De EU en Brussel zijn er niét in geslaagd om de coronapandemie onder controle te krijgen

Datum:
 • maandag 27 april 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • “De waarheid is dat er geen ‘Unie’ is.

  27-4-2020


  De EU en Brussel zijn er niét in geslaagd om de corona-pandemie onder controle te krijgen

  Screenshot_71
  De Belgische regering en haar illustere ‘corona-virus comité’ willen niet dat we haar resultaten vergelijken met het buitenland. Wij doen dat wél. De reden waarom België dat niet wil, is simpel. Vergelijk bijv. met Israël dat eenzelfde telwijze gebruikt maar een andere aanpak verkiest. De cijfers liegen niet.
  (Door: “Brabosh”)
  “De waarheid is dat er geen ‘Unie’ is. Het corona-virus heeft de Europese Unie en haar comfortzone nu geconfronteerd met al haar zwakheden, decadentie en lafheid” [Giulio Meotti, op 19 april 2020 – bron]
  België, waarvan de hoofdstad Brussel ook de hoofdstad van de Europese Unie is, weerspiegelt treffend de moeilijke situatie waarin de EU zich bevindt en die in de nasleep van het corona-virus alleen maar wanhopiger is geworden.
  Met meer dan 7.000 doden sinds het begin van de pandemie heeft het land met 11,4 miljoen inwoners het hoogste sterftecijfer (612 per 1 milj.) ter wereld in verhouding tot de bevolkingsomvang. Erger dan de VS (167), Italië (441), Spanje (496), Frankrijk (350), Groot-Brittannië (305) en Duitsland (71).
  een ander Israëlisch geluid

  Over E.J. Bron

  www.ejbron.wordpress.com

  0 reacties :

  Een reactie posten