Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s’

Datum:
 • zondag 1 december 2019
 • in
 • Categorie: , , ,
 • ‘Buiten het Westen neemt niemand de klimaathysterie serieus’
  30-11-2019

  _____________________________________________
  Europa’s nieuwe regeringsvorm: het totalitaire alarmisme – Echte reden van fake stikstof’crisis’? Frans Timmermans: ‘Spullen moeten veel duurder worden zodat mensen minder kunnen kopen, daarom gaan de prijzen per 1 april 2020 met 6% omhoog’ (‘stikstoftax’)
  ———————————————————————————
  De afgelopen jaren sloegen de meeste conservatieven de waarschuwingen dat het klimaatalarmisme op een totalitaire eco-dictatuur dreigt uit te lopen in de wind. Zo’n vaart zou het niet lopen, werd steeds beweerd. Nu het Europese Parlement afgelopen week de ‘klimaat noodtoestand’ heeft uitgeroepen, beginnen de ogen van sommige conservatieven dan toch open te gaan voor het grote gevaar van de linksgroenliberale plannen voor onze samenleving. De bekende publicist Gabor Steingart, oud hoofdredacteur van Handelsblatt, reageert voor zijn doen ongewoon scherp, en vergelijkt de ‘noodtoestand’ zelfs met de wijze waarop Hitlers Nazi’s in de jaren ’30 stapsgewijs aan de macht konden komen en alle oppositie wisten uit te schakelen.
  In het door links (linksgroen, linksliberaal en links-christelijk) gedomineerde EP stemden alleen rechts-conservatieven en rechts-nationalen tegen het uitroepen van de ‘klimaat noodtoestand’. Rechts had vergeefs geprobeerd om enkele formuleringen te verzachten, maar zoals gebruikelijk wilden de heersende klimaatfascisten in parlement van geen feiten, wijken noch compromissen weten.
  ‘De toon van onze tijd is de sirene’
  ‘De kleur van het seizoen is groen, en de toon van onze tijd is de sirene,’ schrijft een bezorgde Steingart. ‘In een apocalyptisch gestemde wereld mag niemand verstek laten gaan, en het Europese Parlement al helemaal niet.’
  De Franse liberaal Pascal Canfin, die de resolutie indiende, werd zelfs ‘als een verlosser’ onthaald toen hij de eis stelde om ‘een krachtige boodschap aan de burgers van de rest van de wereld’ af te geven. En die boodschap komt op niets minder neer dan ‘wij richten een totalitaire communistische klimaatdictatuur op en breken daarvoor de welvaart en vrijheid van onze onderdanen, die daar niets over te zeggen hebben noch krijgen, af.’
  ‘Noodverordeningen rode loper naar dictatuur’
  De linkse mainstream media hebben dat de afgelopen jaren afgedaan als een ‘rechtse complottheorie’, maar langzaam beginnen traditionele conservatieven –die zoals in Nederland tot nu toe argeloos op partijen zoals VVD, CDA en CU zijn blijven stemmen- wakker te worden. Steingart:
  ‘De noodtoestand is de kleine broer van de autoritairen, merkten enkele afgevaardigden op. Maar toen laaide het vuur van grootsheid al in de rijen op; het huis stond in brand, en als eerste slachtoffer werd de herinnering aan de historie uitgewist. De voortdurende noodverordeningen van de Weimar Republiek, die geleidelijk de rechten van de burgers buitenspel zetten, waren de rode loper waarop Adolf Hitler uiteindelijk richting dictatuur marcheerde.’
  Armoedebestrijding, migrantencrisis, een onhoudbare schuldenlast – dat alles moet van de EU wijken voor ‘het redden van de wereld’ van een volgens alle onbewerkte statistieken en cijfers in het geheel niet bestaande ‘klimaatcrisis’. ‘Dat is politiek voor de pers, niet voor het volk,’ vervolgt Steingart, wijzend op peilingen waaruit blijkt dat de burgers het klimaat een veel minder belangrijk onderwerp vinden dan andere zaken, zoals het almaar duurder wordende leven (dalende koopkracht), de werkgelegenheid en de sociale zekerheid.
  Europa’s nieuwe regeringsvorm: het alarmisme
  ‘Europa heeft als Derde Weg tussen kapitalisme en socialisme het alarmisme ontdekt. Of, zoals Dieter Nuhr gisteravond bij de opnames van zijn TV-show zei: ‘De Titanic is duidelijk niet enkel een schip, maar ook een regeringsvorm’.’
  Het probleem voor de Europeanen is dat alle traditionele partijen aan boord van die Titanic zijn gekropen, en weigeren om zelfs maar over de rand te kijken naar wat onafhankelijke wetenschappers, denkers en rechtse vrijheidspartijen te zeggen hebben. Met als gevolg dat de Titanic die de EU heet, met het kabinet Rutte en vrijwel de gehele Nederlandse oppositie voltallig aan boord, almaar sneller, en met almaar autoritairder wordende maatregelen, op de ijsberg van economische, financiële en maatschappelijke ondergang afvaart.
  Timmermans: ‘Alles moet veel duurder worden zodat mensen minder kunnen kopen’
  De Nederlandse topafgevaardigde in dat dictatoriale regime, Klimaatcommissaris en EC-vicepresident Frans Timmermans, laat zijn voorliefde voor het totalitaire communisme steeds vaker publiekelijk de vrije loop. We kregen een tweet toegestuurd waarop Timmermans schrijft dat ‘spullen veel duurder moeten worden, zodat mensen minder kunnen kopen. Per 1-4-2020 gaan in heel Europa de prijzen met 6% omhoog, dan voeren we de stikstoftax in.’
  Komt daar de aap uit de mouw van de echte reden van de fake stikstofcrisis in Nederland? Zodat de regering over een paar maanden een excuus heeft voor het nog verder verhogen van de prijzen in Nederland, terwijl nu al 650.000 gezinnen in energie armoede zitten, de voedselbanken de snelle groei van hulpbehoevenden amper aankunnen, en miljoenen mensen steen en been klagen over de sterk gestegen prijzen van wonen, boodschappen, brandstof en vervoer?
  Geen opwarming, geen crisis; doel
  Maar ‘lage inflatie’, maar ‘opwarming’, maar ‘crisis’? Vergeet u de officiële inflatiecijfers, die kunstmatig naar beneden worden gerekend. Vergelijkt u de prijzen maar eens met 18 jaar geleden, het laatste jaar van de gulden, en zie dan of de inflatie inderdaad maar 2% of 3% per jaar is geweest, zoals wordt beweerd. Waarschijnlijk zult u voor de meeste zaken een verdubbeling, verdriedubbeling of verveelvoudiging constateren – de èchte inflatie, terwijl uw inkomen in die tijd vermoedelijk nauwelijks is gestegen.
  Wat ‘opwarming’ en ‘klimaatcrisis’ betreft verwijzen we naar de vele artikelen die we hier al over hebben geschreven. Kortgezegd: alle onbewerkte statistieken en onafhankelijke wetenschappers zeggen dat er geen enkele crisis is. Zo bleek onlangs dat in Australië, dat bijna even klimaatkrankzinnig als Nederland en de EU is geworden, dat het aantal zeer warme dagen in 100 jaar tijd niet is gestegen.
  ‘Buiten het Westen neemt niemand de klimaathysterie serieus’
  De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong schrijft dat de ‘ruwe data in Australië werden aangepast, wat deel uitmaakt van het wereldwijde complot om de bevolking te reduceren… Deze mensen zijn vastbesloten om het klimaat te gebruiken om hysterie te veroorzaken, zodat de bevolking kan worden verminderd… Maar alles wat deze klimaathysterie lijkt te bereiken is de val van de Westerse samenleving. Ze hebben hun propaganda naar Europa, Australië, Nieuw Zeeland en Noord Amerika verspreid. Ze zeggen zelfs dat we geen kinderen meer moeten krijgen, omdat we anders geen toekomst hebben.’
  ‘Maar buiten Europa, Australië, Nieuw Zeeland en Noord Amerika neemt niemand deze klimaathysterie serieus. Andere landen beschouwen het als een complot om te voorkomen dat zij zich aansluiten bij de moderne wereld, waar de technologie die onze levensverwachting heeft verhoogd en ons een comfortabel leven geeft, nu enorm wordt gehaat.’
  Het Westen gaat dus op eigen houtje doelbewust economisch en maatschappelijk zelfmoord plegen, waar communisten zoals Frans Timmermans, de hele EU-elite, en de als ‘liberalen’ vermomde neocommunisten zoals Mark Rutte nog bij staan te juichen ook.
  Als u nu nog steeds niet enigszins het gevaar van deze ‘klimaat noodtoestand’, de aanstaande 6% ‘stikstoftax’ en al die andere krankzinnige maatregelen en plannen –zoals Timmermans’ gewenste verbod op bijna alle vliegreizen in Europa- inziet, dan zult u waarschijnlijk pas wakker worden als de geplande armoede en onderdrukking, opgelegd door een klimaatfascistisch EU-regime, ook uw deur en portemonnee bezoekt. Het is dan alleen wel veel te laat om daar nog iets tegen te ondernemen.

  Xander

  0 reacties :

  Een reactie posten