Wereld Meteorologische Organisatie neemt afstand van westerse klimaathysterie

Datum:
 • donderdag 12 september 2019
 • in
 • Categorie: , ,
 • Al bijna een eeuw wordt opwarming, toen afkoeling, daarna weer opwarming voorspeld
  11-9-2019

  WMO hoofd: Gevaar komt ‘nu van doemdenkers en extremisten die vinden dat we nog veel radicaler moeten worden’ – Ook de zesde missie naar de Noordpool om Global Warming te bewijzen totaal mislukt: schip met ‘klimaatstrijders’ komt vast te zitten in mysterieuze harde witte substantie
  ———————————————————————————
  Dagelijks krijgen we in de mainstream media nieuwe angstzaaiende CO2/klimaat propaganda over ons uitgestort, zoals gisteren het bericht dat we 40% minder CO2 moeten uitstoten om de ‘klimaatdoelen’ te halen, en een dag eerder de bewering dat er € 1,6 biljoen nodig is om ‘klimaatverandering tegen te gaan’. Dat steeds meer serieuze wetenschappers en instellingen die niet op de loonlijst van de Westerse klimaatsekte staan afstand nemen van dit soort bangmakerij, en ook de zesde missie van ‘klimaatstrijders’ naar de Zuidpool op een totale mislukking is uitgelopen omdat het schip vastliep in een mysterieuze harde witte substantie, lezen we echter vrijwel nergens.
  Petteri Taalas, hoofd van de Wereld Meteorologische organisatie, riep in een interview met een Fins magazine op om in het klimaatdebat vooral nuchter te blijven, omdat er volgens hem niets klopt van alle ‘einde van de wereld’ scenario’s. ‘We moeten kalm blijven en goed nadenken over dit probleem. Het zal niet het einde van de wereld zijn, maar enkel iets wat meer aandacht vergt. Op sommige delen van de planeet worden de levensomstandigheden slechter, maar mensen hebben eerder in moeilijke omstandigheden overleefd.’
  Hoewel het klimaatscepticisme volgens Taalas de afgelopen jaren is verminderd –ongetwijfeld omdat dit constant door politiek en media zwaar de kop wordt ingedrukt- komt het gevaar ‘nu van de andere kant. Klimaatexperts worden door mensen aangevallen die beweren dat we nog veel radicaler moeten worden. Dat zijn doemdenkers en extremisten die bedreigingen uiten. Zo is hun laatste idee dat het krijgen van kinderen een negatief iets is. Ik maak me zorgen om jonge moeders die toch al onder grote druk staan. Dit zal hun last alleen maar verzwaren.’
  ‘Dit komt overeen met religieus extremisme’
  Zoals klimaatrealisten al jaren doen wijst ook Talaas op het feit dat de media en politiek heel selectief losse feitjes uit de IPCC rapporten pikken, zodat die hun extremistische beleid en doelstellingen lijken te ondersteunen. ‘De IPCC rapporten worden op vergelijkbare wijze gelezen als de Bijbel: je haalt er bepaalde teksten of stukken uit waarmee je je eigen extreme standpunten probeert te rechtvaardigen. Dat komt overeen met religieus extremisme.’
  We hebben deze laatste zin onderstreept, omdat veel mensen de vergelijking met een religie en het gebruik van termen zoals ‘klimaatsekte’ nog steeds overdreven vinden. Greenpeace medeoprichter Patrick Moore –verguisd omdat hij zich totaal heeft afgekeerd van zijn organisatie en een van de eersten was die het over een groene / klimaatreligie had- noemde Taalas’ opmerkingen ‘de grootste barst in het alarmisme in een lange tijd… De meteorologen zijn echte wetenschappers, en hebben het waarschijnlijk helemaal gehad met Greta (Thunberg),(Michael) Mann, (Al) Gore en de A.O.C. (Alexandra Occasio-Cortez) catastrofisten. Goed voor hem.’ (1)
  Want dit is wèl een hard feit: van de 108 modellen die het IPCC tussen 1998 en 2014 gebruikte om global warming te voorspellen, zijn er volgens het Cato Institute maar liefst 105 foutief gebleken. De temperatuurstijging werd in deze modellen (veel) te hoog ingeschat, maar daar werd wel miljarden kostend klimaatbeleid op gebaseerd.
  Ook het 6e schip met klimaatstrijders komt vast te zitten in mysterieuze witte substantie
  Wars van iedere feiten of zelfs maar de wil om die onder ogen te zien ging er onlangs wéér een schip vol ideologische ‘klimaatstrijders’ naar de Noordpool om te bewijzen dat die echt aan het smelten is. Ook deze zesde ‘ship of fools’ missie mislukte echter totaal; de MS Malmö kwam namelijk op 3 september bij de Svalbard Archipel tussen Noorwegen en de Noordpool –net als vijf eerdere schepen- vast te zitten in een mysterieuze harde witte substantie die er volgens de extremisten niet meer behoorde te zijn: ijs. De ‘klimaatstrijders’ moesten per helikopter worden geëvacueerd.
  Verslaggever Erofey Schkvarkin kon er de humor wel van inzien: ‘Er is iets helemaal mis met het ijs op de Noordpool. In plaats van te smelten, zoals de VN en het IPCC hebben bevolen, heeft het ijs het schip met klimaatstrijders veroverd.’ (2)
  Al bijna een eeuw wordt opwarming, toen afkoeling, daarna weer opwarming voorspeld
  De onafhankelijke Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong plaatste enkele kopieën van krantenartikelen uit 1932 en 1947, waarin ook al werd gewaarschuwd voor een snelle opwarming, het smelten van het ijs en het aanstaande onderlopen van steden en kustgebieden. In 1969 werd in de New York Times voorspeld dat de Noordpool ‘binnen twee decennia een open zee kan zijn’.
  Armstong: ‘Deze mensen hebben om wat voor reden dan ook aangenomen dat alle steden zullen zinken en wij daar de oorzaak van zijn.’ In de jaren ’70, toen het klimaat ineens afkoelde, ‘draaide alles helemaal om. Toen werd het ineens global cooling die de beschaving zou vernietigen,’ vervolgt de econoom met een afbeelding van een Newsweek artikel uit 1975 hierover. Time magazine volgde in januari 1977 met op de kaft ‘The Big Freeze’, waarin klimaatwetenschappers voorspelden dat de gemiddelde temperatuur 20 graden zou dalen. En ja, ook toen werd de schuld hiervan uitsluitend aan de mensheid gegeven.
  ‘Klimaatverandering is enkel politiek om belastingen te verhogen en onze vrijheden en rechten af te pakken’
  ‘Het verschil is dat het ze nu gelukt is om regeringen zover te krijgen om -op basis wat ze zeggen te willen stoppen- de belastingen te verhogen. Canada heeft een belasting van $ 1000,- per woning ingevoerd om ‘global warming’ te stoppen. Misschien zit daar wel de theorie achter dat als de politici meer geld krijgen ze minder zullen praten en zo minder warme lucht uitstoten met hun geschreeuw dat het einde nabij is.’
  Hij wijst er nogmaals op dat het historisch en wetenschappelijk ondubbelzinnig is aangetoond dat het klimaat cyclisch is, dus altijd verandert. Een ‘stabiel’ klimaat bestaat niet en heeft nooit bestaan. ‘Maar iedereen die het waagt te stellen dat klimaatverandering NIET door mensen wordt veroorzaakt, wordt belachelijk gemaakt. Het is namelijk een politieke kwestie geworden die wordt gebruikt om de belastingen te verhogen en de menselijke activiteit te reguleren door steeds meer van onze rechten en vrijheden af te pakken.’
  ‘Degenen die anderen die door mensen veroorzaakte klimaatverandering ontkennen aanvallen zijn of gehersenspoeld, of hebben een eigenbelang bij dit totale bedrog.’ En dan komen we niet alleen uit bij het overgrote deel van de politiek (belastingen, controle), maar ook bij banken en multinationals, die miljarden zullen verdienen nu deze klimaathoax met alle mogelijke dwingende maatregelen aan het met linksgroenliberale mediapropaganda onwetend en onkundig gehouden gewone volk wordt opgelegd. (3)  Xander  3 reacties :

  Anoniem zei

  Honderden bouwprojecten liggen stil van wege STIKSTOF.
  Bedoelen de dwazen van de RvState de 80% stikstof in onze atmosfeer die daar gewoon thuis hoort?
  De geleerde idioten weten zelf niet meer wat ze moeten verzinnen om de bevolking angst aan te jagen. Leugen op leugen wordt verkondigd en het eind is nog lang niet in zicht. Jaarlijks importeert Rutte, na overleg natuurlijk met Adolf Merkel, dat we minimaal 100.000 moslims moeten importeren om aan het schema van de bevolkingsvervanging te voldoen , maar vergeet daarbij dat er dan ook jaarlijks een forse hoeveelheid woningen voor die mensen moet worden gebouwd. Vergeet ook niet dat, zoals onlangs is gebeurd, de verwarming bij die Afrikanen op minimaal 25 graden staat(met de deuren open), vandaar ook het ongeluk met de CV ketel, al of niet nagekeken. Ketels bij migranten draaien overuren en zijn niet op dat gebruik berekend, ook onze gasbel in Lochteren niet.
  Als we nu eens de grenzen voor migranten sluiten, niet de grenzen sluiten voor echte vluchtelingen, maar dat is slechts 5% van wat er nu binnenkomt, de rest zijn gelukzoekers die van een uitkering en alles wat gratis is willen profiteren, hoe meer kinderen hoe beter.
  Vanmorgen weer het doemverhaal over drinkwater. Het werkelijke probleem is dat we in Nederland met jaarlijks een toestroom van 100 a 150.000 mensen daar niet meer op berekend zijn, ook niet met de waterbevoorrading.

  Anoniem zei

  @Anoniem, blijkbaar ben je niet op de hoogte dat Nederlandse instituten zoals Wageningen Universiteit in samenwerking met banken dat beleid Europees zelf optuigde: https://www.interessantetijden.nl/2019/08/23/stikstofstrop-bedoeld-voor-boertjepesten-doet-bouwlobby-bungelen/ . Dus de raad van state is niet de schuldige, die toetst alleen of het conform het EU beleid is. Degene die dit opgetuigd hebben op basis van leugens dienen aangepakt worden.

  Anoniem zei

  Anoniem 2, iets verbieden vanwege Stikstof is van de zotte, want misschien dat u niet op de hoogte bent van het feit weet dat onze atmosfeer voor 80% uit stikstof bestaat?
  In geen ander EU land zijn ze zo ver door geschoten met het klimaat als onze Rutte en Groen Links, het is gewoon bij de wilde beren af.
  Bedrijven wijken uit naar het buitenland vanwege de idiote eisen die nu aan bouwprojecten gesteld worden, dus wijken de bedrijven uit naar o.a Belgie. Hoezo EU beleid??
  Voor u commentaar op een ander levert zorg dan eerst dat u een klein beetje op de hoogte bent, hoeft niet veel te zijn want dat is aan lieden zoals U niet besteed, die raaskallen maar wat

  Een reactie posten