De negatieve rente van de ECB heeft een negatief effect op de Europese bevolking!

Datum:
 • zondag 8 september 2019
 • in
 • Categorie:
 • Uit de EU stappen, net zoals de Engelsen gaan doen, zou een hele hoop narigheid voorkomen.


  (Door: “Elise Nijmegen”) 6-9-2019
  Huurders worden opgelicht en betalen alweer dubbel zo laat onderstaand artikel weten. Het CBS kwam gisteren met de cijfers over de huurstijgingen van dit jaar. Voor sociale huurwoningen was dat 2% en voor sociale huurwoningen van particulieren 3,3%. Daarmee komt de gemiddelde stijging voor sociale huurwoningen uit op 2,5%, bijna het gemiddelde van de afgelopen 10 jaar. 2,6% huurverhoging gemiddeld over de laatste 10 jaar, ook tijdens de bankencrisis, terwijl de laagste inkomens het hardst werden getroffen door de crisis en juist de gezinnen en alleenstaanden met die inkomens in sociale huurwoningen.
  De huren worden verhoogd n.a.v. de consumentenprijzen en wat wordt o.a. in deze prijzen meegerekend? Juist: de huurverhoging van een jaar eerder! Ofwel omdat huurders meer moesten gaan betalen in het vorige jaar, mogen ze het komende jaar nog meer gaan betalen, dat is, zo laat onderstaand artikel terecht weten; godvergeten smerige oplichterij. Verantwoordelijk voor deze uitbuitingspraktijken zijn natuurlijk weer de bekende kartelpartijen.
  www.stopdebankiers.com
  De rechtszaak tegen Dhr. Wilders, die geïnstrueerd lijkt te zijn door de politiek, gaat voorlopig door. Het is te bizar voor woorden maar wel waar, en dhr. Wilders is terecht woest. Voordat de rechtszaak begon, hebben de voormalige minister van Veiligheid en Justitie, Ivo Opstelten, en zijn ministerie invloed uitgeoefend op het Openbaar Ministerie en zich ook inhoudelijk met de zaak bemoeid. Van “scheiding der machten” was duidelijk geen sprake meer, ook werden er persberichten van het Openbaar Ministerie “aangepast”, omdat dat politiek gezien beter uitkwam. Ook heeft het ministerie mails gestuurd met aanwijzingen en “tips & tricks” naar het Openbaar Ministerie over hoe de zaak te behandelen.
  https://eunmask.wordpress.com
  Onderstaand artikel laat weten dat Teeven, Opstelten en Demmink in zaken verwikkeld schijnen te zijn die het daglicht niet kunnen of konden verdragen. Drugshandel, kindermisbruik, chantage en het Koningshuis, de Demmink-doofpot, het Haagse complot, De IRT-affaire en de Teeven-deals komen allemaal aan bod.
  https://indignatie.nl
  Briefje van Jan aan Geert Wilders.
  www.briefjevanjan.nl
  Het politieke kartel dat zonder enig bewijs van veiligheid 5G in Nederland wil installeren terwijl de rapporten van onderzoekers, wetenschappers en professoren over de hele wereld duidelijk laten zien dat de mega-hoge elektromagnetische straling gevaarlijk is voor de mens.
  Censuur is er al op het internet, de stemmen van de terecht bezorgde burgers die tegen de globaliserering/islamisering zijn, worden geblokkeerd en accounts verdwijnen zonder opgaaf van reden, maar dat gebeurt nu ook met berichten van mensen die kritisch zijn over 5G.
  Meer en meer burgers stellen terecht meer en meer vragen over de veiligheid van 5G, ook naar aanleiding van mensen die er al mee te maken hebben gehad zoals; Noah Davidson, een activist in Sacramento, die merkte dat, nadat Verizon een kleine cel had geïnstalleerd op slecht 14 meter (45 feet) van huis, zijn jonge gezonde nichtjes gezondheidsproblemen begonnen te krijgen. Noah startte een beweging op het internet en in de buurt, maar zijn account is verwijderd door YouTube.
  https://anh-usa.org
  Terwijl er nu al mensen ziek worden van de elektromagnetische straling, zoals een lerares op een school in Amerika die meldde dat ze ernstig ziek was geworden na een upgrade van het draadloze systeem in haar school. Ook studenten hadden bloedneuzen en hoofdkantoren weigerden melding te doen van het incident. De lerares, die met haar klas is overgeplaatst naar een gebouw zonder wifi, zegt dat ze twee studenten heeft zien bloeden uit hun oren.
  Microgolfziekte, ook bekend als elektro-overgevoeligheid, wordt nog niet overal erkend, maar de symptomen zijn; o.a. hoofdpijn, duizeligheid, angst, snelle hartslag, onregelmatige hartslag, oor-en neusbloedingen, tinnitus, rode en geïrriteerde ogen, geheugen en slaapproblemen.
  Tientallen jaren van verzameld onderzoek hebben aangetoond dat draadloze straling neurologische, immuun en reproductieve systemen beschadigt en het risico op kanker verhoogt.
  Dat wetende, is dat nog een reden te meer om ervoor te zorgen dat het politieke kartel gestopt wordt en 5G niet uitgerold wordt in Nederland aangezien de straling van 5G vele malen hoger is dan de straling waaraan we nu al blootgesteld worden. Ga met uw gemeente in gesprek en informeer ze over de gevaren van 5G. Zeg Nee tegen 5G!
  www.worldunity.me
  De topman van de Duitse bank, Christian Sewing, zegt dat de negatieve rente die de Europese centrale Bank (ECB) zeer waarschijnlijk zal invoeren het financiële stelsel zal ruïneren. Nu weten we al wel wat het doet met de pensioenfondsen, en mijns inziens zouden we per direct uit de EU moeten stappen, die ons niets dan ellende brengt.
  Er is geen enkele econoom die denkt dat een renteverlaging de economie nog verder stimuleert, zo laat het artikel weten. Vastgoedprijzen zullen verder stijgen en spaarders worden harder gestraft. Spaarders betalen nu al 160 miljard euro per jaar als gevolg van de negatieve rente en er is natuurlijk een kans dat mensen hun geld van de bank gaan halen.
  www.volkskrant.nl
  Ik weet niet wat er gaat gebeuren met de Nederlandse pensioenen met het oog op het dictatoriale en centraliserende beleid van de EU maar Macron wil de pensioenen in Frankrijk korten met 25%.
  http://resistancerepublicaine.eu
  Volgens de pensioenfondsen in Nederland staan alle seinen op dieprood en minister Koolmees moet de dreigende pensioentekorten proberen te voorkomen. De PvdA en GL dreigen hun steun in te trekken als er niets verandert. Geen aanpassing, geen steun zeggen deze partijen. Ik hoop dat ze zich aan hun woord houden.
  Nu de ECB, de bank van de EU, de rente heeft verlaagd, kan het bijna niet anders zijn dan dat de fondsen moeten korten gezien de dekkingsgraden die inmiddels ver beneden de 100 procent zijn gedoken. De pensioenfederatie schrijft dat lage rentes een “vernietigend effect” hebben op het huidige pensioensysteem en doen een oproep aan minister Koolmees om met de fondsen in overleg te treden. Volgens de fondsen is een korting van 8% niet ondenkbaar en dat zal nog erger worden door de nieuwe rekenregels die een commissie onder leiding van oud-minister Dijsselbloem vaststelde.
  www.telegraaf.nl
  Dit kabinet, dat handelt in opdracht van de EU en de VN, want lidmaatschappen brengen nu eenmaal verplichtingen met zich mee, heeft Nederland afgebroken en speelt mijns inziens met de veiligheid en zekerheden van de Nederlandse bevolking.
  Uit de EU stappen, net zoals de Engelsen gaan doen, zou een hele hoop narigheid voorkomen. Onze soevereiniteit weer terugkrijgen, zodat we weer zelf kunnen beslissen over pensioenen, rentes, 5G, eventuele klimaat/milieumaatregelen, koolstofwaanzin, de islamisering, het te spenderen belastinggeld, zou beter zijn voor de toekomst van onze kinderen, die het recht hebben om in een vrij en veilig Nederland op te groeien. Het behoud van onze Nederlandse identiteit, vrijheid, cultuur, tradities, normen en waarden zijn cruciaal voor het voortbestaan van óns mooie vrije Nederland!
  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten