Steun voor visafsiag van burgemeester

Datum:
 • vrijdag 5 augustus 2016
 • in
 • Categorie: ,
 • Hollands Kroon -Den Oever - Een vernieuwde visafslag in Den Oever, die voldoet aan de meest moderne bedrijfseisen, zal een gunstige invloed hebben op Hollands Kroon en Den Oever
  Dat stelt burgemeester Jaap Nawijn, die Wieringer vissers per brief blijkt te hebben opgeroepen voor unanieme steun aan de nieuwbouwplannen. Leden van de Coöperatieve Visafslag Den Oever hebben die intussen ook verleend.

    
                                                                   burgemeester Nawijn

  „De gemeente hecht veel waarde aan de afslag nieuwe stijl, die een rol kan spelen in de ontwikkeling van Waddenpoort Den Oever en de sociaal-economische toekomst van Wieringen", aldus Nawijn. Het ledental van de visserijvereniging is in een jaar tijd verdubbeld naar rond de veertig. Daarmee denkt de coöperatie voldoende draagvlak te hebben om de verbouwing (prijskaartje: 3,2 miljoen euro) te kunnen uitvoeren. Eind dit jaar gaat die van start.

  Noordhollands Dagblad

  2 reacties :

  Sam Kooy zei

  Natuurlijk zet het college de burgemeester in. Immers, Meskers is dé man die het rampzalige plan Waddenpoort in handen heeft en willens en wetens voor hem positief wil afronden. Dan zet je Nawijn eventjes in om het belangrijker te doen blijken. Overigens is de haven van Den Oever de haven van Wieringer vissers en niet per saldo die uit Den Oever.

  h.oldeboom zei

  Zo is het Sam, ze willen een wit voetje halen bij de bevolking; ik denk dat de Wieringers daar niet intrappen.

  Een reactie posten