'Met NS bellen over station'

Datum:
 • zaterdag 2 maart 2019
 • in
 • Categorie: ,
 • Hollands Kroon - Er komt voorlopig nog geen uitgebreid onderzoek naar de haalbaarheid van een nieuw station bij Zijdewind.
  Mike Deutekom 2-3-2019

  Eerst gaat wethouder Theo Meskers van Hollands Kroon informeel informeren bij de Nederlandse spoorwegen en Prorail.

  Dat is afgesproken met de gemeenteraad. Alle partijen in de raad riepen de wethouder middels twee verschillende moties op om de haalbaarheid van een nieuw station te onderzoeken.

  Meskers stelde voor om eerst eens informeel te informeren voordat er een duur onderzoek wordt gestart. Hij verwacht binnen vier maanden antwoord te hebben. De raad ging daarmee akkoord.

  Noordhollands Dagblad  4 reacties :

  Sam Kooy zei

  Tuurlijk. Theo Meskers weet het altijd beter. Zie zijn mislukkingen waarover al het nodige is geschreven en gepubliceerd ! Hij komt altijs weer boven drijven. De brutaliteit ten top. Afgevaardigde van HK ? Never en nooit alleen omwille van een zekere meerderheid in het gemeentelijke bestuur !

  Anoniem zei

  Vroemvroem vvd ziet niets in dit stationnetje. En de beloftes van Meskers zijn nooit veel waard. Dus daar horen we nooit meer iets over.

  Theo Moras. zei

  Goed dat wethouder Meskers ook hier de hand stevig op de knip weet te houden.
  Hij zou graag eerst informeel willen spreken met de NS en Prorail over de haalbaarheid van station Zijdewind, alvorens er een duur onderzoek op los te laten. Gezien zijn eerdere verdienste is dat deze man ook zeker toevertrouwd. Al zijn er voor dat station bij Zijdewind weinig of geen kansen toebedeeld, blijven deze kosten de inwoners van Hollands Kroon bespaard.

  Anoniem zei

  Hoezo Meskers die "ook hier" de hand stevig op de knip weet te houden. Mag ik je er even aan helpen herinneren dat hij twee jaar terug moest vertrekken omdat hij dat nu juist NIET kan.

  Een reactie posten