Provincie steekt 1,65 miljoen in verbeteren van infrastructuur in Noordkop

Datum:
 • maandag 28 mei 2018
 • in
 • Categorie: , , ,
 • De provincie Noord-Holland steekt 1,65 miljoen euro in de verbetering van wegen, kruisingen en fietspaden in de Kop van Noord-Holland.
  Martijn Gijsbertsen 28-5-2018
  Het leeuwendeel van het bedrag, ruim een half miljoen, is op tafel gelegd voor de aanleg van bermverharding in het buitengebied van Hollands Kroon.

  Texel

  De reconstructie van de Emmalaan in Den Burg op Texel kan rekenen op bijna vier ton subsidie uit Haarlem.
  Voor het aanpakken van de Polderweg in Den Helder wordt bijna drie ton uitgetrokken. Ruim 130.000 euro is bestemd voor herinrichting van de Havenstraat/De Weel in Zijdewind.

  Fietsstroken

  Andere projecten in de Noordkop waar de provincie geld voor opzij legt, zijn verbeteringen aan de Mr. J. Henderikxstraat in Julianadorp (bijna 75 mille), het fietspad over de Duinweg van Den Helder naar Huisduinen (71.500 euro) plus de aanleg van fietsstroken op de Stoomweg in Breezand (bijna 61.500 euro).

  Sint Maartensweg

  Ook de Sint Maartensweg tusen Sint Maarten en Sint Maartensvlotbrug (acht mille) plus Groetpolderweg in Middenmeer (6380 euro) krijgen geld.

  Noordhollands Dagblad  1 reacties :

  Anoniem zei

  Een volstrekt lachwekkend bedragje en een druppel op een gloeiende plaat. Wilde de nietsnutten van de Provincie weer eens positief in het nieuws komen om te laten zien dat ze toch wel erg positief bezig zijn?

  Een reactie posten