Is Nederland vol?

Datum:
 • woensdag 26 oktober 2016
 • in
 • Categorie: ,
 • Er werd nog net niet gevlagd toen de zeventien miljoenste inwoner in ons land werd geteld. Maar het scheelde niet veel. Iedereen blij leek het wel. Zelfs de milieubeweging had niets te zeuren. Ineens deden natuurbehoud en CO-2 reductie er niet meer toe. Dat laatste is minder erg, maar bij die bevolkingstoename mogen we gerust bedenkingen hebben.
  Geplaatst op 25 oktober 2016 Door: Wim van Schaik

  Nederland is met 502 inwoners per km2 na Malta het dichtstbevolkte land van Europa. Op wereldniveau staan we zelfs in de top tien bevolkingsdichtheid: na Bangladesh, Taiwan en Zuid-Korea op de vierde plaats!
  Volgens de CBS-Bevolkingsprognose heeft Nederland nog jaren te maken met bevolkingsgroei. Tot 2040 stijgt de bevolking naar 17,8 miljoen. Daarna is er nog steeds toename, maar heel langzaam, naar 17,9 miljoen inwoners in 2060.
  Die aanwas komt niet doordat Nederlandse vrouwen zwanger worden. Nee, we laten massaal mensen met vreemde en niet zelden Westen-vijandige culturen binnen. Vandaar dat vooral de allochtone bevolking blijft groeien; van 3,5 miljoen op 1 januari 2012 tot 5,4 miljoen in 2060. Het aandeel allochtonen stijgt van 21% in 2012 naar 31% in 2060. Het percentage niet-westerse allochtonen stijgt daarbij het sterkst; van 12% in 2012 naar ruim 18% in 2060!
  Nu zeggen dit soort prognoses lang niet alles. De CBS-prognose bijvoorbeeld dateert uit 2013 en is achterhaald. Toen was immers de ‘vluchtelingen’ invasie van 2015 nog niet in beeld. En ook dit jaar zullen er weer veel, heel veel meer asielzoekers binnen komen dan het CBS in 2013 inschatte. Al was het alleen maar door het grote aantal na-reizigers door gezinshereniging. De politiek, geholpen door de media, kan de mensen wel sussen door te doen alsof de asielinstroom in 2016 meevalt, maar de effecten van 2015 zullen de komende tijd alleen maar duidelijker worden.
  Kort gezegd, de bevolking blijft toenemen door ongecontroleerde immigratie. En daar hoeft de vlag echt niet voor uit, want dankzij onze politiek correcte multiculturele ‘elite’ heeft Nederland al decennialang een immigratie- en integratieprobleem. En dat probleem wordt zo alleen maar groter. Het vreet aan onze cultuur, aan onze economie en aan de verzorgingsstaat.
  Wie niet stekeblind is, staat niet te juichen bij de komst van nummer 17.000.000, waarschijnlijk een Mohammed. We weten inmiddels maar al te goed wat die toename meebrengt: Meer ‘verwarde mensen’ die op straat met messen zwaaien. Meer multiculturele ‘verrijking’, zeg maar islamisering met nog meer moskeeën, polygamie, kindhuwelijken c.q. pedofilie, vrouwenonderdrukking, homohaat, antisemitisme, geweld, aanrandingen en verkrachtingen. Meer straten en wijken die geterroriseerd en vervolgens omgeturnd worden tot heuse enclaves. Meer druk op de gezondheidszorg, het onderwijs, de woningvoorraad en onze sociale voorzieningen.
  Is Nederland vol? Pim Fortuyn vond vol een subjectief begrip en sprak liever over druk. Daarmee nam hij afstand van wat koningin Juliana ooit zei en wat Jan Pronk (PvdA!) later nog eens herhaalde: “Nederland is vol, sterker nog, overvol.”
  Fortuyn zag Nederland zich ontwikkelen tot een stadstaat en meende daarom dat het ook dienovereenkomstig bestuurd en bebouwd zou moeten worden. En verder noemde hij het een illusie dat Nederland (welk land wel?) een asielbeleid zou kunnen voeren. En dat is meteen de kern van de zaak. Fortuyn zei het zo: “Dat (het asielbeleid) slaat inmiddels al nergens meer op. Een rationele oplossing voor de toestroom van vreemdelingen is het voeren van een immigratiebeleid. Stapt men daar op over, dan kan men quota stellen en zo nodig eisen stellen aan de nieuwkomers. Geen softe eisen, maar keiharde eisen waaraan binnen een vooraf te stellen tijd moet worden voldaan. Voldoet men hieraan niet, dan is de keiharde sanctie; uitzetting. Immigranten komen natuurlijk aan met de vereiste papieren, zonder papieren wordt men in geen enkel geval toegelaten.” Dat was in 2002.
  Inmiddels zijn we ruim veertien jaar verder, heeft men niet willen leren van Fortuyn en is de situatie zo nijpend dat op veel plaatsen de noodklok wordt geluid. Het is al lang niet meer alleen maar druk. De vijfde colonne, al gesignaleerd door Fortuyn, manifesteert zich met de dag brutaler en gewelddadiger. Daarom is het antwoord op de vraag of Nederland vol is: Ja, Nederland is vol.
  Door:
  Wim van Schaik
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  1 reacties :

  Anoniem zei

  Wat een mooi stukkie weer.
  Dit land is geschikt voor 10 miljoen inwoners.

  Een reactie posten