Partij dropt naam Hollands Kroon

Datum:
 • donderdag 14 december 2017
 • in
 • Categorie:
 • Hollands Kroon - Progressief Hollands Kroon gaat na de gemeenteraadsverkiezingen in maart verder als Progressief Wieringermeer.
  Ed Dekker 14-12-2017
  De partij wil in haar naam niet meer worden geassocieerd met de gemeente.
  ,,De jongste bestuurlijke en ambtelijke ontwikkelingen bij onze gemeente zijn zeer teleurstellend. Ze belasten de naam Hollands Kroon te zeer”, zegt secretaris Arjen Voogt.
  Twee wethouders stapten op, de ambtelijke organisatie is volgens de partij ’onthoofd’, het financiële verhaal rond het complex De Ontmoeting is ’ontspoord’ en het functioneren van de zelfsturende ambtelijke teams heeft ’negatief’ het nieuws gehaald.
  De partij begon in 1989 ook als Progressief Wieringermeer.
  Raadslid Dorien Sijbenga-van den Outenaar uit Middenmeer wordt lijsttrekker. Progressief Hollands Kroon is nu een eenmansfractie.
  Noordhollands Dagblad  4 reacties :

  Sam Kooy zei

  Nog een hoofdstuk van de totale aftakeling van HK.

  Kapitein Rob zei

  Wie MOET er in september 2018 burgemeester worden van deze aftandse zooi; dat wil je een mens toch niet aandoen; tenzij het een VVD er is maar dat zijn geen mensen maar dekzwabbers.

  Anoniem zei

  Kapitein Rob, het barst in Nederland van de onbetrouwbare politici die graag een baantje als burgemeester willen in corrupt Hollands Kroon. Er is een gezegde dat luidt": "soort zoekt soort" en dat is altijd gelukt in eerst Anna Paulowna en nu Hollands Kroon.
  Je kiest toch niet voor een Burgemeester die elders is weggeschopt omdat hij stal van de Gemeente? Dat doe je alleen als je zelf net zo'n grote dief bent.

  Anoniem zei

  Anoniem, ik had het niet beter kunnen verwoorden.

  Een reactie posten