Gemeente Hollands Kroon peilt mening van inwoners

Datum:
 • woensdag 11 december 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • Inwoners en ondernemers van Hollands Kroon worden in januari en februari door de gemeente benaderd om mee te doen aan een peiling. Daarmee wil de gemeente onder meer inzicht krijgen hoe de dienstverlening is te verbeteren.  De inwoner- en ondernemerspeiling wordt gehouden van 14 januari tot 9 februari. Circa 3600 inwoners van 18 tot 85 jaar worden aangeschreven, net als alle ondernemers in de gemeente die staan geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Inwoners krijgen vragen over onder meer het wonen in de gemeente en de ondernemers over regeldruk, bedrijfsomgeving en de contacten met de gemeente.
  Noordhollands Dagblad

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Als je als Gemeente niet weet wat er aan de dienstverlening verbeterd kan worden leven ze op het Gemeentehuis, of thuis in het geval van veel ambtenaren, in een andere wereld als de meeste inwoners van Hollands Kroon.

  Anoniem zei

  Waarom mogen niet alle inwoners meedoen? De respons op de vragenlijsten van de gemeente is meestal bedroevend laag en de uitkomsten zijn daardoor niet representatief. Toch worden er vergaande conclusies uit getrokken. De gemeente gaat nu eenmaal vreemd om met cijfers. Als meer mensen worden ondervraagd is de uitkomst misschien wat representatiever. Of is dat niet de bedoeling?

  Een reactie posten