Breaking, breaking, COMPLOT, maar dat wist u allen al

Datum:
 • woensdag 29 april 2020
 • in
 • Categorie: , ,
 • Ding dong, wakker worden Europa! Of is het al te laat?  Breaking, breaking, COMPLOT, maar dat wist u allen al

  Screenshot_108
  (Door: “bozeoudeman”)
  Als dit zogenaamde dodelijke corona-virus helemaal niet zo dodelijk is als door met name de staatsmedia wordt beweerd; als de zogenaamde case fatalityrate op 0,1% ligt en daarmee vergelijkbaar is met een reguliere jaarlijkse griepgolf; als zelfs in 2003 tijdens de SARS-epidemie met een case fatalityrate van 10% er geen waanzin lockdowns plaatsvonden, waarom is er dan nu een wereldwijde bangmakerij zoals nooit tevoren? Wat is politiek gezien het verschil tussen toen en nu?
  Zie hier een paar punten: De man die overal tweestrijd tussen mensen bracht, denk aan Black Lives Matter, de Groene waanzin, strijd tussen en over seksen eindigend in heksenjachten als Me Too en larie-discussies over gender neutrale toiletten, en last but not least de man die bewust vele oorlogen heeft gebracht, denk aan Libië, waardoor we nu in Europa met ongekende stromen immigranten uit Afrika zitten opgezadeld, was in 2003 nog niet, als soort nieuwe ‘uncle Tom van Soros’,  president van Amerika geweest.
  Ook had deze man dus hierdoor nog niet een nieuwe Koude Oorlog tussen Rusland en het Westen weten te veroorzaken, omdat hij de klokkenluider Snowden niet van Poetin uitgeleverd kreeg. Een nieuwe Koude Oorlog waar hij zijn uiterste best voor heeft gedaan, en nog steeds doet met en voor zijn club miljardairs, om deze uiteindelijk in een warme oorlog om te zetten, want oorlog is big business.
  Verder hadden door al die ‘linkse’ politici als Obama ‘linkse’ terreurgroeperingen als de fascistische Antifa nog niet in volheid de macht en de zegeningen van de politiek gekregen om de maatschappij te terroriseren zoals vandaag gebeurt, getuige bijvoorbeeld terreur inzake kritiek op de islam, kritiek op de genocide op blanken die wordt voorbereid, de milieuwaanzin die het milieu meer kwaad dan goed doen. En ook hadden de miljardair ‘filantropen’ als Soros en Gates nog niet die macht die zij door en na het destructieve Obama – hun uncle Tom dus – tijdperk hebben gekregen.
  En als klap op de vuurpijl was ook de verschrikkelijke meeloper Merkel, die de geschiedenisboeken zal ingaan als de gesel van Duitsland, de initiator van de Derde Wereldoorlog en daarmee genocide op blank Europa, nog geen bondskanselier. Dat werd deze minkukel uit de DDR pas in 2005, waarna zij met de vernietiging van Duitsland en Europa kon starten. Dus deze op machtsovername op wereldniveau gerichte ellende is als tientallen jaren ook in het geniep aan de gang en de plannen hiervoor zijn en worden gemaakt door de vele krankzinnige machiavellistische architecten bij de VN, waar het Huis van Saoedi meer en meer de scepter zwaait. We zullen er nog veel van zien, horen en  helaas ondergaan!
  Wie zat er achter het in de ban doen van tabak? Juist, de VN en dus de baas van de VN ofwel het huis Saoedi, ofwel de islam. Wie zit erachter de corona-waanzin van anderhalve meter en het geen handen meer mogen schudden en ook die al gedeeltelijke gezichtsbedekking, want dat laatste is wat dit is. Juist, weer die VN en dus het huis Saoedi, ofwel opnieuw die islam, van wie je als man onbekende vrouwen geen hand mag geven, iets dat met dit straks nieuwe ‘normaal’ dus ingeburgerd raakt. Net als dat mondkapje het begin is van het wennen aan volledige gezichtsbedekking voor met name vrouwen. En zo worden we stap voor stap aan de hand van onze ‘deskundige en democratische leiders, die zeker niet corrupt zijn’ de islam binnen getrokken.
  Ding dong, wakker worden Europa! Of is het al te laat?
  Door:
  “bozeoudeman”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten