan hebben, het opsluiten van de bevolking, het stilleggen van de economie, de zogenaamde onpersoonlijke robotachtige anderhalve meter samenleving introduceren, is, aangezien er geen redenen voor blijken te zijn, mijns inziens ronduit schandalig, zo niet misdadig! Bevrijd Nederland van deze onintelligente lock-down!!!
  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten