Het onwaarschijnlijke verhaal van de Nederlandse pensioenroof

Datum:
 • donderdag 29 augustus 2019
 • in
 • Categorie:

 • Dit is het onwaarschijnlijke maar ware verhaal van een volk dat zich laat beroven door zijn bestuurders.

  29-8-2019
   Het gaat over diefstal zonder dat de rovers bestraft worden. Miljoenen mensen worden stap voor stap uitgekleed en ontdaan van een deel van hun pensioen zonder dat iemand zich hiertegen serieus verzet. Het is de grootste openbare zwendel na de Tweede Wereldoorlog. Hier volgt een ooggetuigenverslag.
  Werknemers sparen hun hele werkzame leven voor hun pensioen. Dit doen ze samen met hun werkgevers. Dan verschijnt opeens de overheid op het toneel. In hun oneindige bemoeizucht bedenken ze een pensioenwet, zogenaamd als bescherming voor de werknemers. Wat blijkt de pensioenpotten zijn miljarden groot, maar moeten van de alwetende overheid steeds minder uitkeren. De pensioenfondsen moeten van Rutte binnenkort zelfs pensioenuitkeringen gaan korten.
  Lees verder>>>
  (h/t “Wachteres”)


  ______________________________________________________________


  Lees ook:

  De grote pensioenleugen; er dreigen helemaal geen tekorten
  1 reacties :

  Anoniem zei

  Gewoon op de gevestigde partijen blijven stemmen dan weten we zeker dat er over 10 jaar geen pensioenen worden uitgekeerd. De pensioenen zijn dan bestemd voor de nieuwe Nederlanders en de EU, wen er maar vast aan.
  Vanmorgen op het nieuws: "" jongeren steeds later zelfstandig". Hoe zou dat nou komen als het merendeel van de woningen niet meer voor de Nederlanders is maar die geconfisqueerd worden door Rutte en zijn boeven om die vervolgens gratis aan de zielige Afrikaans moslims te geven.

  Een reactie posten