Klimaathoax – de freakshow van staatsomroep en KNMI

Datum:
 • dinsdag 30 juli 2019
 • in
 • Categorie: , ,


 • De hysterie rond de klimaathoax en het temperatuurrecord van afgelopen week vragen meer reflectie van de MSM, maar vergeet dat maar. Wij doe het wel zelf.


  DOOR  · 29 JULI 2019
  Herkenbaar is vooral de opwinding bij bladen als Metro, en bij RTL. Èn, dat de NOS er een waarlijke strategie op na houdt het er bij iedereen in te rammen dat de klimaatverandering…. In alle opwinding zou je namelijk bijna vergeten, dat we hier met een freakmoment te maken hadden. Onze hittevariant van 1 februari 1953, zoals Dick Kraaij hieronder zeer terecht constateerde.  Bij de NOS viel ergens te lezen dat het juiste moment essentieel was – terugvinden kan ik het niet meer. Elders zie je echter ook hoe men denkt:
  KlimaathoaxKlimaathoax
  Leuk gedaan door Metro, en heel verhelderend. Waarom schrijft de NOS dat niet? Omdat het u eens achterdochtig zou kunnen maken over de realiteit van de geprofeteerde angstvisioenen die over het klimaat werden gedebiteerd door een reeks belanghebbenden. Dat juli tot vorige week relatief tot de koudste maanden van 2019 behoorde bleef al helemaal buiten beeld. Voor kouderecords is nooit belangstelling.
  klimaathoax
  Gek hè, in het noorden van Nederland bleef het warmer dan in het westen en zuiden. Een freakmoment in veel opzichten dus. Maar het KNMI zei er niets over, en vermeed het te benadrukken. Het smogalarm (dat altijd komt bij alle 30″+ temperaturen) leidt vervolgens de aandacht af. Nog een tweede punt waarvan je ziet hoe u wordt gemanipuleerd met de klimaatangsten, en wat u niet denken mag;
  klimaathoax
  Er wordt schande gesproken van het gedrag van Nederland. Stout! Af!! Doet boete!!! Heeft iemand het er over dat Nederland een grote netto-voedselexporteur is? Dat die explosieve bevolkingsgroei van Afrika zou moeten worden afgeremd, in plaats die bevolking via een evenwichtsreactie af te romen door hen te verleiden de Middellandse Zee over te steken? Neenee, de angsten worden verder opgestookt. Alsof het biomassa is, van de bomen die zojuist bij u in de straat zijn omgehakt om het klimaat te redden.
  Om u nog even te herinneren hoe grof de  bangmakerij is waarmee u dagelijks wordt gebombardeerd:
  Het filmpje laat buiten beschouwing dat het Arctische zowel als het Antarctische ijs al enige jaren aangroeien. Dat ijsberen zuidwaarts trekken vanwege de Global Warming is ook een bizar verhaal (een noordwaartse terugtocht is veel logischer, toch?), maar illustreert de gedachteloosheid waarmee alles wordt ingezet dat als ‘anders’ interpretabel is.
  Ook dit weekend: brandend Siberië en Alaska. Daarover zult u komende weken vast meer horen – de klimaathoax vereist voortdurend bijvoeren. Waarbij al even zeker niet genoemd zal worden dat er juist een moment van Global Cooling lijkt aan te breken. De zonnecycli gaan naar een reeds bekend minimum toe, en dat de grotere hitte is gerelateerd met zonne-intensiteit is helaas voor de CO2-gelovigen een stuk waarschijnlijker dan de hobby waarmee ze proberen ons angsten aan te jagen (en meer mensen richting hun verdienmodel).
  Our forecast for this next solar cycle of activity, which rises and falls in an 11-year cycle, is indeed in a bearish trend but it correlates with the ECM – which is rare. If our computer is correct, then the next solar cycle should be at least one-third less solar activity and it could rise to a panic type of decline of 50% as measured in terms of sunspots.
  Koop alvast een winterjas – goedkoper dan nu zijn ze zelden.
  Klimaathoax
  Nu we het er toch over hebben: teken de petitie tegens windmolens op de Noordzee. Daar zijn zoveel redenen voor dat iedereen dat allang gedaan zou moeten hebben.

  Meer over de klimaathoax en het politieke functioneren er van leest u hier op Veren of Lood.

  Veren of Lood.

  1 reacties :

  Anoniem zei

  De maand mei is extreem koud geweest, de eerste helft van juni ook. Natuurlijk werd er door de NOS en de rest van de media niet over gesproken.
  Zouden de hoge temperaturen van nu in Nederland te maken kunnen hebben met de verstedelijking en ook de opstelling van de thermometers van het KNMI?

  Een reactie posten