Dieselleugen ontmaskerd: stikstof- en fijnstof-waarden stijgen ondanks corona-shutdown enorm

Datum:
 • donderdag 2 april 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • De dieselrijverboden moeten worden opgeheven.


  Dieselleugen ontmaskerd: stikstof- en fijnstof-waarden stijgen ondanks corona-shutdown enorm


  Screenshot_87
  (Vertaling: E.J. Bron)
  De drieste dieselleugen is ontmaskerd. Ondanks het duidelijk geringere wegverkeer door de corona-shutdown stijgen de stikstof- en fijnstof-waarden deels enorm. Dit feit zouden de klimaat-leugenaars wel eens niet kunnen uitleggen.
  Screenshot_73
  “Al jarenlang bekritiseert de AfD-fractie de klimaat-ideologisch gemotiveerde demonisering van innovatieve verbrandingsmotoren en de economie-vijandige rijverboden op grond van onbegrijpelijke EU-grenswaarden – en verlangt een milieu- en verkeerspolitiek die zich oriënteert op wetenschappelijke kennis.
  In het kader van de corona-maatregelen blijkt nu dat dieselrijverboden überhaupt geen zin hebben: tijdens het contactverbod stagneren op Duitsland´s autovrije wegen de meetwaarden voor stikstofoxide en exploderen de fijnstof-waarden bijna. De oorzaken voor de lichtvervuiling in onze steden moeten blijkbaar ergens anders liggen.
  Hier begint zich een weergaloos schandaal af te tekenen. De on-sociale dieselrijverboden stonden voor de betrokken burgers gelijk aan een onteigening. Bovendien is de eco-socialistisch gemotiveerde overstap naar elektrisch aangedreven auto´s een van de belangrijkste oorzaken voor de huidige crisis in de Duitse automobielbranche en leidt er met het oog op de toekomst toe dat tot 2030 50% van alle arbeidsplaatsen op producerend terrein bedreigd zullen zijn.  
  De regering is verantwoordelijk voor deze desastreuze ontwikkeling. In plaats van haar beschermende hand boven onze sleutelindustrie en de arbeidsplaatsen hier te houden, heeft ze de Duitse automobielindustrie onnodig aan een ideologische structuurbreuk blootgesteld, die steeds meer een economische catastrofe wordt. Tegen de achtergrond van de corona-pandemie met haar te vrezen economische kromtrekkingen moet er in de milieu- en verkeerspolitiek eindelijk een ommekeer plaatsvinden. De dieselrijverboden moeten worden opgeheven. Duitsland kan zich geen groen-ideologische, economie-vijandige experimenten meer permitteren.”
  Gezien bovenstaande zou het nu toch voor iedere burger duidelijk moeten zijn dat hij constant belogen wordt door de systeemmedia en de gevestigde volksverraders. Je kunt alleen maar hopen dat de kiezers in ons land dit zich zullen herinneren bij de volgende verkiezingen.
  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron(www.ejbron.wordpress.com)

  3 reacties :

  Anoniem zei

  Ja hoor. Krijg zojuist de eerste rekening van 15,00 euro binnen.
  Ik heb een diesel dus ik betaal!

  anoniem zei

  Onderzoeken in Duisland hebben uitgewezen dat bij een MODERNE diesel de lucht er schoner uitkomt dan er in gaat.
  In België is onderzoek gedaan naar de auto's op gas. U raadt het al, ze zijn nog vervuilender als benzine auto's. Zo gaat het met ieder onderzoek, biogascentrales zijn schoner als gas centrales als je zoals de overheid er van uitgaat dat biogas centrales geen vervuilende stoffen uit stoten. Als Overheid moet je het maar verzinnen om de meest idiote plannen er door te kunnen jassen om het linkse rapaille in toom te kunnen houden zodat je door kunt regeren.

  Johann zei

  Degene die het onderzoek betaald, heeft van te voren de uitslag bepaald. Vraag het maar na bij de betreffende academici die door een universiteit worden opgedragen een onderzoek op te starten.

  Een reactie posten