Uit de EU en de VN is noodzakelijk voor het behoud van onze vrijheid!

Datum:
 • dinsdag 19 november 2019
 • in
 • Categorie: , ,

 • De overheid is er niet voor de burger, ze zien de burger als een geldstroom en dicteren wat de burger moet doen.
  19-11-2019
  Vrijheid in het maken van keuzes, zoals voor vaccinaties, die bewezen vol met giftige stoffen zitten, is niet meer geoorloofd, want de VN zag dat het goed was… In Duitsland is ingestemd met het verplicht vaccineren tegen mazelen vanaf 2020. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor leraren, voor ouders die hun kinderen afleveren op school, personeel van kinderdagverblijven en medisch personeel en er staan zelfs boetes van 2500 euro op bij weigering. Waanzin is het! Nederland zal naar alle waarschijnlijkheid deze waanzin ook invoeren, aangezien vaccinatie programma’s vanuit de VN worden opgelegd.
  www.niburu.co
  In deze tijden, waarin de waarheid verloochend wordt voor een ideologie en waarin tegenspraak niet echt geduld wordt, worden vele echte klimaatwetenschappers ontslagen omdat ze het niet eens zijn met de globalistische klimaatideologie, ook wel Climategate genoemd.
  www.ninefornews.nl
  De Nederlandse regering zegt vaak het één en doet het ander uit naam van de VN of de EU, net zoals ze nu heeft ingestemd met één van de acht anti-Israëlische resoluties die in het Vierde Comité van de VN zijn aangenomen. Nederland heeft, net als alle andere EU-lidstaten, ingestemd dat de Tempelberg in Israël in het vervolg Haram al-Sharif zal gaan heten. Door deze wijziging wordt het heiligste gebied van het Jodendom, waar de Joodse tempels hebben gestaan en de Klaagmuur staat, feitelijk afgepakt van het Jodendom en ontdaan van haar Joodse geschiedenis. Het blijft een vreemd gegeven dat de VN kan beslissen over iets in Israël, maar persoonlijk denk ik niet dat Israël dat gaat accepteren. Maar dat de Nederlandse regering hieraan meewerkt, is het zoveelste dieptepunt.
  www.joods.nl
  Het is EU-beleid, miljarden naar gelukszoekers en niets voor de autochtone bevolking. We zien het hier in Nederland gebeuren, maar ook in Duitsland gebeurt hetzelfde.
  https://politikstube.com
  Waanzin is het wat er gebeurt door politiek wanbeleid. De asielprocedures gaan niet snel genoeg en dat zorgt voor dwangsommen. Dit jaar betaalt de IND 5,5 miljoen aan gelukszoekers, bovenop alle andere kosten, en volgend jaar zal het naar verwachting 17 miljoen zijn… Misschien is het beter om te stoppen met het opnemen en binnenhalen van gelukszoekers die in alle waarschijnlijkheid niets gaan bijdragen aan onze samenleving en op kosten van de staat blijven leven.
  www.telegraaf.nl
  Dit kabinet dat de “verduurzaamheidsagenda” van de VN volgt, Agenda 21, plannen die de natuur vernietigen en de mens wil controleren, wil daar ondanks vele tegenstrijdigheden gewoon mee doorgaan. Wie er ooit verzonnen heeft dat het een goed idee zou zijn om gezonde bomen te kappen om die vervolgens te verbranden voor warmte is mijns inziens echt niet goed bij zijn hoofd, en diegenen die daaraan meewerken evenmin. Biomassacentrales zijn niet duurzaam, maken mega veel herrie en in Zwolle strijden ze al 8 jaar tegen de ellendige biomassacentrale. De rookontwikkeling maakt dat omwonenden last krijgen van hun luchtwegen, de stankoverlast is niet te harden en de energierekeningen zijn torenhoog.
  Uit een rapport van adviesbureau DNV GL kwam naar voren dat een biomassacentrale 20% meer stikstof, fijnstof en broeikasgas oplevert dan koolcentrales. Ook concludeerde de Europese koepel van nationale wetenschappelijke academies (EASAC) dat de miljoenensubsidies die Nederland uittrekt voor biomassacentrales weggegooid belastinggeld is.
  www.destentor.nl
  Agenda 2030 van de pro-islamitische VN, ook wel Agenda 21 genoemd, is een plan om de wereldbevolking uit te dunnen. Het is bijna niet te begrijpen, maar het staat echt beschreven. Die VN-agenda wil 6 miljard mensen laten verdwijnen om het klimaat te redden. Het komt uit de Club van Rome, die zegt dat de echte vijand van de mens de mensheid zelf is.
  In hoofdstuk 5 staat, en Nederland doet daaraan mee, dat onder het voorwendsel van “het klimaat” redden stapsgewijs de vrijheid wordt verminderd en de welvaart van de samenleving, de bevolking totaal gecontroleerd moet worden en die te onderwerpen aan ongekozen supranationale overheden, in Europa de EU en wereldwijd de VN.
  De VN richtte de IPCC op, dat de wereldbevolking met nep-wetenschappelijke rapporten, vervalste feiten en onvervalste bangmakerij moest gaan overtuigen van de zogenaamde klimaatramp  die ons staat te wachten.
  https://jdreport.com
  Dit onrealistische, narcistische, anti-Nederlandse kabinet dat Nederland en de Nederlanders op de laatste plaats zet, Nederland steeds verder afbreekt en de VN-agenda volgt, mag wat mij betreft aftreden en vervolgd worden, aangezien het voor mij duidelijk is dat ze de VN en de EU-belangen belangrijker vinden dan de behoeftes van Nederland en de Nederlanders. Wij hebben de EU en de VN niet nodig en zouden een voorbeeld moeten nemen aan Polen en Hongarije die zich de wet niet voor laten schrijven door globalistische dwazen in de EU en de VN.
  Dit is ons land, het land van en voor de Nederlanders, mijns inziens zouden we per direct uit de geldverslindende EU moeten stappen en ook uit de islam promotende VN, beide organisaties die in samenwerking met elkaar de Europese en wereldbevolking willen onderwerpen aan een totale controle. Sta op en vecht voor het behoud van uw land, uw vrijheid, de vrijheid van meningsuiting en de westerse normen en waarden!
  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Wat hebben de EU en de VN ons Nederlanders gebracht?
  Helemaal niets en wat de EU betreft met de open grenzen politiek, de criminaliteit is de laatste jaren schrikbarend aantoonbaar toegenomen door lieden die hier onder valse voorwendselen(en dat is ongeveer 90% volgens officiële cijfers) naar toe zijn gekomen.
  De gewone man heeft al jaren ondanks de jubelverhalen over de welvaart geen Euro extra overgehouden, sterker nog, door alle klimaatmaatregelen worden we opgescheept met torenhoge extra kosten.
  De VN is niet veel meer dan een uitgebreide communistische moslimorganisatie die o.a. als doel heeft Israël van de kaart te vegen en natuurlijk willen onze laffe Nederlandse politici niet achter blijven en tekenen bij het VN kruisje.
  Zelden zoveel lafaards bij elkaar gezien.

  Een reactie posten