Ontdekking Universiteit Californië haalt officiële CO²- en stikstofpropaganda compleet onderuit

Datum:
 • maandag 9 september 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • Klimaat nu definitief een nieuwe religie die met honderden miljarden euro’s gemeenschapsgeld wordt gesubsidieerd

  9-9-2019
  Nog steeds wil niemand op een positie van macht en invloed ook maar een blik werpen op de almaar groeiende lading hard bewijs tegen de officieel verkondigde Global Warming propaganda. Ook de Nederlandse overheid is namelijk als de dood dat de belangrijkste reden om de burgers enorme klimaat- en energiebelastingen op te leggen en de samenleving tot drastische ingrepen in het dagelijks leven te dwingen, een groot onzinverhaal blijkt te zijn. De Amerikaanse topeconoom wijst er nu op dat ‘echte wetenschappers zojuist een enorme, voorheen onbekende bron van stikstof hebben ontdekt, die de Global Warming nonsens helemaal op zijn kop kan zetten. Maar ik vermoed dat het genegeerd zal worden, want er staat teveel geld op het spel om er nu nog op terug te komen.’
  ‘Deze nieuwe ontdekking kan die gruwelijke global warming voorspellingen, die nu een religie zijn, dramatisch veranderen,’ vervolgt Armstrong. De bevindingen, die zijn gepubliceerd in het prestigieuze Sciencekomen erop neer dat er is ontdekt dat er in het gesteente van de planeet enorme hoeveelheden stikstof, dat essentieel is voor het plantenleven, zijn opgeslagen.
  Deze ontdekking verandert de complete theorie dat de planeet opwarmt door menselijke CO2 uitstoot. Ben Houlton, milieu wetenschapper aan de Davis Universiteit van Californië, verklaarde dat ‘dit tegen het eeuwenlange paradigma ingaat dat het fundament legde voor de milieu (/klimaat)wetenschappen.’
  Klimaatwetenschappers weten al heel lang dat planten door het absorberen en opslaan van CO2 verantwoordelijk zijn voor een aantal effecten van klimaatverandering. Tot nu toe werd aangenomen dat deze functie werd beperkt door de gelimiteerde beschikbaarheid van stikstof in de atmosfeer.
  CO2 en stikstof – plantenleven vaart er wel bij
  In 2003 publiceerde hetzelfde Science nog een studie waarin werd gesteld dat ‘er niet genoeg stikstof beschikbaar zal zijn om de hoge koolstof (CO2) scenario’s in stand te houden.’ Wetenschappers die NIET op de loonlijst van ‘global warming’ staan begrijpen namelijk dat dit allemaal onzin is, zo betoogt Armstrong. Ronald Amundson, bodem biochemicus aan de Berkeley Universiteit van Californië, legde aan Chemical and Enigineering News uit dat ‘als er meer stikstof is dan verwacht, de beperkingen van plantengroei in een wereld met hoge CO2 niveaus niet zo groot lijken te zijn als we denken.’
  In dit verband herinnert Armstrong de lezers aan hun middelbare school lessen. ‘Weet u nog dat als er meer stikstof beschikbaar is, het plantenleven nog steeds zal groeien? En raad eens – ze absorberen meer CO2 dan klimaatwetenschappers hebben ingeschat. Dat betekent dat de vreselijke voorspellingen van AOC (Alexandra Occasio-Cortez) en de Democraten (en in Nederland en West Europa zo ongeveer de hele politieke elite) dat we nog maar 12 jaar hebben (om de planeet of zelfs ons leven te redden) compleet inaccuraat zijn. Met planten die de CO2 die de mensheid in de atmosfeer pompt absorberen zal de planeet lang niet zo opwarmen.’
  ‘Maar omdat dit onderzoeksgebied niet onder ‘global warming’ subsidies valt moeten we niet verwachten dat deze informatie ooit in de mainstream media komt,’ besluit de econoom.
  Een nieuwe religie geleid door een klimaatsekte gaat ons hele leven veranderen
  En daarmee wordt de al eerder getrokken vergelijking met een religie andermaal bevestigd. Zoals de Katholieke Kerk in de Middeleeuwen werkelijk alle aspecten van het leven bepaalde en beheerste, inclusief de politiek, worden we nu door een nieuwe religieuze club, een klimaatsekte die tot in alle commerciële-, media- en bestuurslagen is doorgedrongen, met valse argumenten en angstzaaiende leugens ertoe gedwongen een groot deel van onze welvaart en vrijheid op te geven, en jaarlijkse miljarden euro’s aan deze religie te ‘doneren’, in plaats van deze te gebruiken voor investeringen in bijvoorbeeld het onderwijs, de gezondheidszorg, de sociale zekerheid en de infrastructuur.
  En net als met de Katholieke Kerk het geval was worden ook nu wetenschappers al dan niet gedwongen ingeschakeld om de eigen visie –hoe foutief deze ook is- te ondersteunen en het volk te overtuigen van hun ‘gelijk’, worden ook nu tegenstemmen verketterd (en weliswaar niet meer op de letterlijke, maar wel de maatschappelijke brandstapel gezet), en hebben ook de leiders van deze nieuwe religie enkel hun eigen belang en dat van hun ‘vriendjes’ in het zakenleven op het oog. Dit moderne feodale nepotisme in overdrive gaat wederom ten koste van het gewone volk, het plebs, van u en ik.
  De enige twee partijen in Nederland die daar een einde aan willen maken, PVV en FVD, worden daarom voortdurend aangevallen en gemarginaliseerd, en sowieso door de rest van de elite geboycot. Hoe en wanneer dit gaat eindigen is onbekend, maar één ding is zeker: ons bestaan gaat er door toedoen de ‘weg met ons’ elite al op korte termijn bepaald niet prettiger op worden, al was het alleen maar dat vele tienduizenden mensen hun baan dreigen te verliezen nu klimaatterroristen erin geslaagd zijn om op grond van volslagen onzinnige EU-stikstofregels (nogmaals: stikstof bevordert de groei van bossen en veel planten) zo’n beetje alle nieuwe bouwprojecten te blokkeren.
  Wat dat voor ingrijpende gevolgen dat heeft kunt u zelf wel bedenken: jaarlijks 100.000 inwoners erbij, bijna allemaal migranten, maar geen nieuwe woningen meer, en dat terwijl de woningnood extreem begint te worden. Jaarlijks steeds meer verkeer, maar geen broodnodige verbeteringen van het wegennet meer. Oftewel: straks allemaal onze tijd verdoen in urenlange files, want het OV, dat sowieso een marginale rol speelt, heeft amper ruimte voor uitbreidingen.
  Willen we ons als volk echt door een extremistische religieuze sekte naar de economische, financiële en maatschappelijke ondergang laten leiden? En dat vanwege een op quasi-wetenschappelijke fabeltjes gebaseerde linksgroenradicale anti-vooruitgang ideologie?

  Xander

  0 reacties :

  Een reactie posten