Gaan onze kinderen leven in een VN-dictatuur?

Datum:
 • woensdag 4 maart 2020
 • in
 • Categorie: , , , , , ,
 • Het gaat toch zo goed met Nederland? Daar merkt de gewone normale Nederlanders bitter weinig van.4-3-2020
  Gaan onze kinderen leven in een VN-dictatuur?

  Screenshot_2
  (Door: “Elise Nijmegen”)
  Het gaat toch zo goed met Nederland? Daar merkt de gewone normale Nederlanders bitter weinig van. Vorig jaar meldden zich wekelijks 35.000 huishoudens bij de Voedselbank. Een toename van 8% in vergelijking met het jaar daarvoor. Het aantal dat daadwerkelijk aanspraak zou kunnen maken is zeer waarschijnlijk nog veel hoger, maar schaamte houdt veel mensen tegen. Voedselbank Nederland is ervan overtuigd dat het aantal mensen dat niet in staat is om voldoende eten te kopen en regelmatig honger heeft, veel groter is dan de groep die nu wordt geholpen.
  Deze jaarlijks terugkerende stijging van 8% of meer komt mijns inziens door de Rutte-kabinetten, die al jarenlang bezig zijn met het afbreken van Nederland en besteden de miljarden liever aan internationale doelen dan aan Nederland en de Nederlanders.
  https://jdreport.com
  De belastingdienst, die van “makkelijker kunnen we het niet maken”, heeft het zichzelf ook makkelijk gemaakt en heeft ten onrechte betaalde aanmaningskosten, € 31 miljoen, niet terugbetaald en heeft er zelfs over gelogen tegen de Nationale Ombudsman en het geld, zo blijkt, in eigen zak gestoken. Waarschijnlijk toch nog meer dan bovenstaand bedrag, van burgers en ondernemers, is in 466.000 gevallen niet terugbetaald, zo meldt NRC.
  https://jdreport.com
  Onderstaand bericht laat ons weten dat er, te voet, dus buiten diegenen om die door de EU en VN worden binnengehaald, 75.000 illegale economische immigranten, bijna allemaal mannen, onderweg zouden zijn naar Europa; dat zou Turkije hebben gemeld.
  Turkije nam tot nu toe, na het “EU-akkoord in 2016”, 3,6 miljoen vluchtelingen uit Syrië op en zaterdag meldde Erdoğan dat Turkije geen “vluchtelingen” op weg naar Europa zou tegenhouden. Von der Leyen van de dictatoriale EU-commissie beloofde steun aan Griekenland en Bulgarije…
  https://ejbron.wordpress.com
  Meningen mogen in deze tijd, een tijd waar de VN de macht over alle aangesloten landen en zijn burgers wil krijgen, ondersteund door de EU en politici die er niet zijn voor de nationale bevolkingen maar voor de globalistische VN-ideologie, maar op één manier gehoord worden; de “éénheidsmanier”, ontstaan uit het beleid voortkomend uit Agenda 21/2030 van de VN en ondersteund door verschillende verdragen en resoluties.
  De mening van de realist, door de politiek en de media (70% van de media is in handen van aan Soros gerelateerde mediabedrijven) ook wel “extreemrechts persoon” genoemd, wordt gedemoniseerd en de persoon wordt uitgemaakt voor alles wat negatief is en wordt soms zelfs aangevallen en/of bedreigd.
  In onderstaand artikel, de titel zegt het al; “Europa: dood door censuur”, staat een aantal voorbeelden van de krankzinnigheid die ons allemaal wordt gedicteerd omdat dat nu eenmaal zo van “hogerhand” worden gedicteerd…
  De censuur, aangenomen willekeurige en vaag geformuleerde codes voor “haatspeech” zijn door Big Tech overgenomen zonder discussie of echte openbare raadpleging. Nationale regeringen zijn begonnen met het bedreigen van online sociale mediaplatforms met verlammende boetes als ze de “spraak” niet censureren. Vooraanstaande universiteiten verbieden sprekers met een “andere” mening en leggen ook studenten het zwijgen op.
  Páivi Rásánen, getraind arts, ervaren lid van het Finse parlement, lid van de Evangelische Lutherse kerk van Finland en lid van de plaatselijke parochieraad, deelde een bericht op sociale media naar aanleiding van de aankondiging van de kerk dat zij een officiële partner zou worden van “Pride 2019”.
  Het toonde een afbeelding van een Bijbel-passage en betwijfelde de samenwerking van de kerk met Pride in het licht van de officiële kerkelijke leer over huwelijk en seksualiteit, gericht op het leiderschap van de Evangelische Lutherse kerk van Finland.
  Deze tweet leidde tot een politieonderzoek. Onder verdenking van “etnische agitatie” werd ze door de Finse politie vier uur lang ondervraagd en de rechtszaak loopt nog. De tweede ondervraging, deze week, was over een klein boekje dat ze 15 jaar geleden had gemaakt, op verzoek van de kerk-stichting, die de leer van de kerk over huwelijk en seksualiteit verklaart. Dit is 7 jaar voor de nieuwe wet is aangenomen geschreven, daarbij had de politie het pamflet al eens onderzocht en was ervan overtuigd dat er geen misdaad was gepleegd. De procureur-generaal van Finland was daar niet blij mee en eiste dat de zaak tegen Rásánen heropend zou worden.
  Deze grootmoeder van 6 kleinkinderen, sinds 1995 lid van het Finse parlement, wordt nu dus geconfronteerd met twee strafrechtelijke onderzoeken. Eén voor een tweet en één voor een kerkboekje. Als ze schuldig wordt bevonden, kan ze twee jaar gevangenisstraf krijgen… Waanzin is het!
  www.spiked-online.com
  Marine Le Pen roept op tot een nationaal referendum. Ze zei dat het Franse volk, net zoals vele andere autochtone bevolkingen in Europese landen, erkent dat ongecontroleerde immigratie een bedreiging is. Een bedreiging voor zijn dagelijkse manier van leven en zelfs soms voor zijn leven.
  Ze sloeg woordelijk, net zoals Dhr. Wilders hier zo vaak doet, de verantwoordelijke politici neer, die de demografische verplaatsing ontkennen en beschuldigde, mijns inziens geheel terecht, deze politici van verraad omdat ze hun volk niet verdedigen.
  De stroom van migratie vernietigt ons socialezekerheidsstelsel, laat het hele strafsysteem exploderen en ondermijnt de eenheid van de natie, voegde ze eraan toe.
  Iets dat we hier in Nederland ook zien. En in Duitsland. En in Engeland. En in België. En in Spanje. En…. Mijns inziens moeten we als land onmiddellijk uit de EU en de VN stappen, aangezien die er niet zijn voor de wereldbevolking, maar voor de elitaire miljardairs & multinationals.
  https://summit.news
  Dit is de kern van de zaak en dat gaat al jaren zo, niets voor de Nederlanders en miljarden om de massale immigratie-invasie, de VN en de EU te ondersteunen. Het is waanzin gewoon als je het mij vraagt.
  € 1 miljoen per week gaat er naar asiel zoekende mensen die “te lang” wachten op een antwoord op hun aanvraag vanwege de doorstromingstijden. “Wettelijke dwangsommen voor ingebrekestelling”… Mensen die hier in alle waarschijnlijkheid niet kunnen blijven, naar een ander land hoppen in Europa en met een andere identiteit, schijnen te koop en toch uiteindelijk “legaal” in Europa zijn.
  Maar terugkomend op de € 1 miljoen die nu per week uitbetaald wordt aan asielzoekers; dat bedrag zal mijns inziens alleen maar groter worden, aangezien Rutte & Co nog steeds honderden mensen per week binnenlaten. Die achteraan aansluiten, en zolang dit kabinet blijft praten en niet handelt, iets waar het extreem goed in is, zal de “wachtlijst” en dus ook het aantal “dwangsommen” simpelweg blijven toenemen. Ondoordachte regelgeving, regelgeving gebaseerd op lucht of onjuiste metingen, ongelijke regelgeving… Het is aan de orde van de dag in deze globalistische tijden.
  www.youtube.com
  Hebt u er nog steeds geen genoeg van dat wij, onze kinderen en onze ouders in ons eigen land gediscrimineerd worden? Dat ons land afgebroken wordt door Rutte en kornuiten in opdracht van de VN/EU? Dat we dreigen onze boeren te verliezen, omdat het “duurzamer” is om de wereldbevolking van voedsel te voorzien dat is voor geproduceerd in grote fabrieken met zeer waarschijnlijk genetisch gemanipuleerde ingrediënten?
  Het is tijd dat wij als Nederlanders (en andere Europeanen) een vuist maken met zijn allen en onze kinderen, de toekomst van onze kinderen, als eerste prioriteit gaan zien. Of u nu rechts of links bent, vlees eet of vegetariër bent, een hoge pief ergens bent of een hardwerkende boer, een gepensioneerde of een zorgmedewerker, als u kinderen heeft, is het tijd om na te denken of u hen een leven met of zonder vrijheid gunt Een leven met of zonder dictatuur.
  Verdiep u in de plannen van de VN, Agenda 21/2030, de reden van deze globalistische waanzin, de reden dat de boeren van hun land worden verdreven, de reden dat er zoveel windmolens, biomassacentrales, zonnepanelen, 5G, vaccinaties, censuur, massa-immigratie, centralisering en islam is. Het is een vooropgezet plan, stamt af van de Club van Rome en het is aan ons, boeren, burgers, buitenlui, nationalisten, realisten en andere mensen die van hun vaderland, hun ras, hun cultuur en tradities houden, om deze waanzin een halt toe te roepen.
  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten