Baudet: ‘Geen steun VVD/CDA voor verbod op islam gebedsoproep door onze straten.

Datum:
 • woensdag 6 november 2019
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Ongelofelijk, maar gebeurt ECHT!’


   

  FVD-voorman Thierry Baudet is onthutst: de Tweede Kamerfracties van VVD en CDA verraden hun eigen achterban en steunen de islamisering van de Nederlandse straatsfeer volkomen. Een motie van Forum voor Democratie om te stoppen met deze auditieve kolonisering van Nederland is met grote overmacht weggestemd.

  Vandaag in de Kamer: VVD en CDA weigeren steun te geven aan motie voor direct verbod op versterkte Islamitische gebedsoproep door onze straten. Ongelofelijk. Maar het gebeurt ECHT! Wij komen op voor onze eigen waarden & identiteit. http://Fvd.nl/word-lid 

  1.193 mensen praten hierover

  Verbijsterd, zo kunnen we de gemoedstoestand van FVD-leider Thierry Baudet wel duiden. De aanvoerder van de oppositiepartij snapt er geen snars van: tijdens verkiezingscampagnes hebben partijen als VVD en CDA altijd zo de mond vol over het beschermen van Nederland. Maar krijgen ze eens een keer de kans om een vuist te maken tegen een opdringerige moskee die Nederland de middelvinger geeft, dan geven ze niet thuis.
  Gisteren stemde de Tweede Kamer over een motie van Baudet om te zorgen dat de Blauwe Moskee ophoudt met het terroriseren van de inwoners van Amsterdam-West door daar ongevraagd gebedsoproepen te lopen rondtoeteren als een stel middeleeuwse mafketels. Moslims kunnen ook klokkijken: dat geschetter en getetter is dus nergens voor nodig. Toch stemde de Tweede Kamer de motie gisteren massaal weg. De SGP, 50+ en de PVV steunden de motie van FVD, maar zogenaamde ‘rechtse’ volkspartijen VVD en CDA keken de andere kant uit en lieten de geïrriteerde inwoners van het gebied rondom de Blauwe Moskee in Amsterdam gewoon stikken.
  Onbegrijpelijk, zo stelt Baudet, “maar het gebeurt ECHT.” Aan zo’n overheid en zulke regeringspartijen hebben we natuurlijk niet zo heel veel.
  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten