Klimaatbulletin Peter Cruijff

Datum:
 • zaterdag 7 december 2019
 • in
 • Categorie: ,

 • Den Helder - Nieuwsfeiten als aanvulling op het onderzoeksrapport "50 jaar zonsopkomsten, gemeten van 1964/65 tot en met 2015".

  6-12-2019

  Het 'zonrapport' wordt in het jaar 2020 in geactualiseerde vorm ook in het Engels uitgebracht.
  Het voornoemde onderzoeksrapport "50 jaar zonsopkomsten, gemeten van 1964/65 tot en met 2015" is alleen in het Nederlands uitgebracht en als zodanig enkel nog als PDF-exemplaar verkrijgbaar. Vanwege de internationale belangstelling voor dit onderzoeksrapport is het de bedoeling om in het jaar 2020 het tot dan bijgewerkte onderzoeksrapport ook in het Engels uit te brengen. Bekendmaking ervan zal plaatsvinden via het YouTube-kanaal van klimaatanalist Peter Cruijff.

  Er staan twee klimaatfilms met de titel "Kwart over twaalf…!!!" op YouTube.

  De originele en volledige klimaatfilm heeft een speelduur van 60 minuten. In deze film ziet u hoe klimaatanalist Peter Cruijff in 1987 in het Veronica-TV-programma 'TINEKE' al voorspelde wat heden ten dage met het klimaat gebeurt. Dat werd toen door de Nederlandse overheid bij monde van het KNMI nadrukkelijk ontkend.

  De verkorte versie van deze klimaatfilm heeft een speelduur van 26 minuten.

  In het jaar 2020 staat het uitkomen van zijn tweede klimaatfilm gepland. 
  Ook deze tweede film (Engels ondertiteld) zal voor een ieder vrij beschikbaar komen op YouTube. In zijn tweede klimaatfilm zal klimaatanalist Peter Cruijff onder meer nader ingaan op:

  de niet tegen te houden klimaatverandering als gevolg van het verder kantelen van de aardas;

  het volledig smelten van het Noordpoolijs met als gevolg een sterke en steeds snellere zeespiegelstijging;

  de noodzaak om te kiezen voor een overlevingsstrategie in plaats van het op diverse vlakken commercieel uitbuiten van de reeds veertig jaar gaande zijnde klimaatverandering.

  Vanaf het jaar 1975 is de zon heter geworden.
  Sedert 1965 wordt elk jaar op of ingeval van belemmerende bewolking omstreeks de langste dag (21 juni) de temperatuur van de instralende zon gemeten. Vanaf 1975 wordt gemiddeld genomen een geleidelijk steeds heter wordende zon vastgesteld. 
  Toen hierover in 1987 contact werd opgenomen met het RIVM, reageerde deze instantie enerzijds niet over deze gegevens te beschikken en anderzijds bekendmaking hiervan niet op prijs te stellen.


  De prioriteitstelling van het Stikstofbesluit is absurd.
  De prioriteit die door de Nederlandse en Europese overheid aan het Nederlandse Stikstofbesluit wordt toegekend, verdient sowieso ondergeschikt te zijn aan de versnelde zeespiegelstijging als gevolg van het smeltende poolijs. Want straks hebben we door het Stikstofbesluit de bloemen en plantjes op orde en loopt vervolgens Nederland grotendeels onder water.


  Luchthaven in de Noordzee leidt tot watersnoodramp.
  Tijdens een langdurige noordwesterstorm boven de Noordzee staat het "koffiekopje Noordzee" tot de rand gevuld. Voegen we daar dan het "suikerklontje luchthaven in zee" aan toe, dan zal het kopje
  overlopen. In de praktijk zal de Noordzee haar door de luchthaven afgenomen oppervlakte waterberging elders gaan compenseren. Dit zal het moment waarop de Noordzee door de Nederlandse zeewering breekt versneld dichterbij halen en tienduizenden doden tot gevolg hebben. Mocht de Nederlandse overheid besluiten tot een luchthaven in de Noordzee, dan worden de bewoners van de kuststreken aangeraden te verhuizen naar het gebied achter de Utrechtse heuvelrug, de van oudsher Nederlandse zeewering.


  Klimaatanalist Peter Cruijff,
  het uitgeversteam 'zonrapport@gmail.com'.
   
  3 reacties :

  Dekker zei

  In de wetenschap wordt ook over het kantelen van de aardas gesproken, echter ook dat het miljoenen jaren duurt, dus geen reden voor ons om ons zorgen te maken, ook niet onze kinderen en klein kinderen.https://www.astroblogs.nl/2006/09/02/is-de-aarde-gekanteld-in-het-verleden/

  Migratie is een veel groter probleem en dat duurt geen miljoenen jaren, dat is al volop aan de gang en dat veroorzaakt vandaag de dag veel grotere problemen als het kantelen van de aardas over wellicht miljoenen jaren.
  Wat betreft het smelten van de Noordpool: de Noordpool bestaat uit ijs, niet uit land dus al het ijs wat eventueel over miljoenen jaren zou smelten veroorzaakt geen verhoging van de zeespiegel, dat weten we inmiddels zeker.
  een mega uitbarsting van een of meerdere vulkanen hebben we niet in de hand, ook de gevolgen daarvan niet.

  Anoniem zei

  Henk vraagt:
  De zigzaglijn van de laatste jaren: Is dat niet het gevolg van alsmaar meer windmolens.
  Als wij megawatts uit de luchtstromingen halen, heeft dat ook een tegenreactie. Als wij inderdaad op losliggende platen wonen, kunnen die daar ongetwijfeld sneller door gaan schuiven.

  Anoniem zei

  Er wordt ook gesproken over het vertragen van de warme golfstroom die met ongeveer 25% in snelheid is afgenomen met als gevolg een warme golfstroom vanwege de invloed van de zon op het langzamer stromende water die meer verdampt en zodoende meer neerslag in West Europa veroorzaakt. Ook van het opschuiven van de magnetische Noordpool met ongeveer 55 a 60 km per jaar richting Rusland is nog weinig bekend. Wat het effect is van vulkaanuitbarstingen ONDER noord en Zuidpool is nog weinig bekend.
  Om alles aan CO2 en Stikstof op te hangen is wel heel erg simpel gedacht of zoals D'66 coryfee Rog Jetten wist uit te leggen: Stikstof valt als een deken over ons heen en verstikt alles. Deze idioot met bijna een miljoen gelovigen gelooft het zelf ook nog. Voor de mensen die niet op de hoogte zijn van de aanwezigheid van Stikstof in onze lucht, die is 78% en dat is al tienduizenden jaren het geval.
  Wie onderstaande tabel leest is meteen ook op de hoogte van het wereldbedreigende aandeel stokstof.
  https://www.lenntech.nl/lucht-samenstelling.htm

  Een reactie posten