U bent een idioot -1-

Datum:
 • maandag 7 januari 2019
 • in
 • Categorie: , , ,
 • 15
  DOOR  · 7 JANUARI 2019 De WERELD NU
  Toen ik aankondigde weer te gaan schrijven koos 33% in mijn twitterpeiling  voor dit onderwerp voor de eerste in de korte serie “giftige columns”. In de aanloop naar de verkiezingen van maart – PS2019 (Provinciale staten/Eerste Kamer) – en EP2019 (Verkiezingen Europees Fop-parlement) in mei zult u vaker van me horen.
  Een van de laatste gesprekken met mijn vader vlak voor zijn overlijden, zei ik dat ik dacht dat 90% van alle mensen uitgesproken dom waren. Hij keek me aan. Een sterk vermagerde oude man, maar nog altijd met diezelfde scherpe blik. Hij grijnsde gemeen en zei: “ik denk dat dit percentage aanmerkelijk hoger ligt”.
  Ik zal u niet plezieren met deze column. Politici die door u gekozen willen worden en dingen naar uw gunst zullen dit soort stellingen nooit verdedigen, maar u, de kiezer bent een groot probleem. Dat komt omdat veel van u gewoonweg te dom, te onnozel, te onverschillig, te naïef, te lui of botweg veel te weinig (of via Ollongren’s NPO/MSM fakenews verkeerd) geïnformeerd zijn. Een combinatie van voorgaande factoren is alleszins waarschijnlijk te achten, maar geen excuus.
  U bent overigens niet te dom, te onnozel, te onverschillig, te naïef, te lui of botweg veel te weinig (of via Ollongren’s NPO/MSM fakenews verkeerd) geïnformeerd, in het verkeer en de omgang met uw geliefden, familie, vrienden, kennissen of collega’s, maar wèl in relatie tot de bestuurlijke elite, de politici, de honderd duizenden onzichtbare ambtenaren, kortom te dom voor hen die macht over u uitoefenen.
  Dat kan beter.
  Ze hebben u allen in enkele decennia tot slaaf en lijfeigene gemaakt, en u had en heeft niets in de gaten. Slikt alles, slikt steeds meer en u begrijpt niet wat er aan de hand is, hoe dat zo allemaal heeft kunnen gebeuren, wat u allemaal overkomt waar u helemaal nooit voor heeft gekozen.
  • U koos er niet voor een mogelijk 1000 miljard euro kostend klimaatakkoord/wet.
  • U koos er niet om afgesloten te worden van het gas.
  • U koos er niet voor om Oekraïne quasi lid te maken van de EU.
  • U koos er niet voor om Turkije te verwennen met miljarden financiële steun, visa vrij reizen, door Turkije bestuurde moskeeën bij u om de hoek, ondanks dat Erdogan alle Nederlanders uitmaakte voor nazi’s,
  Evenmin koos u voor:
  • voor een Italiaan als president van de ECB, voor Juncker die doorgaans dronken de EU commissie “leidt”,
  • voor de heilige marxistische Timmermans die denkt dat hij door god geroepen is om 500 miljoen Europeanen uit de klauwen te redden van populisten,
  • voor een Marrakesh verdrag, waardoor u de komende decennia nog een paar miljoen kansloze negers en moslims als buren zult moeten verwelkomen en zult moeten onderhouden, want ze kunnen niks en zullen ook nooit iets bijleren of bijdragen,
  • voor het bevriezen van uw koopkracht, omdat de overheid zich steeds meer van het totaal verdiende nationale inkomen toe-eigent (bijna 40%), voor verlies van al uw privacy (sleepwet), ongelimiteerde afluisterpraktijken, voor camera’s controles (voorlopig) tot aan uw voordeur, voor een flut kabinet van VVD/CDA/D66 en CU, van maar liefst 24 (!) bewindslieden, zonder enige uitzondering allemaal prutsers en knoeiers, niet en nooit direct gekozen,
  • voor de oneindige lijst van politieke benoemingen, van burgemeesters en commissarissen van koning, tot en met de onderkoning vice-voorzitter Raad van State (u weet toch niet wat dat orgaan voor invloed heeft), de Pim Fortuyn-hater bij uitstek, Thom de Graaf (u weet toch niet meer wie hij precies was of wat hij deed),
  • dat seksloze Mark Rutte allerlei beslissingen heeft genomen in de laatste jaren, die hem zijn ingefluisterd (rechtstreeks of via een ommetje) door Merkel, Macron of Juncker, met daarbij het commentaar, “Mark wij vinden jou bij uitstek de geschikte kandidaat om Donald Tusk op te volgen, maar….”.
  En zo werd in opdracht van ‘duistere krachten en onzichtbare machten’:
  • de Nederlandse referendumwet in no-time ingetrokken (denkt u dat het Nederlandse Oekraïne referendum, met 66% tegen, geen ongelofelijk stress en irritatie veroorzaakte in Brussel en in Kiev?),
  • de handtekening bij het kruisje van zoveel soevereiniteits- overdracht van Nederland naar Brussel (de meesten van u begrijpen toch niet wat soevereiniteit inhoudt), de laatste waarmee Nederland instemde was het voorstel dat de EU een eigen begroting krijgt (zelf direct inkomsten mag gaan genereren en schulden aan mag gaan),
  Niemand van u heeft ooit het boek de Aanval op de Natiestaat van Thierry Baudet gelezen, en de weinigen die het probeerden, hebben er toch niets van begrepen. Alle voorstellen van het Forum voor Democratie voor bestuurlijke en democratische vernieuwing zullen u worst zijn, omdat het zover van u bed is en u die arrogante Baudet toch maar niets vindt
  U heeft al helemaal nooit begrepen – noch U afgevraagd – waarom er in hemelsnaam een paar miljoen moslims Nederland zijn binnen gewerkt, die het hele godganse land islamiseren (met 500 van die verdomde moskeeën, waar u toch geen enkel benul heeft van wat zich daar allemaal afspeelt [1], behalve dat uw schoolgaande jonge kinderen aldaar worden gedwongen op hun knieën te gaan om allah te verheerlijken) en het land naar de verdommenis helpen, omdat u niet oplette. Voor zo ver het niet beviel, werd u niet geacht er ooit iets negatiefs over te zeggen en als u dat wel deed dan was u een islamofoob, een racist en een fascist.
  Dat u sowieso de oproep van Geert Wilders dat Nederland zou moeten de-islamiseren nooit heeft begrepen, eenvoudig weg omdat u het woord en de betekenis ervan nooit heeft doorgrond. Hetgeen weer een direct gevolg is van het feit dat u nooit iets noemenswaardigs leest, laat staan een boek als “ Marked for Death” van Geert Wilders, waar alles maar dan ook echt alles in staat wat relevant is aan die verderfelijke achterlijke woestijn veroveringsideologie. Omdat het een dik boek is, een boek in het Engels dat u niet machtig bent en omdat iedereen altijd over Geert Wilders zegt dat het een extreemrechtse nare man is, die de meest vreselijke dingen zegt, altijd generaliseert, nooit met oplossingen komt, altijd stigmatiseert, nooit echt de macht ambieert, maar altijd langs de zijlijn maar wat loopt te schelden en te vloeken, maar dat niemand hem ooit serieus zal nemen.
  En waarom?
  Want Wilders wilde de islam uit Nederland verbannen (1), hij wilde uit de Euro en de gulden opnieuw introduceren (2), hij wilde uit de Europese Unie (3) wilde de massa immigratie stoppen, vooral geen moslims er meer bij (4), wilde de grenzen sluiten (5), wilde minder criminele Marokkanen want hij vond dat Nederland een Marokkanen probleem had (6), wilde Rutte stoppen, via ontelbare moties van wantrouwen (7) was enthousiast over Trump, Le Pen, Salvini, Orban en andere nationalisten en patriotten (8) en nog veel en veel meer.
  Waarom is wat Wilders wil niet idioot?
  De bestuurselite, honderdduizenden ambtenaren (parasieten) en politici zijn u allen te slim af. Veel te slim. Ze doen en laten met u wat zij willen en u laat het gebeuren. Dat komt door het bovenstaande en vanwege het feit dat u niet doorziet waarom ze dingen doen die ze doen. Het is allemaal geen toeval. Er zitten (goed) doordachte plannen achter, die ze nooit met u zullen delen. U zou het toch niet begrijpen vanwege uw verstandelijke beperkingen in combinatie met het gegeven dat veel van hun plannen en voornemens niet in uw belang zijn.
  En:
  U zou er zo maar eens tegen kunnen gaan stemmen. #StemZeWeg of #GeleHestjes zijn vervelende sta-in-de-wegs voor hen die zich boven u gesteld hebben en vanuit die positie goed voor zichzelf en hun vrienden zorgen.
  Ik ben geen complotdenker, maar ook niet van gisteren. Op een vergelijke manier als het bestuur van een grote onderneming, denken ook bestuurders en politici op nationaal, regionaal en multilateraal niveau na over waar het heen moet met de wereld. En vooral ook met henzelf. Dat alles ontaard in visies waar de globalisten en linkse kerk denken waar het heen moet met de wereld, met specifiek geformuleerde doelen voor de korte, middellange en lange termijn en met strategieën hoe die doelen het best bereikt kunnen worden. Talrijke netwerken van overlegstructuren daartoe worden onderhouden. De lijst is te lang, maar u ziet wel dat zij zich van topontmoeting naar topontmoeting begeven (altijd in comfortabele privévliegtuigen die door u zijn bekostigd, inclusief 5-sterren hotels en een VIP-behandeling waar ze gaan en staan) en topontmoetingen met die eeuwige onbenullige familiegroepsfoto’s, waarbij meestal niet duidelijk is wat er precies besproken respectievelijk bereikt is.
  Want die gesprekken worden nooit openbaar.
  Zij weten het wel. Zij hebben wel geheel of gedeeltelijk het overzicht. Zij zien het bos, u slechts een paar bomen. Wellicht in een structuur van organisaties middels modules, waarvan de meeste participanten niet precies weten wat er allemaal speelt, maar waarbij er altijd een paar zijn die wel bij de meest belangrijke overlegorganen betrokken zijn.
  U weet het niet. Het resultaat is wel, dat de EU door dendert, dat het verdrag van Lissabon er gewoon kwam. En:
  • dat de transferunie een feit is,
  • dat uw land geen grenzen meer heeft en geen zelfbeschikkingsrecht,
  • dat Merkel dat Marrakesh-verdrag bij Rutte door zijn strot duwde,
  • dat Brexit nog steeds een vraag is,
  • dat uw overheid het haar onwelgevallige nieuws gaat bestrijden,
  • dat gele hesjes worden opgepakt en in elkaar geslagen,
  • dat de Catalanen met door de EU gesanctioneerd proportioneel geweld zijn kaltgestellt,
  • dat een EU Leger in de maak is,
  • dat u allemaal vijandsbeelden krijgt opgedrongen waarvan u nooit begrijpt waarom,
  • dat Palestijnen door uw overheid worden betaald om Joden te doden,
  • dat Rutte stiekem miljoenen euro financiering gaf aan extremistische groepen, gelieerd aan IS, om zogenaamd de president van Syrië af te zetten,
  • dat uw NPO een steeds hoger budget krijgt toegewezen,
  • dat politieke partijen uit de staatsruif worden gefinancierd om – naast de gratis propaganda op MSM – campagnes kunnen optuigen om u nog beter, nog geraffineerder, nog slimmer in de maling te kunnen nemen.
  Maar als u blijft stemmen op het #partijkartel, en zo de #banencarrousel in stand houdt waarbij zij steeds machtiger worden en u steeds zwakker en dommer, dan kunt u in ieder geval niet zeggen dat u het niet wist, na het lezen van deze column.
  Slaven en lijfeigenen is wat u geworden bent, wat u zich heeft laten maken. U heeft geen enkele vrijheid meer. U mag alleen nog af en toe stemmen, op hen die u constant voorhouden wat goed voor u is.
  Of u kunt een geel hesje aantrekken en ze allemaal een dikke vinger geven.
  Er zijn geen goeie bij. Ze mogen allemaal weg.
  DE WERELD NU

  DE

  3 reacties :

  Mr. X zei

  Het ergste is dat het weer Duitsland is, dat in een periode van 100 jaar dit continent voor de derde keer is in chaos en onderdrukking stort. Ze leren het daar nooit en willen het niet leren!

  Anoniem zei

  Mooi stukkie. Hoe krijgen we dit bij iedereen in de brievenbus?

  Anoniem zei

  Mr.X, driekwart van de Nederlandse bevolking heeft nog steeds niet door wat er aan de hand is, het interesseert ze niet want ze hebben het tot nu toe goed tot redelijk goed. In Frankrijk zijn de mensen een stuk slimmer, daar gaan ze in protest tegen Macron(zou een broer van Merkel kunnen zijn want hij is net zo kwaadaardig) de straat op en dat gaat voor Macron een keer fout aflopen. Rutte kan in Nederland doen en laten wat hij wil, het stomme stemvee stemt toch wel op de VVD, het CDA en nog wat van die verraderspartijen.

  Een reactie posten