Het gevaar van vaccinaties, 5G en Crowd controle!

Datum:
 • maandag 24 februari 2020
 • in
 • Categorie: ,
 • Het gevaar van vaccinaties, 5G en Crowd controle!

  Screenshot_314
  (Door: “Elise Nijmegen”)
  Niet gevaccineerde kinderen zijn volgens Dr. Berthout gezonder dan kinderen die wel gevaccineerd zijn. Kinderarts Dr. Tony Bark zegt dat “sommige kinderen sterven door vaccins”. Ook Dr. Lawrence Palevski deelt die mening. Dr. Philip Incao beweert dat “een schokkende 31% van de kinderen een chronische ziekte heeft” in 1999, maar vanaf 2011 was dat 54%. Nu wordt het percentage conservatief geschat op 70%.
  Dit, terwijl het vaccinatieschema steeds hoger wordt en de opname door het vaccin hoog is. Het aanbevolen vaccinatieschema is nu 72 dosissen tot 18 jaar! Een Duitse studie heeft aangetoond dat gevaccineerde kinderen tot 5 keer zoveel ziektes en aandoeningen hebben vergeleken met diezelfde leeftijdsgroep die niet gevaccineerd is. In onderstaand artikel nog veel meer doctoren en feiten over vaccinaties…
  https://brightfuture83.wordpress.com
  Staatssecretaris Mona Keijzer legt het verband uit tussen 5G en “Crowd control”. Volgens Dr. Horton gaat Crowd control vele malen verder dan het onder controle houden van demonstranten en legt in de video uit waarom 5G een bedekt wapensysteem is dat dodelijk kan zijn.
  https://jdreport.com
  Nog een interessant artikel over het Corona-virus en de link met 5G. Wuhan was één van de teststeden voor de uitrol van 5G, en ging daar op 31 oktober van start. 2 maanden voordat het Corona-virus uitbrak. Ondertussen hebben veel wetenschappelijke documenten over de gezondheidseffecten van 5G geverifieerd dat het griepachtige symptomen veroorzaakt. 5G is op vele plaatsen in vele landen al verboden, laat onderstaand artikel weten, omdat veel mensen in de hele wereld het gevaar van 5G inzien en terecht in protest komen.
  5G is, zo laat ook onderstaand artikel weten, is een militaire technologie die wordt gebruikt op het slagveld en die nu wordt “ingezet” in het civiele rijk. Het is een gefaseerd arraywapen dat wordt verkocht en vermomd als primair een communicatiesysteem, het verspreidt menigten door energie op hen af te vuren, wat onmiddellijke en intense pijn veroorzaakt, waaronder een gevoel van een brandende huid.
  Talloze wetenschappers hebben gewaarschuwd voor de gevaarlijke gezondheidseffecten van 5G, waaronder: verhoogd risico op kanker, cellulaire stress, toename van schadelijke vrije radicalen, genetische schade, structurele en functionele veranderingen van het voortplantingssysteem, leer- en geheugentekorten en nog veel meer….
  www.davidicke.com
  Er is een nieuw EU-plan. Ze wil een pan-Europees netwerk van databases voor gezichtsherkenning. De Europese politie heeft al lang toegang tot vingerafdruk- en DNA-databases in de 27 landen van de EU en in bepaalde zaken ook in de Verenigde Staten. De onderzoeker kan misschien binnenkort dus ook kijken in een netwerk van databases met gezichten van mensen, die zich over heel Europa en de VS uitstrekken.
  www.worldunity.me
  Onderstaand lang en zeer interessant artikel stelt de vraag of het Corona-virus eigenlijk niet een magnetron-ziekte is…
  www.radiationdangers.com
  Een Zweeds historicus zegt dat de ontkenning van iemands cultuur een “gênante zelfhaat” is. Hij zegt, naar aanleiding van de nieuwste commercial van SAS, dat SAS niet heeft begrepen wat de geschiedenis van een land is. SAS zegt namelijk in de reclame dat er niets unieks Scandinavisch of Zweeds bestaat…
  https://voiceofeurope.com
  De bevindingen over de Rotherham islamitische pedofilie verkrachting-bendes worden niet openlijk gepubliceerd, omdat, zo zegt “Home Office”, het niet in het algemeen belang is… De regering weigert officieel om de gegevens openbaar te maken. De “commotie ”is ontstaan nadat “The independent” onthulde dat bijna 19.000 vermoedelijke slachtoffers van seksuele uitbuiting van kinderen door lokale autoriteiten in slechts één jaar werden geïdentificeerd, wat leidde tot hernieuwde oproepen voor “preventie-inspanningen”.
  www.independent.co.uk
  Onze kinderen zijn door de opgelegde politieke correctheid in gevaar, in onderstaande video legt Paul Rimmer uit hoe kwetsbare misbruikte kinderen niet de hulp kregen die ze nodig hadden, omdat bepaalde mensen zich afzijdig wensten te houden, en hij zegt dat de politie de kinderen verraden heeft.
  https://youtu.be
  In Duitsland loopt het, net zoals in andere door immigranten overspoelde landen, uit de hand. Dat zegt László Foldi, Hongaars kolonel en voormalig inlichtingenofficier van het Hongaarse ministerie van Binnenlandse Zaken. Hij zegt dat er een verborgen burgeroorlog woedt, omdat de Duitsers zich beschermen in reactie op jihadistische aanvallen.
  Migranten verschenen in grote steden en om dit te voorkomen heeft de Duitse regering besloten om de massa’s op te splitsen en waren ze plotseling ook in kleine steden en dorpen, iets wat de bewoners daarvan haar steeds meer kwalijk begint te nemen aangezien deze mensen andere normen en waarden hebben en dat voor veel problemen zorgt. Politici nemen geen verantwoording, schreeuwen “terrorist” alleen bij een actie van rechts en vergeven aanslagen door migranten. Verder beschouwen ze de “volgelingen van de normaliteit”, zoals die was voor de immigranteninvasie, als radicalen, extremisten, fascisten en racisten…
  www.epochtimes.de
  In Nijmegen slapen daklozen op het kerkhof en zelfs onder grafstenen, zo laat onderstaand artikel weten. Daklozen die er steeds meer zullen zijn, aangezien er nog steeds honderden mensen per week uit niet-westerse landen komen en er geen opvangplaatsen én geen huizen zijn.
  https://jdreport.com
  Nederland zou een voorbeeld moeten nemen aan Hongarije, dat een minister-president heeft die achter zijn bevolking staat en vecht voor het behoud van Hongarije en de Hongaren en zijn land veilig houdt voor de immigranteninvasie gefinancierd door het belastinggeld van de hardwerkende Europeaan en door Soros, door sommigen ook wel een financiële terrorist genoemd.
  https://youtu.be
  Dit is ons land, het land van de Nederlanders, en iedereen die hierheen komt zou zich mijns inziens moeten aanpassen. Ons en onze geschiedenis, cultuur, wetten, normen, waarden, tradities en de vrijheid van meningsuiting moeten accepteren en respecteren en diegenen die dat niet kunnen of willen, mogen van mij per direct vertrekken naar een ander land.
  Dit incapabele kabinet, dat mijns inziens de veiligheid en de volksgezondheid van de Nederlandse bevolking in de waagschaal stelt, geen enkele actie onderneemt om de situatie te verbeteren en doorgaat met het beleid dat afkomt van Agenda 21, de zogenaamde “duurzaamheidsagenda’ van de Verenigde Naties, mag van mij per direct ontbonden worden, aangezien het beleid dat uit Den Haag komt al jaren niets oplevert voor de gewone normale Nederlanders en ons land in een financiële teloorgang heeft gebracht.
  Door:
  “Elise Nijmegen“
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten