Gemeenteraad Hollands Kroon akkoord met programma Duurzaamheid

Datum:
 • woensdag 4 maart 2020
 • in
 • Categorie: ,

 • Hollands Kroon - Raadsvergadering
  3-3-2020  De gemeenteraad heeft het voorstel over de aanpassing van leegstaande ruimten binnen de Multifunctionele Accommodatie (MFA) aan de Verwachting 1 in Anna Paulowna aangenomen. In de MFA is onder andere het bestuurscentrum van Hollands Kroon gevestigd. Door deze accommodatie aan te passen kan de bibliotheek zich ook in hierin vestigen en kunnen er meer vergaderruimtes worden gerealiseerd. 

  Het terugdringen van de klimaatverandering is een actueel onderwerp. De raad is akkoord gegaan met het programma Duurzaamheid inclusief het ingediende amendement om zonneparken op agrarische grond buiten beschouwing te laten.

  HK

  2 reacties :

  Anoniem zei

  We worden bestuurd door tirannen en malloten te beginnen bij de EU, vervolgens het zooitje in Den Haag, de Provincie en natuurlijk kan dit College niet achterblijven.

  Anoniem zei

  Het is wel duidelijk dat B&W slechts de opdrachten uitvoeren om de klimaathoax om te zetten in een verdienmodel. Een verdienmodel dat de massa dient te ontdoen van besteedbaar inkomen en eigen vermogen (o.a. de eigen grond waar huizen opstaan).

  Een reactie posten