Wetenschappers pasten zeespiegel-data aan om een valse indruk te wekken van stijgende oceanen

Datum:
 • woensdag 5 juni 2019
 • in
 • Categorie: ,
 •  PSMSL “wetenschappers” hebben hun gegevens willekeurig gewijzigd om de illusie van een probleem te creëren dat in werkelijkheid niet bestaat.4-6-2019 FENIXX


  Een wetenschappelijk artikel van een team van Australische onderzoekers heeft een verrassende vondst opgeleverd: Wetenschappers van de Permanent Service for Mean Sea Level (PSMSL) hebben historische gegevens over de getijden in de Indische Oceaan “aangepast”. Hun “zeer twijfelachtige” activiteiten hebben de snel stijgende zeeën in beeld gebracht – maar de waarheid is dat er geen enkele reden is om zich zorgen te maken. Wetenschappers hebben ontdekt dat de zeespiegel stabiel is – en dat is al de hele 20e eeuw het geval.

  Simpel gezegd, deze PSMSL “wetenschappers” hebben hun gegevens willekeurig gewijzigd om de illusie van een probleem te creëren dat in werkelijkheid niet bestaat.
  Volgens het Australische onderzoeksteam is de zeespiegel in de Indische Oceaan decennialang stabiel gebleven. Dr. Albert Parker en Dr. Clifford Ollier publiceerden onlangs hun verbazingwekkende onderzoek in het tijdschrift Earth Systems and Environment; hun uitgebreide onderzoek geeft een diepgaand inzicht in hoe deze massale misleiding werd ondernomen.
  {ingekort}
  In één geval verwezen Parker en Ollier naar een studie uit 1991 waaruit bleek dat de zeespiegel in Mumbai tussen 1930 en 1980 met gemiddeld 0,3 millimeter per jaar daalde. Het duo verklaart in het laatste rapport van PSMSL dat de zeespiegel in Mumbai in dezelfde periode met 0,52 millimeter per jaar is gestegen.
  Met andere woorden, PSMSL veranderde de gegevens die tientallen jaren geleden werden verzameld volledig om een stijging van de zeespiegel te laten zien, in plaats van de daling die destijds werd gemeld.
  Kortom, Ollier en Parker hebben ontdekt dat er geen reden is om aan te nemen dat de zeespiegel stijgt – en dat PSMSL de gegevens over de zeespiegel opzettelijk heeft aangepast om een probleem te creëren dat er eigenlijk niet is.
  Lees Verder bij Natural News >>
  FENIXX

  0 reacties :

  Een reactie posten