Oekraïense oud-kolonel: MH-17 ramp opgezet door Britse geheime dienst en Poroshenko

Datum:
 • donderdag 9 januari 2020
 • in
 • Categorie:
 • De MH-17 ramp, waarover Nederland dit jaar een showproces begint waarvan de uitkomst (‘de Russen hebben het gedaan’) allang vastligt, is volgens oud-luitenant-kolonel Prozorov van de Oekraïense geheime dienst opgezet door toenmalig president Petr Poroshenko, in samenwerking met de Britse geheime dienst. 
  9-1-2020

  Dit wordt duidelijk gemaakt in de nieuwe documentaire ‘MH-17: Op zoek naar de waarheid’, waaruit andermaal blijkt dat de Amerikaans-Nederlandse verklaring dat het toestel met bijna 300 mensen aan boord door de Russen werd neergehaald, gebaseerd is op even schaamteloze als glasharde leugens (zoals we onmiddellijk na de ramp op 17 juli 2014, en daarna in vele tientallen artikelen, al schreven).
  JIT negeerde cruciaal bewijsmateriaal
  Het door Nederland geleide JIT concludeerde vorig jaar dat een Russische BUK-raket de Maleisische Boeing heeft neergehaald. Prozorov is niet de eerste die hier grote twijfels bij zet. Hij vraagt zich onder meer af waarom Maleisië feitelijk aan de kant werd geschoven bij het officiële onderzoek. Dat zegt op zich nog niet zoveel, maar toont wel duidelijk aan dat er een verborgen agenda aan het werk is.
  Zo hebben de Nederlandse onderzoekers belangrijke informatie van het Russische ministerie van Defensie genegeerd. Prozorov wist achter het serienummer (8868720) van de BUK raket te komen die het vliegtuig zou hebben vernietigd. Deze raket werd in het Sovjet tijdperk in het westen van Oekraïne, vlakbij de Poolse grens, opgesteld.
  Bovendien opereerde het Oekraïense 156e luchtafweerregiment ten tijde van de ramp in de Donbass, en had het diverse BUK lanceerinrichtingen in gebruik. Dit wordt bevestigd door twee soldaten die in dit regiment dienden. De grote vraag is waarom het JIT ook deze feiten en getuigenverklaringen terzijde heeft geschoven.
  Russisch transport van BUK-raket ‘100% fake’
  In de documentaire wordt uitgelegd dat het zogenaamde geheime Russische transport van de BUK-raket in het oosten van Oekraïne 100% fake is, en slechts is gebaseerd op één enkele gefotoshopte afbeelding van een trailer met een raket erop.
  Het 156e luchtafweerraket handelde volgens de oud-kolonel niet op eigen houtje. Vooral Groot Brittannië en Australië speelden een grote rol bij de vliegramp. De Oekraïense generaal-majoor Valery Kondratyuk en luitenant-kolonel Vasily Burba (die Prozorov kende), hadden op 22 juni 2014 in de oorlogszone een ontmoeting met Britse geheime agenten, dus één week voor het neerschieten van MH-17. Volgens Prozorov planden Burba en de Britse agenten gezamenlijk de false flag aanslag.
  Westen baseert zich op CIA/MI-6-nepnieuws orgaan Bellingcat
  Omdat dit complot werd aangestuurd door de Britse inlichtingendiensten is het geen verrassing dat de Brit Elliot Higgins, een voormalige lingerie verkoper met nul komma nul ervaring op politiek en journalistiek gebied, enkele dagen voor 14 juli tot ‘expert’ werd gebombardeerd met zijn beruchte ‘Bellingcat’ website, waarvan later bewezen werd dat deze door George Soros’ Open Society Foundation financieel wordt ondersteund.
  Desondanks werd (en wordt) Higgins –feitelijk in dienst van de CIA en MI6- door het JIT en ook de Nederlandse mainstream media als autoriteit beschouwd. Hij werkt nauw samen met de Atlantische Raad, een denktank die verbonden is aan de NAVO, het Pentagon, de Amerikaanse regering en het Militair Industriële Complex. En niet te vergeten de National Endowment for Democracy, nog zo’n beruchte organisatie waarmee de VS over de hele wereld kleurenrevoluties en regime veranderingen in gang probeert te zetten.
  Higgins speelde ook een cruciale rol bij de –eveneens klakkeloos door de Nederlandse media overgenomen- desinformatie campagne dat de Syrische president Assad met Russische hulp zijn eigen burgers met gifgas uitmoordt.
  Australische geheime dienst ook betrokken
  Vreemd genoeg is ook Australië bij MH-17 tragedie betrokken. Peter Kalver, waarschijnlijk van de Australian Security Intelligence Organisation, opereert in Oekraïne, maar heeft desondanks een Britse telefoonnummer. ‘Wij hebben genoeg informatie en documenten om een harde conclusie te kunnen trekken,’ zegt Prozorov in de documentaire. ‘De Boeing crash was een provocatie die door de topleiders van Oekraïne en de Westerse inlichtingendiensten werd gepland en gerealiseerd.’
  Degenen die echt voor het gerecht zouden moeten komen zijn volgens hem dan ook oud-president Petr Poroshenko, stafchef Viktor Muzhenko, het hoofd van de Oekraïense veiligheidsdienst Valentin Malivaychenko, de leider van het anti-terroristen centrum Vasiliy Gritsak, het hoofd van de contra-inlichtingendienst Valeriy Kondratiuk, de reeds genoemde luitenant-kolonel Vaisliy Burba, de commandant van de 156ste luchtafweerregiment luitenant-kolonel Lyshchenko, en de Britse agenten die de supervisie hadden over deze false flag operatie. (1)
  Oekraïne zal en moet EU- en NAVO lid worden
  De reden waarom de passagiers van MH-17 werden opgeofferd? Om Rusland zwart te maken en zo Oekraïne aan de Russische invloedssfeer te ontworstelen, en daarmee de Russische belangen op de Europese energiemarkt af te breken (wat de weg vrij zou maken voor het veel duurdere Amerikaanse vloeibare aardgas). De globalisten Brussel en Washington willen Oekraïne op den duur ook EU- en NAVO- lid maken.

  Xander  The whistleblower in the 39-minute documentary completely delegitimizes the findings found by the Dutch investigators and world leaders by drawing on classified documents he attained through his own high-ranking position and those close to him, as well as eye witness accounts including from the Donbass volunteers.

  0 reacties :

  Een reactie posten