Politiek versus volk/Volk versus politiek

Datum:
 • zaterdag 24 november 2018
 • in
 • Categorie:
 • (Door: Drs. E.N. Schilder) 24-11-2018
  Als werknemer wordt er namelijk van u verwacht dat u doelmatig werkt voor uw geld volgens vooraf bepaalde richtlijnen en binnen een vooraf bepaalde en vastgestelde tijdsnorm. Efficiëntie in productiviteit heet dat. Van een werkgever wordt verwacht dat hij het voorbeeld geeft in wat er gedaan moet worden en zorgt voor de benodigdheden en voor de veiligheid/ gezondheid die daaraan gesteld worden. Daarbij zijn eveneens richtlijnen opgesteld.
  Een normaal bedrijf begint daarnaast sowieso met een bedrijfsplan wat bij de bank moet worden ingediend en volgens bepaalde richtlijnen moet worden uitgevoerd om ook maar enig kapitaal voor de opstart/doorstart te krijgen. Daar kom ik zo op terug.
  De moderne politiek belichaamt echter een richting die 180 graden de andere kant op gaat. Politici zouden namelijk moeten werken in opdracht van de bevolking. Mensen die het vertrouwen(!) van de bevolking hebben gekregen en die vanuit het belastinggeld van die bevolking betaald worden. Mensen van wie verwacht mag worden dat zij slagvaardigheid en daadkracht tonen en daarbij constructief en duurzaam te werk gaan met een duidelijke toekomstvisie op een menselijk leven voor iedere burger.
  Nederland heeft echter een stel visieloze, elkaar dekkende, uitermate slappe graaiers, dat in dienst is van en betaald wordt door de burgerij, maar zélf bepaalt WAT het doet, HOE LANG (en dat is echt heeeeeeeeeeel erg lang) het dat doet en vooral HOE het dat doet. Ons keihard voorliegen en besodemieteren, elkaar afdekken, andersdenkenden op voorhand uitsluiten (dus discriminatie) en ongegeneerd graaien en alle terechte kritiek met een brede kunstmatige glimlach volledig negeren. En daarbij durft het óók nog steeds hogere eisen te stellen aan die werkgever…
  Broodpolitici
  Ollongren, Rutte, Klaver en al die andere broodpolitici in de Tweede Kamer vinden 10 jaar lang inhoudsloos ergens over ‘debatteren’ dan ook heel gewoon. Daar worden ze namelijk VET voor betaald. Zij zien het liegen, demoniseren van anders (normaal!) denkenden en het negeren en denigreren van het klootjesvolk als onderdeel van het politieke ‘spel’. En allemaal betaald vanuit úw belastinggeld wel te verstaan!
  Ter referentie: ‘mevrouw’ Ollongren zat donderdagavond bij Pauw en vindt dat de zwartepieten discussie gewoon moet doorgaan, juist/ook tijdens de intocht… dus juist ook in het bijzijn van de kinderen… Dat ‘mevrouw’ Ollongren een koud hart en een ernstige hersenschade heeft opgelopen, wist u al, maar dat ze bereid is over kinderlijkjes (kindertrauma’s) te gaan, legt een ander karaktertrekje van deze zogenaamd ‘democratische politica’ bloot. Vooral de ‘discussie’ blijven voeden. Klaarblijkelijk hebben zij (Rutte, Klaver en Ollongren etc.) een andere agenda.
  Agenda en prioriteiten
  Maandenlang ouwehoeren ze over een zogenaamd gezondheidsplan wegens de gezondheid van de bevolking (terwijl ze de btw op gezonde voeding en fruit juist verhogen!) en uiteindelijk ligt de politiek-autistische oplossing wederom in het alles duurder maken. Moeten ze daarvoor werkelijk maandenlang ‘debatteren’? Dat is gewoon een standaardoplossing van de politieke plank die ze al decennia lang hanteren. Ga godverdomme eens iets nuttigs doen voor je geld, stelletje lapzwansen! Het is gewoon weer de zoveelste manier om meer belastinggeld binnen te harken. Uiteraard om de vluchtlim industrie en de anti-zwarte-pieten clubjes te kunnen sponsoren.
  Robotisering
  Ollongren en bovengenoemde uitermate ‘keurige’ sukkeltjes denken werkelijk dat het op straat en in de échte wereld precies zo gaat/hoort te gaan als in de Tweede Kamer. Een zoveelste bewijs van hoe ver zij van de samenleving af staan. In de echte wereld wordt namelijk wél daadkrachtig en constructief gewerkt en dat MOETEN wij ook van politici gaan verwachten! Klaar met dat oeverloze ingestudeerde/geprogrammeerde slappe gezwets waarbij antwoorden en keiharde resultaten uitblijven. Zij zien dat als ‘werk’, maar ze weten niet eens wat werken is. Jetten is mijns inziens HET schoolvoorbeeld van de moderne politicus. Die wordt ´s ochtends met een sleutel in de rug opgedraaid om vervolgens bij elke vraag hetzelfde ingestudeerde antwoord te geven. Maakt niet uit waar de vraag over gaat! Hoezo autist? Ik vind het net zo’n slappe zak en gladjanus als Rutte. Zum kotzen!
  Zwarte en witte heks
  De D in D66 staat voor democratie! Dat betekent dat de meerderheid beslist! Begrijpt u dat, mevrouw Ollongren? Dat betekent dus dat wanneer 65% van de bevolking zwarte piet wil behouden, de rest dat dan maar te accepteren heeft (en hopelijk opsodemietert!). Het is geen Tweede Kamer waar u, parasiterend op het belastinggeld van de burger, eindeloos kunt ouwehoeren zonder inhoudelijk iets te zeggen of met constructieve, duurzame oplossingen te komen ‘mevrouw’ Ollongren! De bevolking lost het uiteindelijk, geheel op eigen manier, zelf wel op en de slagkracht (leuke woordspeling) van het volk is afgelopen weekend even naar buiten gekomen met als resultaat: de eerste bloedveegpiet. Goed zo ‘mevrouw’ Ollongren, ga zo door! Vroeger vertelde mijn oma wel eens spannende verhalen over allerlei gekleurde heksen. Inmiddels heb ik mijn visualisatie qua heksenbeeld echter drastisch bijgesteld en heb ik een haarscherp beeld van met name de zwarte en de witte heks.
  Was het vroeger beter?
  Geheel in tegenstelling tot het stelletje slapjanussen dat er nu zit, was Willem Drees een politicus met visie. Niet voor niets had hij een sociaal (staats!) zorg- en pensioenplan/systeem ontwikkeld waar elke Nederlandse (!) burger recht op had en waardoor elke Nederlandse (!) burger een menswaardig bestaan kreeg. Een goed doordacht sociaal systeem dat de afgelopen 10 jaar door visieloze korte termijn graaiers volledig om zeep geholpen is om NIET Nederlanders en zich GEEN Nederlander voelend gajes hier een riant parasietenleven te geven. De tijd dat de jeugd wilde mee betalen voor de ouderen, die dat op hun beurt ook voor hún oudere generaties gedaan hebben (en waar de huidige jeugd dus uiteindelijk ook de vruchten van zou plukken), is dus voorbij. Geboren uit de selfie/egoïsme generatie en graaizieke politici, die eveneens slechts aan hun eigen ‘carrière’, lees: riante inkomen, denken.  W A L G E L I J K !!!  Ik hoop oprecht dat Rutte niet ongestraft naar Brussel weet te ontkomen.
  Bedrijfsplan voor politici
  Ik ben voor een bedrijfsplan voor politici! Een vooraf aan een aantal vragen getoetste vaste vragenlijst/structuur, een vastomlijnd uitgavenplan, waarin begin- en eindtijd én de budgettering zijn vastgelegd en waarvan niet afgeweken mag worden. Een uitgavenplan gebaseerd op wat de bevolking zelf aan volgorde, uitgaven en prioriteiten stelt. Een plan waar de verantwoordelijke politici kei- en keihard op afgerekend mogen worden. En dan denk ik aan ontslag zonder mooi baantje of riant wachtgeld in het verschiet!
  Zwarte piet en slavernij? Ga je godverdomme eens druk maken over de mensenhandel/slavernij in Nederland! En dat betreft geen zielige (al minimaal 7 generaties lang hier vrij levende!) zwarte uitkering- en subsidieslaven, maar o.a. de vandaag aangehouden paspoortloze inbrekers en de vele ‘bedelaars’ op straat die hier in opdracht van de Italiaanse Ndrangheta moeten ‘werken’.
  Ik krijg steeds meer sympathie voor wat Rutte betiteld als de ‘a-socialen’. Gek hè?
  Door:
  Drs. E.N. Schilder(voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten