Drie bijeenkomsten over verduurzaming van uw woning

Datum:
 • vrijdag 8 november 2019
 • in
 • Categorie: , , ,
 • HOLLANDS KROON - Welke besparingsmogelijkheden zijn er voor uw woning?
  Drie bijeenkomsten over verduurzaming van uw woning


  Bijna dagelijks worden we geconfronteerd met klimaatverandering en de verandering die we moeten doormaken als het gaat om ons energieverbruik. Maar hoe groot dit ook lijkt, zelf kunt u met hele kleine aanpassingen al een bijdrage leveren aan het verduurzamen van uw energieverbruik. Niet alleen voor de energietransitie, maar ook voor uw portemonnee. Daarom organiseren we drie bijeenkomsten over welke besparingsmogelijkheden er zijn specifiek voor uw woning. Tijdens deze bijeenkomsten kunt u ook vragen stellen aan experts op het gebied van verduurzaming van woningen.

  Data en locaties


  • 25 november 2019, 19:30 – 20:30, Anna Paulowna, De Ontmoeting (MFA), De Verwachting 1.
  • 28 november 2019, 19:30 – 20:30, Lutjewinkel, Cultuurhuis De Kolk, Weereweg 32
  • 2 december   2019, 19:30 – 20:30, Wieringerwerf, De Cultuurschuur, Loggersplein 1

  Aanmelden

  Wilt u bij een van deze bijeenkomsten aanwezig zijn? Dan kunt u zich hiervoor inschrijven door op de oranje knop op deze pagina te klikken en het inschrijfformulier in te vullen.

  Duurzaam bouwloket

  De bijeenkomsten organiseren we in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket. Dit is een onafhankelijk energieloket waar u geïnformeerd en geadviseerd wordt over alle mogelijke maatregelen op het gebied van duurzaam (ver-)bouwen, energiebesparing en het opwekken van energie. Kijk voor alle mogelijkheden op www.duurzaambouwloket.nl.

  HK
  1 reacties :

  Anoniem zei

  Agenda 2030 om een nieuwe wereldorde te vormen op gemeentelijk niveau. Kotsmisselijk wordt je van de overvloedige propaganda (leugens, leugens, leugens) over het nep-klimaat probleem, en over duurzaam, dat niets anders betekent dan zoveel mogelijk publiek geld en publieke ruimte verdampen ten bate van het groot kapitaal en een veel te grote overheid.

  Een reactie posten