De “grootheden” van deze Aarde zijn aangeklaagd!

Datum:
 • maandag 6 april 2020
 • in
 • Categorie:
 • Er zijn mensen en bedrijven aangeklaagd in Amerika en China.   De “grootheden” van deze Aarde zijn aangeklaagd!

  Screenshot_176
  (Door: “Elise Nijmegen”)
  Er zijn mensen en bedrijven aangeklaagd in Amerika en China. Een aanklacht tegen de “grootheden” van de aarde. Dat omdat AI (Artificial Intelligence) en transhumanisme tegen de mensheid wordt gebruikt. Dit gaat onder andere over het inzetten van 5G, bio-wapens en bio-technologieën, maar ook over surveillance- en controlesystemen die worden gebruikt voor grove mensenrechtenschendingen in China en de rest van de wereld bedreigen. Onder de aangeklaagden bevinden zich: Google, Barack Hussein Obama, Joe Biden, Hunter Biden, Hillary Clinton, Facebook, Mark Zuckerberg, Elon Musk, Amazon, CNN, George Soros, Open Society Foundations, Rockefeller Foundation, Alibaba en vele anderen.www.ellaster.nl
  Hongarije is ook goed bezig. Dat haalt het geld bij de multinationals en banken vandaan door middel van extra belastingen om bonussen te gaan betalen aan mensen in de gezondheidszorg.
  https://voiceofeurope.com
  Ook in het Erasmus-ziekenhuis in Rotterdam, net zoals in vele ziekenhuizen in andere landen, zijn geen corona-patiënten. Onderstaand artikel leert ons dat sommige verplegers en verpleegsters betaald kregen, tot wel € 350,-, om te zeggen dat ze het werk niet meer aankonden met de corona-patiënten! Nepnieuws gewoon!
  https://censuurvrij.com
  Dit corona-virus is niet wat gezegd wordt dat het is. Mijns inziens, en velen zijn het met me eens, komt het door 5G, de pulserende straling van 5G zorgt voor de ziekteverschijnselen, niet het corona-virus.
  Deze dokter uit New York, Cameron Kyle-Sidell, bevestigt dat de symptomen van 5G komen en niet van het corona-virus. Hij zegt dat hij in de afgelopen negen dagen dingen heeft gezien op de “corona-afdeling” die hij nog nooit eerder in zijn leven heeft gezien. En hij zegt dat de “corona-patiënten” verkeerd behandeld worden en dat de patiënten langzaam meer en meer zuurstof verliezen en daaraan overlijden. Mensen worden nu behandeld voor ademhalingsproblematiek en zouden moeten worden behandeld voor zuurstofgebrek. Erg interessant…
  https://youtu.be
  In vele landen, ook in China, werd geprotesteerd tegen 5G, maar ondertussen wordt er in Nederland door de regering tijdens deze “lock-down” tijd overal 5G geïnstalleerd. Wat vindt u daar eigenlijk van?
  https://niburu.co
  Italië is geheel terecht helemaal klaar met de EU. Het dictatoriale instituut dat van Europa één ondemocratisch land wil maken.
  www.youtube.com
  China hoort er nu bij, omdat China zo goed omgaat met de mensenrechten, net zoals Saoedi-Arabië… China is woensdag benoemd tot lid van de mensenrechtenraad van de Verenigde Naties (daar waar alle desastreuze plannen vandaan komen) en zal een sleutelrol vervullen bij het kiezen van mensenrechtenonderzoekers van het wereldorgaan, waaronder wereldwijde toezichthouders op vrijheid van meningsuiting, gezondheid, gedwongen verdwijningen en willekeurige detentie… Dat belooft wat! Uit de EU en de VN stappen is voor alle landen die waarde hechten aan hun eigen volk, identiteit, cultuur en vrijheid gewoon noodzaak!!
  https://unwatch.org
  Het is duidelijk dat de regering op vele vlakken niet eerlijk is tegen de bevolking en alle waarschuwingen dat 5G levensgevaarlijk is in de wind slaat, omdat economische belangen, geld, macht en het creëren van een wereldregering met de uitvoering van Agenda 21 van de Verenigde Naties belangrijker is…
  Wat vindt u belangrijk? Uw gezondheid? Verse groenten en fruit? De gezondheid van uw naasten, kinderen en familie? Wilt u een toekomst met 5G waar iedereen, inclusief de flora en fauna van dood gaat? Doet u eigen onderzoek en laten we ervoor zorgen dat 5G niet uitgerold wordt in Nederland! Waar een wil is, is een weg, maar deze regering kent maar één weg, Agenda 21 van de VN die de wereldbevolking wil reduceren, zelfredzaamheid wil vernietigen en een nieuwe “normaliteit” wil invoeren waarin geen vrijheid is, geen vrijheid van geloof, geen democratie, geen westerse normen en waarden en al helemaal geen vrijheid van meningsuiting bestaan…
  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten