Radicale ommezwaai: IPCC erkent dat mens toch niet verantwoordelijk is voor opwarming

Datum:
 • woensdag 29 mei 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • … maar de propaganda om u in het duister te houden en te laten betalen verandert alweer: van ‘global warming’ naar ‘klimaatverandering’ naar ‘uitsterven van soorten’ – zolang de Westerse mens maar de schuld kan worden gegeven
  25-5-2019
  —————————————————————————————————————————————-
  De in de media spottend ‘klimaatontkenners’ genoemde klimaatrealisten krijgen in een grotendeels genegeerd nieuw IPCC rapport gelijk. De VN organisatie voor het Klimaat erkent nu dat ‘het onwaarschijnlijk is dat enkel de menselijke CO2 uitstoot global warming veroorzaakt’. De allerbelangrijkste, bijna enige oorzaak van klimaatverandering is de zon, en daar hebben we als mensheid geen invloed op. Desondanks gaat de klimaathysteriekerk in Den Haag –waar bijna alle partijen, m.u.v. FvD en PVV, lid van zijn- gewoon door met de reeds in gang gezette afbraak van onze welvaart en onze beschaving door het opleggen van torenhoge belastingen en het afbouwen van fossiele brandstoffen. De meeste Nederlanders lijken -gezien hun stemgedrag afgelopen donderdag- de economische en maatschappelijke zelfmoord die we hierdoor plegen wel prima te vinden.
  Op pagina 7 van het ‘Summary for Policymakers’ (SFP) dat het IPCC in januari publiceerde staat de bovengenoemde ‘gewraakte’ zin te lezen die voor eens en altijd een einde zou moeten maken aan het krankzinnige anti-CO2 beleid.
  Onmogelijk dat mens enige invloed kan uitoefenen
  Wetenschappers concludeerden al eerder dat de opwarming van de Aarde op basis van de IPCC-aannames slechts voor 35% aan CO2 kan worden toegeschreven, en 65% aan de zon. De totale opwarming bedroeg de afgelopen eeuw 0,74 graden Celsius, waarvan –nogmaals, volgens het IPCC- slechts 0,26 graden door CO2 werd veroorzaakt.
  Van die CO2 in onze atmosfeer is 85% van natuurlijke oorsprong en 15% antropogeen, van de mens. De menselijke inbreng in de opwarming bedraagt daarom slechts 5,25% van die 0,74 graden – kortom: onmeetbaar klein. Die 5% komt overeen met de officiële wetenschappelijke literatuur, waarin cijfers tussen de 1,5% en 6% worden genoemd.
  Enige invloed uitoefenen op –laat staan permanent omkeren van- een opwarmingstrend van maximaal 2 graden, waar de mens hooguit voor een onmeetbaar futiel percentage verantwoordelijk voor is, is onmogelijk. Toch worden kosten noch moeiten gespaard om de samenleving te ontdoen van fossiele brandstoffen, wat de basis van iedere moderne welvarende beschaving is. Dit extreem kostbare klimaatbeleid krijgt zelfs voorrang boven de algemene economie en de algemene welvaart, en daarmee onze totale leefwijze en de welzijn en toekomst van het volk.
  Periode van afkoeling begonnen, mogelijk nieuwe kleine ijstijd
  Daar komt bij dat onafhankelijke cijfers, gebaseerd op onder andere NASA satellieten en tal van wetenschappelijke onderzoeken, al jaren een tegenovergestelde trend laten zien, namelijk het begin van een periode van afkoeling, zozeer dat we mogelijk al vanaf volgend jaar in een nieuwe kleine ijstijd terecht zullen komen die tientallen jaren kan gaan duren. Het beperken van CO2 uitstoot wordt daarmee niet alleen totaal zinloos, maar zelfs misdadig, omdat planten en gewassen (en dus oogsten) gebaat zijn bij een zo hoog mogelijk percentage CO2 in de atmosfeer.
  Het Klimaatverdrag van Parijs is dan ook exact wat critici erover schreven: een niet-wetenschappelijk, extremistisch ideologisch verdrag dat de linksgroenliberale elite in staat stelt om totale controle over de samenleving te krijgen, die met behulp van regelrechte leugens over het klimaat in en door de massamedia zal worden ontdaan van zijn laatste restjes vrijheid, zelfbeschikking en uiteindelijk ook welvaart.
  Scholiertjes met drogredenen misbruikt voor inktzwarte toekomst
  We vragen ons af hoeveel van die arme scholiertjes die deze week weer ‘voor het klimaat’ in optochten door de straten trokken beseffen met welke cynische drogredenen ze op misselijkmakende wijze worden misbruikt, en vooral ook: welke inktzwarte, ellendige toekomst ze hierdoor over zichzelf –en over ons- willen afroepen.
  Maar een dermate groot volksbedrog toegeven en herstellen, dat zal de meeste politieke partijen en leiders te ver gaan. En dus zien we inmiddels een al vaker toegepaste verandering van terminologie: eerst was het ‘global warming’, toen dat toch niet echt bleek te kloppen werd dat ‘klimaatverandering’, en nu ook die luchtballon is doorgeprikt begint men te verschuiven naar het ‘uitsterven van soorten’ als de nieuwe ‘klimaatcrisis’.
  Gezien het feit dat kritisch leren denken de afgelopen 25 jaar stap voor stap uit het onderwijs (van laag tot hoog, en van leerlingen tot docenten) is verbannen, voorzien we echter ook nog een andere variant waar de doorsnee burger zal intuinen, namelijk dat de mens gewoon weer de schuld krijgt zodra de planeet niet opwarmt maar afkoelt. Dan worden er nieuwe kulverhaaltjes door de politiek en media verspreidt in de trant van ‘de uitstoot van CO2 door fossiele brandstoffen heeft een onverwacht, maar nog schadelijker effect. Er is nog meer dringende actie nodig!’
  Geen kruit gewassen tegen extremistische klimaatreligie
  Het klimaat en het weer trekken zich echter niets van deze Westerse CO2-nepnieuws propaganda aan. De recente record kou in de VS en Rusland, de record overstromingen in Amerika en Frankrijk, en de gigantische regenval in Frankrijk zijn historisch gezien allemaal voortekenen van een nieuwe kleine ijstijd, net als extreme droogteperiodes in de zomer, waar Nederland in 2018 mee te maken had.
  Tegen een extremistische religie, in dit geval de groene klimaatreligie (of moeten we zelfs ‘sekte’ zeggen?), is geen kruid gewassen. Je kunt nog zoveel bewijs aandragen van het tegendeel, maar iemand die ergens hardnekkig in gelooft, iemand die geleerd heeft dat de lucht groen van kleur is en niet blauw, is daar bijna niet meer vanaf te brengen, zeker niet als zo iemand daar al zijn tijd en energie aan heeft gespendeerd, en zijn of haar reputatie en vaak ook inkomen er vanaf hangt.
  Reken dus maar niet op enig inzicht, laat staan erkentenis en schuldbesef, van de beleidsbepalers in Den Haag en hun propagandisten in Hilversum – integendeel, men zal eerder met hernieuwde kracht met nieuwe verzonnen argumenten het volk in het duister proberen te laten over de ware feiten – en ons straks letterlijk in het duister zetten als de valse omschakeling op zogenaamd ‘duurzame’ energie voor veel mensen onbetaalbaar wordt, èn voor herhaaldelijke grote stroomstoringen zal zorgen – en dat terwijl we het mogelijk zullen besterven van de kou.

  Xander Nieuws

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Het is om verdrietig van te worden dat heel veel Nederlanders geen flauw benul hebben van de volksverlakkerij die al jaren aan de gang is.
  Zoveel onbenul bij zoveel mensen kan nooit goed gaan.

  Anoniem zei

  IPCC kent geen enkele wetenschapper. Het is een politiek instrument waar met handopsteking wordt gestemd over de onderwerpen door mensen die geen flauw benul hebben van wetenschap m.b.t. het klimaat. Het klimaat is mondiaal en kent vele verschillende disciplines. Er is niet één iemand die alle facetten beheerst wereldwijd omdat dit zo uitgebreid is. Ooit was er een Romeinse keizer die zag dat het evangelie groeide en groeide ondanks de vervolging ervan. Het oorlog voeren kostte destijds zoveel mankracht dat deze keizer een list bedacht. Diverse leiders van de evangelisten plaatste hij onder dwang in een gebouw, met de opdracht om van alle boeken die er destijds waren vanuit het oude Egypte met wijsheid één boek te schrijven.Dat boek is bij ons nu bekend als de bijbel. Dat werd het geloof dat deze keizer oprichtte, de Rooms Katholieke kerk. Op die wijze kon hij door het geloof te verspreiden de macht behouden en uitbreiden. Deze geschiedenis herhaald zich nu in het nieuwe klimaat geloof dat de massa geïndoctrineerd heeft gekregen. Nu het geloof genoeg aanhangers heeft gaat men wereldwijd cashen en de macht behouden via dit nieuwe klimaat geloof. Nederland speelt daar de hoofdrol in, dat hebben we gezien met de toespraken van Rutte wereldwijd over het klimaat om andere landen te bekeren tot dit nieuwe klimaatgeloof. Dit klimaatgeloof is onderdeel van de weg die afgelegd wordt via Agenda 2030 om de wereld onder een totaal dictatuur te brengen. Helaas doorzien te weinig mensen nu nog wat de gevolgen zijn, er is nog nooit zon grote ramp in Nederland geweest die er aan zit te komen... . Verstandige mensen bereiden zich voor op emigratie want in Nederland staat een mega ramp voor de deur, die slechts de zieners zien aankomen.

  Een reactie posten