Bouw van nieuw pand met bedrijfsunits op Agriport A7 in Middenmeer

Datum:
 • woensdag 1 augustus 2018
 • in
 • Categorie: ,
 • Hollands Kroon - Middenmeer - Op bedrijventerrein Agriport A7 in Middenmeer komt een nieuw pand met zestien bedrijfsunits van elk tussen de honderd en tweehonderd vierkante meter.
  Martijn Gijsbertsen 31-7-2018
  De bouw van het zogeheten bedrijfsverzamelgebouw is gepland nabij de entree van Agriport, achter het ’Polenhotel’ in aanbouw (360 buitenlandse seizoensarbeiders) en een tankstation voor trucks.

  Ontwikkelaar

  Ontwikkelaar is Landvast Projecten, onderdeel van de Schadenberg Groep uit Hem. Deze groep is eigenaar van de grond.
  ,,We hebben gezien dat de verkoop van kleinere bedrijfsunits voor starters en zzp’ers bij een soortgelijk pand van Agriport zelf een succes was’’, aldus woordvoerder Ronald Tool van Landvast Projecten.
  ,,Vandaar dat we nu hiertoe ook het initiatief hebben genomen. We bouwen alles volledig in eigen beheer.’’
  De units in het gebouw met twee verdiepingen zijn vanaf september te koop vanaf 69.500 euro, exclusief btw. Makelaars zijn Raveel in Zwaag en Groot & Nieuweboer in Medemblik.
  Volgens Tool is er een groeiende behoefte aan ruimte op Agriport voor dienstverlenende ondernemers voor glastuinbouwers en andere bedrijven op het terrein.

  Flyer

  ,,In september gaan we in een straal van 25 kilometer rondom de locatie 15.000 flyers rondbrengen bij potentiĆ«le kandidaat-kopers. Dat zal vooral in de Wieringermeer en West-Friesland zijn. Bij genoeg animo, als de helft van de units is verkocht, starten we met bouwen.’’
  De Schadenberg Groep heeft circa zes hectare grond op Agriport in eigendom. Naast de units staan ook kavels vanaf duizend vierkante meter in de etalage. De maximum bouwhoogte is vijftien meter.
  Noordhollands Dagblad


  0 reacties :

  Een reactie posten