Motorcross en plan scholen Hollands Kroon vertraagd

Datum:
 • maandag 3 oktober 2016
 • in
 • ANNA PAULOWNA - De gemeente Hollands Kroon heeft het grootste gedeelte van de veertien lopende grote projecten op schema. Dat blijkt uit de projectenrapportage aan de gemeenteraad. Wel is er een viertal plannen waarbij de uitvoering flink stagneert.

  Door Mike Deutekom - 3-10-2016, 

  W
  addenpoort Den Oever, de nieuwe omgevingsvisie die moet worden opgesteld voor het hele gemeentelijke grondgebied, de verbouwing van de multifunctionele accommodatie De Ontmoeting (gemeentehuis, red.), het toekomstplan voor de (brede) scholen, de uitvoering van het accommodatiebeleid, de vervanging van de vele bruggen in de gemeente, de herstructurering van Wieringerwerf, de komst van de brede school in Den Oever, het Windpark Wieringermeer, de aanleg van het regionale havengebonden bedrijventerrein Kooyhaven, de uitvoering van het economische samenwerkingsverband De Kop Werkt, de komst van een motorcrossterrein, Agriport A7 en de eventuele komst van een asielzoekerscentrum. Dat zijn grote projecten waar de gemeente op dit moment aan werkt.
  Kooyhaven
  En dat gaat goed, zo blijkt uit de rapportage. Alleen het motorcrossterrein, het accommodatiebeleid, Kooyhaven en het toekomstplan voor de (brede) scholen lopen langer dan een maand achter op schema. De eerste twee zelfs al enkele jaren. Maar ook daarin zit schot. Binnenkort komt het college met een tussenstand wat betreft de uitvoering van het accommodatiebeleid en voor het motorcrossterrein gaat men nu uit van realisatie in januari 2018. Wel moeten de initiatiefnemers nog met aanvullingen komen na de toetsing van het ingeleverde businessplan. Die aanvulling wordt binnenkort verwacht.

  Noordhollands Dagblad
  0 reacties :

  Een reactie posten