De “kwaliteitsjournalistiek”. . .

Datum:
 • maandag 23 maart 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Een man die larie uitkraamt om dat dan weer te ontkennen door het omgekeerde uit te kramen. 

  23-3-2020


  De “kwaliteitsjournalistiek”. . .

  Screenshot_74
  (Door: “bozeoudeman”)
  Een man die larie uitkraamt om dat dan weer te ontkennen door het omgekeerde uit te kramen. Een man die met een andere clown voordoet hoe men geen handen meer moet schudden door meteen handen met die ander te schudden. Een man die zich heeft voorgenomen om heel Nederland  te gaan besmetten met een dodelijk virus. Een man die geen enkel benul blijkt te hebben wat het verschil is tussen € 5 miljard en € 50 miljard, behalve dat het enkel maar om een nulletje gaat.
  Een man die Nederland in zijn eentje een koningin heeft gegeven, omdat hij nu eenmaal niet graag toegeeft fouten te maken, dus na prinses Máxima koningin Máxima te hebben genoemd consequent is doorgegaan haar koningin te noemen tot zijn slaafse persmuskieten hem volgden en zo werd zij het.
  Een man die met een andere, duidelijk ook adolescent, tijdens een speech van de Amerikaanse president ginnegappend een filmpje op zijn mobieltje zat te bekijken, want ach, die speech van dat rare mannetje was toch niet zo vreselijk belangrijk, zeg nou zelf?
  Een man die psychopaten ‘groen’ licht geeft om Nederland te ontbossen voor  noodzakelijke biomassa om energiecentrales te laten draaien zodat er stroom genoeg is om de race- en andere autootjes van met name de oh zo correcte GroenLinksers te laten rijden.
  Een man die verantwoordelijk is voor de binnenkomst van veel agressieve criminelen als zogenaamde oorlogsvluchtelingen uit landen waar geen oorlog heerst. Een man die zijn eigen onderdanen daar de lasten van laat dragen om zo een wit voetje te halen bij een gekkin in een buurland.
  Een man die alle kritiek op hem weg lacht omdat hij duidelijk nooit verantwoording voor wat dan ook wenst te nemen. Een man die waarschijnlijk niet eens weet wat het woord verantwoording betekent en het niet zou herkennen, al struikelt hij erover.
  Ja, die man wordt door een duidelijk bewonderaar en volger van de nazi Joseph Goebbels in de krant omschreven als een waarlijk president. Zo vindt deze propagandajournalist dat de man zich met zijn speech naar het volk heeft bewezen.
  Voor mij het zoveelste bewijs dat er waarschijnlijk in heel Nederland binnen de kwaliteitsjournalistiek geen ander soort journalisten rondloopt dan kont-kussers, propagandisten, leeghoofden, psychopaten, minkukels, warhoofden, dwazen, carrière-neukende randdebielen en vergelijkbare slaafse volgers van onheil en ondergang brengende machiavellisten.
  En als u nu niets meer van mij verneemt, betekent dit niet dat ik aan Corona ben bezweken, maar dat ik eerder ergens in een donkere kerker gevangen zit. Goh, zou Amnesty International zich dan ook voor mij gaan inzetten als duidelijk heel foute domme man?
  Door:
  “bozeoudeman”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Iemand die kritisch naar dit artikel kijk zal het helaas allemaal moeten beamen. Het is niet anders maar we zitten met een vreselijke minister president opgescheept. Aan alle VVD stemmers, bedankt voor deze ellende.

  Een reactie posten