Weer miljarden voor economische belangen i.p.v. naar Nederland en de Nederlanders!

Datum:
 • zaterdag 24 augustus 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • Miljarden voor de economie, daar praat het kabinet over
  24-8-2019
  Niet over de diegenen die slachtoffer zijn geworden van het open grenzen beleid in combinatie met de asielinvasie. Ze praten niet over het oplossen/verbieden van het salafisme in Nederland, ze praten niet over de vrouwen die aangerand, verkracht en soms gedood worden door de geïmporteerde, zogenaamde “verrijkers”, ze praten niet over de groeiende armoede, niet over de mensen die financieel dusdanig zijn uitgekleed door de hogere leef/woonkosten die zijn ontstaan door het door hen gemaakte (wan)beleid en daardoor op straat zijn komen te staan.
  En ook niet over het groeiende aantal jongere daklozen, een probleem dat mijns inziens is ontstaan door het binnenhalen van honderdduizenden, zo niet miljoenen mensen die door de EU naar Nederland worden gehaald, terwijl het tekort op de huizenmarkt al jaren hoog is. Misschien stoppen met de asielinvasie? De grenzen sluiten? Alle illegalen het land uitzetten?
  www.telegraaf.nl
  Ook praten ze niet over het verlagen van de zorgkosten, iets dat heel veel mensen in Nederland in de financiële problemen brengt. Er worden huizen verkocht, scheidingen aangevraagd of mensen gaan niet meer op vakantie of uit eten, omdat ze anders de rekeningen niet kunnen betalen. Voor mensen met een laag inkomen is het een heel groot probleem, om nog maar te zwijgen over de langdurig zieken.
  https://jdreport.com
  Screenshot_117
  De hele wereldeconomie zit in een zeer gevaarlijke situatie volgens Judy Shelton, voormalig economisch adviseur van president Trump. Centrale banken begeven zich op gevaarlijk terrein door de rente te verlagen en de munt te devalueren. Daardoor, zo zegt Judy, zou er een nieuwe wereldwijde crisis kunnen ontstaan zoals die van de jaren dertig van de vorige eeuw.
  www.geotrendlines.nl
  Het briefje van Jan aan Marc Rutte is écht de moeite waard om te lezen
  www.briefjevanjan.nl
  In Zweden zijn is de verkoop van pepperspray gestegen met 90%, omdat vrouwen elke dag worden aangevallen door immigranten die de vrouwen willen verkrachten. De Zweedse politie adviseerde in tal van steden vrouwen om ’s nachts niet meer alleen op straat te lopen en vroeg naar huis te gaan. 84% van alle verkrachtingen, zo laat onderstaand artikel weten, wordt gepleegd door mensen met een islamitische achtergrond.
  https://t.co
  Immigranten worden geradicaliseerd door NGO’s, die hen vertellen dat ze meer moeten eisen. Daarvoor waarschuwt een VN-vluchtelingenambtenaar. Tientallen van hen weigerden om in Spanje aan land te gaan en wilden naar Italië, een eis die ingewilligd werd. Het zijn geen vluchtelingen en de zogenaamde reddingsschepen zijn gewoon mensen aan het transporteren in opdracht van…
  www.dailymail.co.uk
  Een klimaatdictatuur, een EU-dictatuur, een islamdictatuur, een gas-dictatuur, een VN-dictatuur, van alle kanten wordt geprobeerd om de bevolkingen een richting op te duwen die een realistisch ingesteld weldenkend mens die van zijn vrijheid en zijn land houdt en dat zijn kinderen ook gunt en wil bijbrengen, niet wil.
  Screenshot_119
  Onderstaand artikel gaat over de EU-dictatuur. Met ingang van 1 januari 2021 krijgen gemeentes het recht tot het betreden van woningen. Ook tegen de wens van de bewoner in. Dat om de woning van het gas af te sluiten! We moeten van het gas af, want daar verdienen veel mensen aan… In Duitsland, waar veel mensen veel stroom gebruiken en minder gas, wordt het gas gepromoot. Want dat levert voor vele bedrijven natuurlijk weer meer geld op.
  https://eunmask.wordpress.com
  Het is tijd voor een kabinet dat Nederland en de Nederlanders op de eerste plaats zet, dat de tekorten wil oplossen, de armoede aan wil pakken, de veiligheid verhoogt, de lasten wil verlagen, de islamisering aan wil pakken, de grenzen wil sluiten, de pensioenleeftijd wil verlagen en uit de EU wil. Mijns inziens de hoogste tijd voor kabinet Wilders I.
  PVV nieuw
  Door:
  “Elise Nijmegen”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)  2 reacties :

  Anoniem zei

  De agenda is om de massa aan de bedelstaf te krijgen. Een arme massa is makkelijker controleerbaar, hun hoofdzorg is overleven en makkelijk tegen elkaar uit te spelen. Naast de de klimaat, 1000 miljard kosten die de mensen op dienen te brengen nog 500 miljard erbij, een garantie dat de middenklasse compleet wordt weggevaagd.

  Anoniem zei

  Wat een onzin.

  Een reactie posten