“Klimaatopwarming”: Koudste mei sinds 30 jaar – sinds bijna 40 jaar niet zo veel sneeuw als nu op de Zugspitze

Datum:
 • vrijdag 7 juni 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • En ook de polen smelten niet zoals voorspeld.

  Terwijl “activisten” in het kielzog van de “klimaatactivist” Greta Thunberg hard hun best doen om te proberen ons in paniek te brengen (KlimaatPippi: “Ik wil dat je in paniek raakt, dat je de angst voelt die ik elke dag voel”), kunnen we opgelucht ademhalen: de voorspelde klimaatcollaps waarvan de gevolgen ons in de komende tien jaar als barbecueworstjes zouden moeten roosteren, maakt een onverwachte trendbreuk. En ook de polen smelten niet zoals voorspeld. Integendeel: de ijskap wordt weer groter. En wij continentale Europeanen hebben net de koudste mei in 30 jaar meegemaakt.

  Record sneeuwval op de Zugspitze
  Ook een nieuwe recordwaarde op de hoogste berg van Duitsland maakt het voor de klimaathysterici er niet gemakkelijker op: Momenteel ligt op de Zugspitze bij Grainau in het district Garmisch-Partenkirchen 6,45 meter sneeuw. Zoveel sneeuw in mei op de Zugspitze – is in de afgelopen 40 jaar niet voorgekomen.
  Weerexpert Michael Sachweh heeft deze piekwaarde bevestigd. Volgens Sachweh, meldt BR24, worden de sneeuwhoeveelheden veroorzaakt door de ongewoon frequente koude lucht en lagedrukgebied-omstandigheden in combinatie met voornamelijk noordenwind.
  Thunberg nu ook actief in Amerika
  En als het wonderkind Greta Thunberg, die volgens haar moeder de enige mens op aarde is die met blote oog CO2-moleculen in de lucht kan zien opstijgen die het broeikaseffect veroorzaken, nu ook in de VS actief wordt, kan ze alleen maar worden gefeliciteerd. De VS is samen met India en China verantwoordelijk voor 85 procent van de wereldwijde CO2-uitstoot.
  De jongedame heeft daarbij echter een probleem op te lossen. Hoe komt men in Amerika zonder vliegtuig? Met een van de 15 grootste cruiseschepen ter wereld die evenveel vuil uitblazen als honderden miljoenen auto’s? Waarschijnlijk het beste met een zeiljacht.
  In een privé-jet naar de Klimaatbijeenkomst
  Of zou het niet verstandig en klimaatneutraal voor haar zijn  als ze in het privévliegtuig van Arnnie, waarmee Arnold Schwarzenegger van Los Angeles naar Wenen naar de Klimaatbijeenkomst vloog, naar Amerika meegevlogen was? Zijn Gulfsteam, “The World’s Most Advanced Business Jet“, zou zeker niet nog een paar ton CO2 meer hebben uitgeblazen als ze met hem had gevlogen. En de vervuilende stofuitstoot die in Wenen door de klimaatdemonstraties wordt veroorzaakt, zou gemakkelijk op een milieuvriendelijke manier zijn gecompenseerd.
  Bron:

  0 reacties :

  Een reactie posten