TNO: 'Windmolens en GroenLinks knuppelen zeehondjes dood'

Datum:
 • woensdag 26 juli 2017
 • in
 • Categorie: , ,
 • GeenStijl - Windmolens en GREENPEACE EN GROENLINKS

  Ghegheghe. Wat leren we daar nu in ene? Zijn groene energie-idealisten stiekem toch gewoon sadistische waterstropers?! Vanochtend zat er iemand bij Vroege Vogels die doorgeleerd heeft voor de muzieksmaak van vissen. En volgens deze TNO-meneerworden waterdiertjes gewoonweg doodgeknuppeld met het geluid van goedebedoelingen aka heipalen. "Uit metingen blijkt dat heien onder water een geluidsniveau van 262 dB (decibel) bereikt, een geluidsniveau dat zeker 30.000 keer sterker is. Voor het heien van één paal zijn zo’n 1500 klappen nodig. “Vissen die in de onmiddellijke omgeving van de heiplaats zwemmen zijn dus direct dood”, aldus Verboom." Death by GREENPEACE EN GROENLINKS, inderdaad. Maar als de molens eenmaal staan wordt het aqua-leed er allemaal niet minder op. "In bedrijf zijnde windmolens maken net zoveel geluid als een flink zeeschip. De tandwielkast in de kop van de molen veroorzaakt onderwater geluidstrillingen van zo’n 150 dB. Algemeen bekend is dat bruinvissen wegvluchten van schepen. Studies die in Nederland zijn verricht wijzen uit dat bruinvissen en zeehonden bij een geluidsniveau van 100 dB wegvluchten van de geluidsbron. “Bruinvissen zullen dus nooit het gebied van windmolenparken binnengaan, met als gevolg dat de bruinvissen voor onze kust worden verdreven”, zegt de TNO-onderzoeker. Veel waterdieren hebben hoogontwikkelde geluidsorganen om zich te oriënteren, voedsel te vinden en met elkaar te communiceren. Ze moeten het van geluid hebben om partners te vinden en gevaar te ontwijken. Een zeedier met gehoorbeschadiging is eigenlijk zowel blind als doof tegelijk. Een bruinvis die niet meer goed kan horen hongert dood. " Het hardhandig segregeren en uithongeren van bruinen kun je dus ook met een gerust hart overlaten aan GREEN PEACE EN GROENLINKS. Inderdaad, dezelfde club die die visserschepen met stenen in hun net willen laten zinken omdat vissen zielig zijn.

  2 reacties :

  Johan Zillig zei

  Wanneer komen hierover Kamervragen ingedient door de Partij voor de Dieren.
  Ik zie mevr. Tieme al staan, met tranen in haar ogen , snikkend de linkse drampartijen aanvallen met gebalde vuisten en roepen, mileuverkrachters kunnen jullie wel?

  h.oldeboom zei

  De Groen Linksen zijn de stormtroepen van het grootkapitaal en gelijk de Bruinhemden in Nazi-Duitsland zullen zij opgeruimd worden door de macht als zij hun taak volbracht hebben.

  Een reactie posten