De EU wil ons onze vrijheden afnemen

Datum:
 • zondag 22 september 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • Dit wordt voor de nog slapende mens geen fijne column, trouwens ook niet voor de realisten. 


  De EU wil ons onze vrijheden afnemen

  Screenshot_3
  (Door: “Elise Nijmegen”)
  Dit wordt voor de nog slapende mens geen fijne column, trouwens ook niet voor de realisten. Het is te schokkend allemaal wat er met ons land en de rest van Europa gebeurt door dictators die het niet zo nauw nemen met de belangen en behoeftes van mensen, maar een beleid hebben gecreëerd waarbij de rijken rijker worden en de armen armer.
  Hopelijk maken de schokkende artikelen u wakker en komt u mee met de boeren als zijnde één van de pulsvissers, gepensioneerden, ondernemers, mensen tegen 5G, Groningers, mensen die het referendum terug willen, mensen die geen psychische hulp meer kunnen krijgen, door wanbeleid in de financiële problemen gekomen daklozen, motorrijders en alle vaderlandslievende mensen die onze Nederlandse identiteit, cultuur en tradities willen behouden naar Den Haag op 1 oktober.  Heel Nederland lijdt onder het politieke wanbeleid.
  Het ministerie van Binnenlandse Veiligheid in Amerika heeft “witte” suprematie toegevoegd aan de lijst met bedreigingen. Kevin McAleenan, viceminister van Homeland Security, zei in een toespraak: “De voortdurende dreiging van racistisch gewelddadig extremisme (mijns inziens zoiets als de islam), met name blank/wit suprematistisch extremisme, is een weerzinwekkende belediging voor onze natie, de strijd en de eenheid van de diverse bevolkingen, de kernwaarden van zowel onze samenleving als wel onze afdeling.”
  www.nbcnews.com
  Miljardair George Soros, u weet wel, de man die zich in elk land bemoeit met het democratisch proces, die Antifa (in vele landen geclassificeerd als terroristische organisatie) en een behoorlijk aantal Europarlementariërs financiert, heeft een brief geschreven waarin alles haarfijn wordt uitgelegd.
  Zoals eerder vermeld op Breitbart London, bevestigde Soros publiekelijk dat hij inderdaad alle Europese grenzen wil wegvagen na een beschuldiging vorige week door de premier van zijn geboorteland, Victor Orbán.
  In navolging van de verklaring van minister-president Orbán stuurde Soros een e-mail naar Bloomberg Business, waarin hij beweerde dat zijn stichtingen, we weten gelukkig beter, daadwerkelijk helpen “de Europese waarden te handhaven”, terwijl de acties van Orbán om de Hongaarse grens te versterken en zo de enorme toestroom van migranten te belemmeren “die waarden ondermijnen”
  De “Open Society Foundation” van Soros (OSF) biedt “hulp” aan pro-immigratie-activisten, de Bill en Hillary Clinton Foundation en andere globalistische organisaties. Orbán zegt heel terecht: ”Niemand heeft gestemd voor wat er aan de hand is in Europa, dus de kwaliteit van de Europese democratie staat ter discussie.”
  www.worldunity.me
  Net zoals de boeren in protest gaan, gaan ook, na alle stakingen vanuit bijna alle sectoren van ons land, nu ook de gepensioneerden geheel terecht in protest en klagen de regering aan.
  De gepensioneerden, De Vereniging Pensioenverlies, slepen de Nederlandse Staat voor de rechter, zo laat onderstaand artikel weten, om alsnog het pensioengat te dichten dat door de kabinetten-Lubbers is ontstaan. De pensioenen zijn al tien jaar niet geïndexeerd en nu dreigen er zelfs pensioenkortingen. Terwijl de ouderen in ons land, zie ook de afleveringen van Geer&Goor, het vaak al ontzettend moeilijk hebben en vereenzamen. Dit, zoals met zoveel dingen, komt door het opgelegde EU-beleid. Nexit is noodzaak!
  www.nu.nl
  Nieuwe richtlijnen voor het EU-parlement die, alweer, desastreus zouden zijn als ze worden aangenomen!!!
  Als de richtlijn in het Europees Parlement zou worden aangenomen, zou iedereen in de toekomst bang moeten zijn extremistisch en strafbaar te worden verklaard, bijvoorbeeld door kritiek te leveren op een religie zoals de islam (artikel 1, lid 2, onder a), bijlage) of seksuele geaardheid (art. 1, lid 2, onder a), artikel 4, lid 5, onder a), b), f), bijlage) vreedzaam, maar kritisch. Elke vreedzame uitdrukking die niet in overeenstemming is met de politieke heersende stroming kan worden aangemerkt als ‘intolerant‘, ‘gevaarlijk‘, ‘haatdragende taal‘ en zelfs ‘extremisme’. De vrijheid van meningsuiting als basis van onze democratie zou niet meer bestaan!
  Erger nog, degenen die bijvoorbeeld vanwege hun christelijk geloof niet het relativistische principe onderschrijven dat naar verluidt elke religie en seksuele geaardheid hetzelfde zijn, zouden op een EU-waarschuwingslijst (artikel 13) staan, hun baan verliezen en van het openbare leven worden uitgesloten.  Moet de richtlijn worden gebruikt om een nieuwe vervolging van christenen voor te bereiden?
  www.patriotpetition.org
  Deze aanval op de gewetensvrijheid in de EU moet worden afgeslagen! Meningen van minderheden moeten ook vreedzaam kunnen worden vertegenwoordigd, zonder het risico te lopen te worden gesanctioneerd als “extremisten”. Onze voorvaders hebben hard gevochten voor vrijheid van meningsuiting, vrijheid van godsdienst en geweten en democratie. Laten we die idealen niet opgeven! Met het onderstaande verzoekschrift wenden we ons tot het Europees Parlement en vragen het de anti-extremisme-richtlijn te verwerpen. Onderteken de petitie en verdedig onze fundamentele rechten van vrijheid van meningsuiting en godsdienstvrijheid!
  www.patriotpetition.org
  Persoonlijk ben ik erbij in Den Haag met een aantal goede vrienden, niet alleen omdat ik pisnijdig ben op de regering, maar ook omdat de boeren respect verdienen voor hun moedige actie. Zonder deze hardwerkende mensen hadden we niets gezonds te eten en drinken. Want van geproduceerde producten, gemaakt bij de miljoenen, met genetisch gemanipuleerd voedsel vol met glyfosaat en schadelijke E-nummers, daar worden we niet gezonder van.
  www.rtvnoord.nl
  Heeft u al vrij gevraagd op 1 oktober om naar Den Haag te kunnen gaan?
  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Samengevat: De EU is een dictatoriale organisatie die letterlijk de oorlog heeft verklaard tegen al het leven. Of het nu mensen, dieren, bomen, etc betreft, alles dient vernietigd te worden.... . Alleen de zetbaasjes van de elite en de elite verdienen het leven in hun visie....

  Een reactie posten