Helderse oud-formateur Nagel noemt Carlo Assorgia onbetrouwbaar

Datum:
 • vrijdag 27 april 2018
 • in
 • Categorie: , ,
 • Den Helder - Oud-formateur Jan Nagel is ervan overtuigd dat de door Beter voor Den Helder gesmede coalitie uit te veel partijen bestaat om een stabiele basis te kunnen vormen.
  Delano Weltevreden 27-6-2018
  Dat meldt hij in zijn eindverslag over zijn werkzaamheden in Den Helder. Hij heeft er geen goed woord voor over dat Carlo Assorgia van BvDH achter zijn rug om een coalitie heeft gesmeed met ChristenUnie, Seniorenpartij, PVV, Stadspartij en Behoorlijk Bestuur terwijl hij deed voorkomen dat hij een coalitie met VVD en CDA zag zitten.
  ,,Iedereen kan aan de hand van de bovenstaande op schrift staande feiten begrijpen waarom ik geen woord meer wil besteden aan deze in politiek Nederland nog nooit eerder vertoonde onbetrouwbaarheid’’, zegt de oud-formateur in zijn verslag.
  Noordhollands Dagblad

  2 reacties :

  Anoniem zei

  Het gebrek aan een gevoel voor culturele eenheid en verantwoordelijkheidsbesef wreekt zich niet alleen in Den Helder maar in het hele land. Dit is geen recente ontwikkeling maar een die al sinds de jaren '80 gaande en niet meer te stoppen is. Nederland bestaat niet meer en al die knurften keken ernaar en lieten het gewoon gebeuren.

  kobus zei

  Nagel heeft zelf zijn hand overspeelt. Beter voor den Helder heeft steeds gezegd niet met D66(33)en VVD te willen samenwerken. Ze willen nieuwe frisse politiek en niet het oude gekonkel. Maar die oen van Nagel gaat zijn eigen gang en "smeed"? een andere combinatie. En nu maar huilen dat het in DH niet goed gaat.

  Een reactie posten