‘Mijnheer Rutte, kunt u zichzelf nog in de spiegel aankijken?’

Datum:
 • zondag 12 april 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Hoeveel leugens heeft u de laatste jaren al verteld en hoeveel leugens of onwaarheden vertelt u nu over dit virus? 
  12-4-2020


  Mevr. Van der Bos
  Geachte heer Rutte,
  Kunt u zich ‘s avonds nog in de spiegel aankijken? Kunt u ‘s nachts nog slapen, weet u waar u mee bezig bent? Heeft u nog oog voor het volk in Nederland of gaat u voor het grote werk van de EU en zit u ons allemaal fabeltjes te vertellen?
  Ik zou graag van u willen weten wat zich hier nu werkelijk allemaal afspeelt. Want als ik mensen hoor die precies dezelfde klachten hebben als het Corona virus omdat er kortgeleden een 5G mast bij hen is geplaatst, terwijl zij voor die tijd nooit die klachten hadden, wat kan daar dan de reden van zijn? Er worden op dit  moment een heleboel masten geplaatst. Waarom mag de bevolking dit niet weten? Wat wordt er in Den Haag allemaal doorgedrukt nu wij alleen nog maar het Corona nieuws horen voor de TV en in de krant? Is er dan geen ander nieuws meer te vertellen. Wat doet u dan iedere dag nog  in Den Haag? Want het schijnt dat daar nog gewoon dingen worden beslist die eerder aan de orde waren en nu zonder de tegenpartij gewoon even worden doorgedrukt. Wat voor mens bent u heer Rutte, bent u helemaal afgestompt van de werkelijke dingen waar het om gaat?? Wat is dan de bedoeling?  Dat wij straks rekening moeten houden met  continu 1,5 meter van afstand van elkaar,  want  als dit virus voorbij is,  zoals er ieder jaar een griepvirus door Nederland gaat, waarom kunnen wij dan niet gewoon weer ons oude leven oppakken zoals wij gewend waren? Wat steekt daar achter dat wij afstand moeten houden?? Kunt u mij de reden daarvoor geven? Waarom is dit virus zo anders dan de virussen van andere jaren terwijl ze hetzelfde genoemd worden: Covid 18, Covid 19. Waarom kregen wij eerst de piek eind maart, en nu weer eind april, wat is daar de bedoeling van, waarom zijn er plotseling zoveel verpleegtehuizen besmet en heeft u de werknemers dan zonder bedekkende kleding en kapjes laten werken? Waarom worden de maatregelen steeds verlengd, waarom is het de ene dag positief en de andere dag weer negatief? En beschuldig de mensen er niet van dat ze niet doen  wat u zegt, want ik zie het allemaal om mij heen en er wordt keurig naar de regels geleefd. En die enkeling die dit misschien niet doet kan niet gelijk weer een uitbraak veroorzaken, dat lijkt mij stug. Hoeveel leugens heeft u de laatste jaren al verteld en hoeveel leugens of onwaarheden vertelt u nu over dit virus? Waarom laat u zoveel kleine zelfstandigen en bedrijven kapot gaan? U gaat deze mensen allemaal geld geven, maar wie moet dit straks allemaal nog betalen  als de hele economie op zijn gat ligt en u veel minder belasting binnen krijgt en ook nog de andere Europese landen moet helpen, zoals de afgelopen week is besloten? Waarom wordt een arts beboet als hij medicijnen verstrekt en  mensen geneest  en hij dit nu niet meer mag doen onder sancties van boetes? Waarom worden andere patiënten die dringend hulp nodig hebben en geen Corona hebben  op allerlei manieren tegen gehouden door huisartsen en specialisten? Mensen die geen onderzoek krijgen, wat broodnodig is? Hoe kunt u het voor u zelf goed praten dat u hier de medische zorg 6 tot 8 weken plat gooit zodat een heleboel patiënten komen te overlijden doordat zij niet de juiste zorg kunnen krijgen omdat alle aandacht naar de Corona patiënt gaat?
  Ik heb dringend hulp nodig en kom er niet door, allemaal telefonisch consulten zonder onderzoek en je wordt continu afgehouden door de huisarts. Dan kunnen de artsen wel in de krant zeggen dat wij ons moeten melden, maar helaas werkt het alleen met woorden, want daden kunnen en mogen bijna niet geleverd worden door de huisartsen en specialisten.
  Hoeveel doden gaat dit straks kosten heer Rutte, en hoe kunt u dat voor u zelf goed krijgen? Zoveel vragen heer Rutte, 17 miljoen mensen in quarantaine voor hoeveel werkelijke Corona doden? Zou u deze cijfers ook eens willen vertellen? En zou u mij hier de bedoeling eens van willen uitleggen, want in mijn optiek zijn er ook echt wel andere manieren om dit virus te bestrijden.
  Graag antwoord op mijn  vragen in de persconferentie. Daar zouden een heleboel Nederlanders blij mee zijn en dit zou een stuk helderheid verschaffen, in plaats van allemaal vage cijfers en maatregelen en intelligente Lock Downs, waar de burger inmiddels bijna niets meer van snapt. 

  Omroep Ongehoord Nederland logo

  0 reacties :

  Een reactie posten