41 suggesties voor azc-locatie

Datum:
 • dinsdag 27 september 2016
 • in
 • Categorie: , ,
 • Hollands Kroon -  Anna Paulowna = Bij de gemeente Hollands Kroon zijn in totaal 41 suggesties ingediend voor een locatie voor een toekomstig asielzoekerscentrum (azc) voor maximaal driehonderd mensen.


  Inwoners konden tot 22 september hun voorkeur kenbaar maken en binnenkort digitaal met elkaar in debát treden over de meest geschikte plek.


  Hollands Kroon zoekt de komende weken uit welke aangedragen plekken voldoen aan de gestelde voorwaarden.

  Zo moet een locatie minimaal 2,5 hectare groot en tenminste tien jaar beschikbaar zijn. Verder is vereist dat de plek in of nabij Anna Paulowna, Hippolytushoef, Nieuwe Niedorp/Winkel of Wieringerwerf ligt, in de buurt van winkels, basisscholen en openbaar vervoer.

  Hoewel de stroom vluchtelingen opdroogt, sluit Hollands Kroon niet uit dat in de toekomst weer een beroep op de gemeente wordt gedaan voor opvang van asielzoekers.

  Noordhollands Dagblad  4 reacties :

  Sam Kooy zei

  Alleen daar waar ruimte voorhanden is. N.m.m. in de Wieringermeer waar ruimte in overvloed is, danwel naarst het gemeentehuis in Anna Paulowna teneinde Nawijn te laten beleven hoe het is om naast "asielzoekers" te verblijven.

  Anoniem zei

  De Razende Bol bij Den Helder/Texel zou een prima locatie zijn voor de moslim migranten. Ze kunnen dan hun soortgenoten opblazen, verkrachten, beroven, aanranden wanneer ze willen. Misschien heeft meester Jos van Kuijeren nog wel een plaatsje over naast zijn vrouw voor een paar van die testosteronbommetjes

  Anoniem zei

  41 locaties? Dit is niet waar natuurlijk. Propaganda.

  Anoniem zei

  Anoniem 3, daar horen waarschijnlijk ook de locaties bij zoals bijv: in het gemeentehuis, bij de burgemeester thuis, bij de voorstanders op het erf, of zoals hierboven wordt geopperd, op de Razende Bol

  Een reactie posten